katerina94323942

Ξέρετε αυτήν τη μαγεία του πρώτου βλέμματος; Τότε που κοιτάζονται για πρώτη φορά δύο μυαλά; Τότε που γαργαλιούνται οι αισθητήρες και ξυπνά η όρεξη; Τι στιγμή κι αυτή; Τι ενέργεια σκάει από παντού και μετατρέπει την ατμόσφαιρα σε αλλιώτικη, πιο ταιριαστή στον καθένα, με μουσικές που εξιτάρουν και χρώματα που κάνουν τη διάθεση ν’ αυξάνεται; Μμ, ναι, η πείνα έρχεται και τα βήματα του διεκδικητή ξεκινούν, ενώ ο δέκτης χαμηλώνει το κεφάλι με χαμόγελο και περιμένει.

Κι η συζήτηση ξεκινά με τα ενδιαφέροντα, με τις ασχολίες, τα αγαπημένα μας πράγματα, τους στόχους και τα όνειρα. Σκέψεις ανταλλάσσονται, γούστα μοιράζονται και τα σώματα τείνουν να πλησιάζονται όλο και περισσότερο. Η γλώσσα των κορμιών να προδίδει το ενδιαφέρον και την έλξη κι η ανυπομονησία για το άγγιγμα, για το φιλί και την πρώτη σύνδεση να σκορπάει ταραχή. Και τότε, με μόνο μία σειρά λέξεων όλα μπορούν να διαλυθούν. «Τι σου αρέσει στο κρεβάτι;» ρωτάει ένας από τους δύο κι όλη εκείνη η μαγεία που είχε τυλιχτεί γύρω τους σκάει κι εξαφανίζεται. Το μυστήριο εξαλείφεται, η εκστατική αναμονή ανήκει στο παρελθόν κι η απώλεια είναι μεγάλη, σχεδόν λυπηρή.

Τ’ απωθημένα κι οι φαντασιώσεις, το αν το προτιμά άγριο και τρελό ή τρυφερό κι ευαίσθητο είναι κάτι που πρέπει ν’ ανακαλύψεις μόνος. Να αγγίξεις τα χείλια, να τα γευτείς και να τα δαγκώσεις, ν’ ακούσεις το χαμηλό αναστεναγμό και να νιώσεις κατευθείαν το σώμα να κολλά επάνω σου, τα δάχτυλα να μπλέκονται στα μαλλιά και το λαιμό σου, ενώ το φιλί θα γίνει πιο παθιασμένο και θα δείχνει ανάγκη, σχεδόν απαίτηση. Να χαϊδέψεις τις γραμμές του σώματος κι όταν βρεις άνοιγμα, να ενώσεις το δέρμα σου σ’ εκείνο το μικρό σημείο κάτω από το κενό της μπλούζας. Ν’ αφήσεις το χέρι να γλιστρήσει στη βάση της μέσης κι έπειτα στις ωμοπλάτες, ανακαλύπτοντας εκείνο το ευαίσθητο σημείο που θα κάνει τα δόντια να χωθούν στον λαιμό σου και να κάνουν εσένα ν’ αναστενάξεις τώρα.

Να γείρεις προς το κρεβάτι τραβώντας το κορμί επάνω σου και να νιώσεις το πόσο ερεθισμένο είναι, το πόσο σε θέλει και πώς. Άφησε τις αισθήσεις σου να σε οδηγήσουν και νιώσε· τη γλυκύτητα ή το πάθος, άκουσε τους ήχους επάνω στο αυτί σου καθώς τρίβεται κι ερεθίζεται, ένωσε τις θερμότητες και μύρισε τ’ αρώματα, μα κυρίως κοίταξε τη φλόγα στα μάτια. Εκεί φαίνονται τα περισσότερα· τα γούστα, οι προτιμήσεις, οι φαντασιώσεις και τ’ απωθημένα. Κι ακόμα κι αν δεν ξέρεις να τα διαβάζεις, άσε τον χρόνο και θα σε οδηγήσει με την ώρα του, όπως πρέπει να γίνει.

Μη ρωτήσεις αν τελειώνει γρήγορα, απλά κάνε το σημείο έκστασης να πάρει φωτιά με το στόμα, με το χέρι, με γρήγορες ή χαλαρές μα έντονες κινήσεις, με βλέμματα ταιριαστά και λόγια ερεθιστικά. Μην αναρωτηθείς για την αγαπημένη στάση, απλά δείξε ποια είναι η δική σου και πείσε για το λόγο. Κι αν δεν πιάσει το κόλπο σου, εξέτασε όσες περισσότερες μπορείς και νιώσε τες με όσους διαφορετικούς τρόπους μπορείς να σκεφτείς. Άσε τη φαντασία να τρελαθεί, να σας πάρει και να σας πετάξει σε μονοπάτια που δεν είχατε ξαναπάει με κινήσεις πρωτόγνωρες και δικές σας μόνο, σε στιγμές ιδιαίτερες κι αξέχαστες.

Δεν έχει σημασία αν είναι για μόνο μία βραδιά ή αν θες να είναι το παραπάνω. Όπως και να ‘χει, μη ρωτάς προτού έχεις νιώσει τον άλλον μέσα σου ή εσύ το μέσα του, μη χαλάς το παιχνίδι της ανακάλυψης κι εξερεύνησης. Μη νιώθεις ανασφάλεια και θέλεις να τα έχεις όλα υπολογισμένα ή έλεγξε την προσμονή σου και περίμενε να έρθει η στιγμή η σωστή. Μα όχι πριν ενωθείτε έστω για μία φορά, πριν δεις πώς είναι ή μπορεί να είναι η επαφή, η σύνδεσή σας. Το προϋπολογισμένο και «κανονισμένο» φέρνει βιαστικές, άτσαλες κινήσεις, αγχωτικές που δημιουργούν αμηχανία κι εξαφανίζουν τον ερωτισμό.

Και το κακό με το να γνωρίζεις τι θέλει ο άλλος μόνο στα λόγια είναι πως σου αφήνει το ελεύθερο να το φανταστείς όποτε θέλεις, ακόμα κι αν η στιγμή της πράξης δεν έρθει αμέσως. Κι αυτό είναι από τα χειρότερα που μπορούν να συμβούν· οι εικόνες που θα πλάσεις, η αλληλεπίδραση κι οι αντιδράσεις θα είναι πλασμένες μόνο στο μυαλό κι όταν αρχίσουν να συμβαίνουν μπροστά στα μάτια σου, μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά από τη φαντασία και να βρεθείς απογοητευμένος ή και ξενερωμένος. Όλα θα μοιάζουν ξένα και στάσιμα, σαν ταινία που είχε μόνο πολύ καλό τρέιλερ.

Γι’ αυτό, προτού βιαστείς, σκέψου το ξανά· αξίζει να κάνεις την τετριμμένη ερώτηση και να μη γνωρίσεις ποτέ μόνος την αλήθεια την πραγματική, την ανεπηρέαστη; Να μη βρεις μόνος τα μυστικά που κρύβει το κάθε μυαλό και σώμα, τα κόλπα και τα κουμπιά του; Δεν αξίζει. Άσε το μυστήριο να σε αρπάξει και να μπείτε μαζί μέσα στις στιγμές.

Συντάκτης: Μαρία Α. Καρμίρη
Επιμέλεια κειμένου: Κατερίνα Καλή