Πολύς καιρός πέρασε και κάνουμε τα ίδια. Στο κρεβάτι τα σεντόνια καλοστρωμένα και δροσερά, πριν και μετά τίποτα δεν αλλάζει πια. Το σώμα τελειώνει, όμως η καρδιά δεν αλλάζει ρυθμούς πια και το μυαλό δε σε ταξιδεύει.

Ξέρεις πώς θα αρχίσει και πώς θα τελειώσει, ξέρεις πως θα τελειώσεις και μετά θα τελειώσει, αλλά κατά βάθος το ξέρεις πως η ώρα ήρθε να δοκιμάσεις κάτι καινούριο ακόμη και αν δε σ’ αρέσει, γιατί δε δοκιμάζεις τίποτα και σε κατατρώει η βαρεμάρα.

Δεν είναι μυστικό ούτως η άλλως, είναι ορμονικό, το καλύτερο κρεβάτι γίνεται με ανθρώπους που έξω είναι κύριοι κι όταν είναι δυο τους βγάζουν όλα τα συναισθήματα που κρύβανε μπροστά στους άλλους. Έφτασε η στιγμή να κάνεις ένα βήμα μπροστά και να απολαύσεις όπως σου αξίζει. Αφέσου κι άσε τον άλλο να σε κάνει ό,τι θέλει.

Το ξέρεις πως οι περιορισμοί σου χαλάνε την κάβλα, κάνε όλα όσα τόσο καιρό σκέφτεσαι κι αποδέξου πως η μονοτονία στο σεξ σε έχει κάνει να διψάς για αληθινό κρεβάτι. Σου αρέσει να χτυπάει πιο δυνατά, και πιο βαθιά, και το κεφάλι να θάβεται στα μαξιλάρια.

Ήρθε η ώρα να το κυνηγήσεις, ο έρωτας και το γαμήσι είναι παρόμοιες καταστάσεις, αλλά δεν εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό. Καλό είναι να δένεσαι και συναισθηματικά, αλλά αν δε χύσεις πέντε φορές σε ένα βράδυ τότε δεν ξέρεις τι σημαίνει σεξουαλική ανάμνηση. Μη λες όχι στο σύντροφό σου και μην το λες στον εαυτό σου.

Είναι οι στιγμές που βγαίνει η πιο ζωώδης πλευρά μας και πρέπει να τραβήξεις και λίγο μαλλιά και να δαγκώσεις με δύναμη κι ενώ απολαμβάνεις, θα πονάς κιόλας, αλλά και να μη σου αρέσει κάτι στο τέλος θα το έχεις δοκιμάσει. Είναι ωραία να γαμιέσαι για να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου, όμως όταν πηδιέσαι κι ικανοποιείς την περιέργειά σου, χύνεις διαφορετικά.

Ξέχνα τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες κι ανακάλυψε τα βίτσια σου. Δεν είσαι ανώμαλος επειδή σου αρέσει να βάζεις τα δάχτυλα σου στο στόμα του άλλου, ή επειδή από πίσω το ευχαριστιέσαι περισσότερο, ούτε αν σου αρέσει να έχεις δύο και τρεις παρτενέρ ταυτόχρονα.

Ένα απ’ όλα αυτά θα μπορούσε να σε φτιάχνει απίστευτα και πρέπει να ανακαλύψεις τα κουμπιά σου. Μάθε καλύτερα τον σύντροφό σου, αφήνοντάς τον να σε κάνει ό,τι θέλει. Δεν έχει σημασία αν δε σου αρέσει κάτι απ’ αυτά, γιατί όπου και να θέλει να τελειώσει ο άντρας –είτε είναι στο στόμα, στην κοιλιά, στα βυζιά, στον κώλο, στο πρόσωπο ή μέσα– θα ανακαλύψεις τι σου αρέσει και τι στο σύντροφό σου.

Μπορεί η γυναίκα να τη βρίσκει με το βασανιστικά αργό σεξ που κρατάει ώρες ή να τη στήσουν με τους ώμους στο πάτωμα και να τη σκίζουν με όλη τους τη δύναμη. Μπορεί να σου αρέσουν τα γλυκόλογα, μπορεί να σε φτιάχνουν οι βρισιές. Κάποιοι γουστάρουν να τρώνε ξύλο.

Οτιδήποτε και να σε ενθουσιάζει σεξουαλικά πρέπει πρώτα να το δοκιμάσεις και να το ζήσεις για να το ανακαλύψεις. Διότι αν δεν το κάνεις και συμβιβαστείς με το βαρετό σεξ της συνήθειας και της ασφάλειας, τότε πάντα θα σου λείπει κι οι τσόντες δε βοηθάν όταν θες να ζήσεις κάτι.

Μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις κάτι καινούριο στο κρεβάτι; Ίσως να το δοκίμαζες σε καμία παραλία στις δέκα το βράδυ που είναι άδειες. Πέτα το μαγιό στην άμμο και βούτα με το ταίρι σου. Ενθουσιασμός και κίνδυνος πάνε χέρι-χέρι για κάθε άνθρωπο.

Μπορεί να ήρθε η ώρα να αλλάξεις στάση, ή μέρος, ή ύφος. Κι αν πεις σε δύο που σου αρέσουν να έρθουν σπίτι σου να δείτε ταινία οι τρεις σας, σκέψου πρώτα τι θα απαντούσες αν στο πρότειναν αυτοί.

Το πιο πιθανό είναι να μην κάνεις τίποτα κι απλά να συνεχίσεις τη ρουτίνα σου, αν όμως σου έχει λείψει να χύνεις λαχανιασμένος κι ιδρωμένος ήρθε η ώρα να φορέσεις τα πιο σέξι ρούχα σου και να καλωσορίσεις κάτι διαφορετικό στο κρεβάτι σου.

 

Επιμέλεια Κειμένου Alex Stinson: Πωλίνα Πανέρη

Συντάκτης: Alex Stinson