Βρισκόμαστε στα μέσα του Ιούλη. Κι αυτά τα υπέροχα καλοκαιρινά βράδια μάς προκαλούν και μάς προσκαλούν δίνοντάς μας έναν λόγο παραπάνω να παίξουμε ερωτικά με τους συντρόφους μας. Μη σκεφτείτε τη ζέστη και τα ιδρωμένα σεντόνια, γιατί ακόμη κι αυτό είναι μέρος ενός ερωτικού παιχνιδιού πρόκλησης και τεσταρίσματος των αντοχών μας. Άλλωστε, όπως λένε κι οι έρευνες το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για περισσότερη επαφή. Λίγο η γυμνή σάρκα, λίγο οι φερομόνες που είναι στα ύψη, λίγο η οικειότητα που προκαλείται από τη ζέστη, δε θέλει και πολύ να παρασυρθούμε σε κρεβάτια γεμάτα πάθος.

Με οδηγό τη φαντασία και την ερωτική διάθεση σήμερα θα ξεπεράσουμε τα κλασικά και θα μάθουμε για μια τεχνική στο στοματικό, η οποία εγγυάται γυναικείο οργασμό σε 3 λεπτά. Δε διαβάσατε λάθος! Μπορεί ο χρόνος να φέρνει μια κάποια δυσπιστία στη σκέψη όλων ή να ακούγεται κάπως πιεστικός, αλλά δε θα το μάθετε ποτέ αν δεν το δοκιμάσετε. Άλλωστε, οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά νέες τεχνικές στο κρεβάτι, μας κάνει επιφυλακτικούς μέχρι να την εισάγουμε στη δική μας ερωτική ζωή και να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.

Η μέθοδος Kivin είναι μια τεχνική στο στοματικό για την οποία στατιστικά το 60% των γυναικών παραδέχθηκε πως ήρθε σε οργασμό μέσα στο πρώτο τρίλεπτο. Εάν αυτό δεν είναι πρόκληση, τότε τι είναι; Δυστυχώς δεν ξέρουμε ποιον πρέπει να ευχαριστήσουμε για την επιτυχία της τεχνικής Kivin καθώς δεν έχουμε σαφείς πληροφορίες για την προέλευση ή τον ιδρυτή της. Ο όρος χρησιμοποιείται από το 2001, ενώ το 2003 αναφέρθηκε σ’ ένα τεύχος του Atlantic, σε μια εκπαιδευτική εβδομάδα αφιερωμένη στην εξερεύνηση θεωριών για την ερωτική επαφή. Παραμένει μυστήριο η ρίζα της μεθόδου, αλλά λίγο μας νοιάζει αν πετύχει.

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

Η αρχή και το τέλος της μεθόδου Kivin είναι η στάση του σώματος. Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν μιλούν για στοματικό, πάνε κατευθείαν κάτω χαμηλά ανοίγοντας και μπαίνοντας ανάμεσα στα πόδια. Το πρόσωπο του συντρόφου μας είναι στραμμένο προς εμάς. Στη μέθοδο Kivin, ο σύντροφός μας βρίσκεται σε πλάγια θέση. Σε κάθετη στάση γωνίας 90 μοιρών. Φανταστείτε πως διαγράφετε ένα κεφαλαίο «Τ» με το σώμα σας.  Αντί να κοιτάζετε την κλειτορίδα προς τα επάνω την κοιτάτε λοξά από το πλάι. Διευκολύνουμε τον σύντροφό μας, έχοντας τα πόδια μας πάνω από τον λαιμό ή την πλάτη του ή ακόμη κι αν δε μας κουράζει, ψηλά με τα γόνατά μας να ακουμπούν στο στήθος μας.

Δεν υπάρχει θέση αριστερής ή δεξιάς πλευράς αλλά επειδή σύμφωνα με τους ειδικούς η κλειτορίδα έχει μια πλευρά πιο ευαίσθητη από την άλλη, θα ανακαλύψετε εσείς ποια θα είναι η θέση σας στην πορεία. Αν αναρωτιέστε γιατί πλάγια θέση, εξακριβωμένα είναι η ιδανική γωνία καθώς το στόμα έχει καλύτερη πρόσβαση στην κλειτορίδα και στα εσωτερικά κι εξωτερικά χείλη του αιδοίου. Η κλειτορίδα βιώνει μια διαφορετική διέγερση και λόγω της τοποθέτησης του σώματος του συντρόφου μας, εκτελείται μια διαφορετική στοματική τεχνική.

Στην υπό γωνία στάση το στόμα μας επίσης προκαλεί διέγερση με κάθε χτύπημα της γλώσσας. Με το παραδοσιακό στοματικό, εστιάζεται όλη η ευχαρίστηση στην κλειτορίδα. Στη μέθοδο Kivin όμως, μεγάλη ευχαρίστηση λαμβάνεται και στα χείλη. Επίσης με τη μέθοδο Kivin υπάρχει η πρόσβαση για ευχαρίστηση και σε άλλα σημεία, όπως ο πρωκτός και το περίνεο (το μαλακό σημείο μεταξύ του κολπικού ανοίγματος και του πρωκτού).

Όσον αφορά το πρακτικό κομμάτι του πώς λειτουργεί η μέθοδος, είναι απλό. Τοποθετείστε τον δείκτη και τον αντίχειρα σε κάθε πλευρά της κλειτορίδας με τη στάση που έχετε ήδη πάρει και γλείψτε πηγαίνοντας από τη μια πλευρά στην άλλη κι όχι πάνω-κάτω. Το σημαντικό είναι να κρατήσετε σταθερό ρυθμό και την ίδια πίεση της γλώσσας. Αντιλαμβανόμαστε τη διέγερση καθώς η κλειτορίδα αρχίζει να φουσκώνει και δυο μικρά εξογκώματα προβάλουν στο σχήμα ενός κόκκου ρυζιού- αυτά είναι τα «σημεία Κ». Είστε σε καλό δρόμο.

Η επιτυχία της μεθόδου Kivin κρύβεται στον σωστό χειρισμό της γλώσσας. Χρησιμοποιούμε όλη την επιφάνεια της γλώσσας κι όχι μόνο την άκρη κι επίσης χρησιμοποιούμε και τα χείλη για να ρουφήξουμε ή να φιλήσουμε την κλειτορίδα. Ξεκινώντας, η πορεία κι η ανταπόκριση θα κρίνει το αποτέλεσμα και τη συνέχεια. Αν δείτε πως η στάση που έχει η σύντροφός σας είναι λίγο άβολη, χρησιμοποιείστε μαξιλάρια που θα τοποθετήσετε κάτω από το σώμα της για να ανασκουμπωθεί και να βιώνει καλύτερα την εμπειρία. Οι γυναίκες απολαμβάνουμε ένα καλό στοματικό κι αυτό φαίνεται. Στο πρόσωπό μας, στον τρόπο που ανταποκρινόμαστε, στα χάδια που σκορπάμε στα λόγια και στους ήχους που το συνοδεύουν.

Κάθε φορά που η θεματολογία μας άπτεται τέτοιων ειδών θέματα δε θα βαρεθούμε να λέμε πως αξίζει να δοκιμάσετε όλες τις μεθόδους ή εμπειρίες που τυχαίνουν στον δρόμο σας. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα, αντιθέτως κερδίζετε εμπειρία κι ευχαρίστηση εξερευνώντας τα σώματά σας κι ανακαλύπτοντας νέους τρόπους απόλαυσης κι οικειότητας μεταξύ σας. Το να πειραματιζόμαστε ερωτικά ανοίγει τους ορίζοντες της στενής επαφής του ζευγαριού και τις επιθυμίες του. Στην τελική, ακόμη κι αν κάτι δεν πάει καλά, έχετε ήδη κάνει το πρώτο βήμα. Ο έρωτας είναι παιχνίδι. Ξαναδοκιμάστε!

 

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Ταρασία Γεωργιάδου
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου