Από τα δάχτυλα των ποδιών σας μέχρι τις καμάρες και τις φτέρνες σας, τα πόδια σας περιέχουν πάνω από 200.000 νευρικές απολήξεις, οπότε η εστίαση σε αυτά κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε σ3ξουαλικής δραστηριότητας μπορεί να είναι διασκεδαστική. Η έλξη για τα πόδια είναι από τα πιο συνηθισμένα kinks και σ3ξουαλικά φετίχ, άλλωστε.

 

Υπάρχουν διάφορες μορφές ποδολαγνείας, και οι άνθρωποι μπορεί να διεγείρονται από διάφορες πτυχές των ποδιών, όπως:

1. Η εμφάνιση: Μερικοί άνθρωποι διεγείρονται από την όψη των ποδιών, όπως το σχήμα, το μέγεθος, το χρώμα, οι φλέβες ή τα δάχτυλα.

2. Η αφή: Άλλοι διεγείρονται από την αίσθηση της αφής στα πόδια, όπως το χάιδεμα, το μασάζ ή το τρίψιμο.

3. Η μυρωδιά: Μερικοί άνθρωποι διεγείρονται από τη μυρωδιά των ποδιών.

4. Η γεύση: Σε σπάνιες περιπτώσεις, οι άνθρωποι μπορεί να διεγείρονται από τη γεύση των ποδιών.

 

Τι σημαίνει ακριβώς το να γουστάρεις πατουσάκια;

Το φετίχ ποδιών (που ονομάζεται επίσης ποδοφιλία ή φετιχισμός ποδιών) αναφέρεται σε ένα σ3ξουαλικό ενδιαφέρον στο οποίο ένα άτομο απαιτεί μια μορφή αλληλεπίδρασης με τα πόδια για σ3ξουαλική ικανοποίηση. Οι φετιχιστές ποδιών μπορεί να ερεθίζονται από τα δάχτυλα των ποδιών, τα σχήματα των ποδιών, τα νύχια των ποδιών, τους αστραγάλους, τα κοσμήματα που σχετίζονται με τα πόδια, τα αξεσουάρ όπως οι κάλτσες ή η οσμή των ποδιών. Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο φετιχισμός των ποδιών είναι η πιο εμφανής από όλες τις μορφές άλλων φετίχ ή από το ενδιαφέρον για άλλα μέρη του σώματος.

 

Η ποδολαγνεία μπορεί να εκφραστεί με διάφορους τρόπους, όπως:

-Κοιτάζοντας: Το άτομο μπορεί απλώς να απολαμβάνει να κοιτάζει τα πόδια άλλων.

-Αγγίζοντας: Το άτομο μπορεί να αγγίζει ή να χαϊδεύει τα πόδια άλλων.

-Μιλώντας: Το άτομο μπορεί να μιλάει για τα πόδια ή να περιγράφει πώς τα βρίσκει ελκυστικά.

-Φορώντας παπούτσια: Το άτομο μπορεί να διεγείρεται από το να φοράει τα παπούτσια ή τις κάλτσες άλλων.

-Παρακολουθώντας: Το άτομο μπορεί να απολαμβάνει να παρακολουθεί βίντεο ή φωτογραφίες ποδιών.

-Ακούγοντας: Συχνά κι ο ήχος του τακουνιού μπορεί να ερεθίσει ένα άτομο με ποδολαγνεία.

 

4 ιδέες αν θες να εντάξεις αυτό το φετίχ στο κρεβάτι σου:

1. Δοκίμασε ένα ποδόλουτρο

Αν σας αρέσουν τα καθαρά, φρέσκα και μυρωδάτα πόδια, τότε ένα αισθησιακό ποδόλουτρο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εισάγετε το παιχνίδι των ποδιών στη σ3ξουαλική σας ζωή. Τοποθετήστε τα πόδια σας ή τα πόδια του συντρόφου σας σε μια μερικώς γεμάτη μπανιέρα ή σε ένα μικρό νιπτήρα με ζεστό νερό και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα σφουγγάρι για να τα τρίψετε, να τα διεγείρετε και να τα καθαρίσετε. Ενσωματώστε αρωματικά σαπούνια ή άλατα μπάνιου για να ενεργοποιήσετε τις οσφρητικές σας αισθήσεις και κάντε ένα μασάζ για να αυξήσετε τη ροή του αίματος.

 

2. Πειραματιστείτε με διαφορετικές αισθήσεις

Τα πόδια είναι ευαίσθητα σε λεπτές αλλαγές στις αισθήσεις, επειδή περιέχουν χιλιάδες νευρικές απολήξεις. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευαισθησία χρησιμοποιώντας διάφορα αντικείμενα για να διεγείρετε τα πόδια σας ή του συντρόφου σας. Φτερά, κρύα ή ζεστά αντικείμενα, δ@νητές ή λάδι μασάζ μπορούν να προκαλέσουν διαφορετικές αισθήσεις κατά μήκος των ερωτογενών ζωνών των ποδιών.

 

4. Κάνε ένα footj@b

Αν εσείς ή ο σύντροφός σας είστε κάτοχος π3ους, ένα άγγιγμα αυτού με τα πόδια μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να αλλάξετε τη ρουτίνα σας και να φέρετε περισσότερο παιχνίδι στην κρεβατοκάμαρα. Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα των ποδιών και τις καμάρες σας, τρίψτε πάνω-κάτω το π3ος του συντρόφου σας (με λιπ@ντικό για να αποφύγετε την τριβή), χρησιμοποιώντας τα πόδια σας για να μιμηθείτε την κίνηση με το χέρι. Αν δεν έχετε επιδεξιότητα στα πόδια, χρησιμοποιήστε το ένα πόδι για να πιέσετε το π3ος του συντρόφου σας στο στομάχι του και να το τρίψετε πάνω-κάτω, δίνοντάς σας περισσότερο κράτημα και σταθερότητα.

 

4. Χρησιμοποίησε τα χείλη, τη γλώσσα και τα δόντια σου

Το φιλί μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε ένα foot kink με έναν σύντροφο. Ανάλογα με το με τι αισθάνεστε άνετα εσείς και ο σύντροφός σας, παίξτε με διαφορετικά επίπεδα αισθήσεων -για παράδειγμα, ένα απαλό φιλί, ένα ελαφρύ τρέξιμο της γλώσσας σας, μερικά τσιμπήματα ή ένα πλήρες γαλλικό φιλί.