wefwtyu

Κάπου κάποτε είχα διαβάσει ότι για να μπορέσει κανείς να αφεθεί ολοκληρωτικά στο παιχνίδι του έρωτα, να το φτάσει ένα βήμα παρακάτω και να νιώσει την ηδονή που κάποιοι περιγράφουν με μεγάλη μαεστρία σε ταινίες και βιβλία, πρέπει να ξεκλειδώσει από μέσα του όλες του τις αισθήσεις. Πρέπει να κατανοήσει τι είναι εκείνο που τον βάζει σε διάθεση ερωτική για να μπορέσει να αφεθεί ελεύθερος, ακολουθώντας το σώμα του, που ξέρει πώς να φτάσει στην απόλυτη ερωτική εμπειρία.

Χρειάζεται ν’ ανοίξει τα μάτια, τ’ αυτιά, τα χέρια και τα πόδια του -στη συγκεκριμένη περίπτωση- και να επιτρέψει στη πιο αισθησιακή του πλευρά να βγει προς τα έξω. Να αγγίξει το ίδιο του το σώμα με τρόπους που δεν το έκανε άλλοτε, σε σημεία που δε θα φανταζόταν. Να χρησιμοποιήσει λίγο περισσότερο τη φαντασία του για να φτάσει στην κορύφωση. Μόνο έτσι θα καταφέρει να νιώσει τι πραγματικά σημαίνει ερωτική πράξη, κι όταν πια στην εξίσωση ενταχθεί ακόμα ένας παράγοντας να έχει τον απόλυτο έλεγχο για να καταφέρει να φτάσει, τόσο εγκεφαλικά όσο και σωματικά, σε μονοπάτια που δεν κατακλύζονται από ενοχή μα μονάχα από απόλαυση.

Είναι αλήθεια τελικά ότι όσο καλύτερα περνάει ο κάθε ένας από εμάς με το σώμα του στις πιο προσωπικές του στιγμές, τις ώρες που αυνανίζεται δηλαδή, τόσο καλύτερες ερωτικές εμπειρίες έχει και με άλλους. Εξερευνώντας ο κάθε ένας ξεχωριστά τι τον διεγείρει, τι τον ευχαριστεί και τι του αρέσει κι όντας ανοιχτός να χρησιμοποιήσει βοηθήματα που θα το φέρουν στην ερωτική διάθεση που χρειάζεται, μπορεί τελικά να ξεκλειδώσει κι επομένως να κάνει το game του ακαταμάχητο.

 

All About Sex | eBook


€8,00

-----

 

Από ερωτικές ταινίες, βιβλία, κι άλλα τόσα μπορεί κανείς να βρει εκείνο που του κάνει μέσα του ένα κλικ και που τελικά θα τον φέρει σε κατάσταση παιχνιδιάρικη. Εντούτοις, όλα αυτά έχουν κάτι κοινό: τη φαντασία. Χωρίς εκείνη καμιά ταινία ερωτικού περιεχομένου, κανένα βιβλίο, περιοδικό ή εικόνα δε θα είχε τη δύναμη να κάνει ένα ολόκληρο σώμα να μουδιάσει. Το μυαλό είναι εκείνο που έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει εικόνες από το τίποτα κι όταν βρει σύμμαχο τη φαντασία, μπορούν να σε κάνουν να δεις τα δάχτυλά σου αλλιώς, για παράδειγμα. Είναι εκείνη που ξυπνάει μέσα σου σενάρια και φαντασιώσεις που κάποτε σου φαίνονταν εκτός των ορίων σου, και θα σε οδηγήσει να θέλεις να τα κάνεις ή να στα κάνουν.

Με αυτή τη λογική, μια ισπανικής προέλευση εφαρμογή πιάστηκε από τη δυναμική της φαντασίας, αλλά και τη δύναμη που έχει η ακοή κι έφτιαξε ερωτικές ιστορίες για ενήλικες σε μορφή μόνο ηχητικού περιεχομένου. Το 2018 λοιπόν, αποφάσισε να φτιάξει ηχητικά βιντεάκια χωρίς εικόνα μ’ έναν και μόνο σκοπό: να δώσει σε όλους την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν λίγο παραπάνω τη φαντασία τους. Κατεβάζοντας την εφαρμογή θα βρει κανείς χιλιάδες ηχογραφημένες ιστορίες για όλα τα γούστα και να πλάσει τη δική του φαντασίωση, χρησιμοποιώντας το σενάριο της εφαρμογής και βάζοντας τους χαρακτήρες που επιθυμεί. Ακούγοντας την αφήγηση μιας ιστορίας γεμάτης πάθος, έρωτα, που μας αναλύει στο αυτί κάθε λεπτομέρεια, δεν έχουμε παρά μόνο να μπούμε κι εμείς στην ιστορία και να γίνουμε ήρωές της.

Ο αφηγητής να μας περιγράφει πως «τα χέρια του άρπαξαν τα χείλη της για να φιλήσουν τα δικά του και τα δάχτυλά του χάιδεψαν απαλά τα σημεία ανάμεσα στα πόδια της» κι εμείς να κάνουμε ακριβώς το ίδιο. Αφήνουμε τα δικά μας χέρια να γλιστρήσουν ανάμεσα στα πόδια μας, ζούμε την ιστορία μαζί με τους ήρωες και περνάμε σε μια νέα διάσταση απόλαυσης. Μπαίνοντας στη διαδικασία να δώσουμε όλη μας την προσοχή σ’ εκείνο που περιγράφεται στο αυτί μας, δεν έχουμε παρά μόνο να σωπάσουμε και να χαλαρώσουμε για να αισθανθούμε ακριβώς αυτό που συμβαίνει, λες και γίνεται χαμός στα δικά μας σκεπάσματα.

Οι αισθησιακές φωνές, τα βογγητά, οι λέξεις, οι λεπτομερείς περιγραφές κι οι εικόνες που θα δημιουργηθούν χρησιμοποιώντας μια τέτοια εφαρμογή, είναι τελικά αρκετά για να μας βάλουν στην ερωτική διάθεση για να περάσουμε εμείς καλά με το σώμα μας, αλλά και με το ταίρι μας. Κι έτσι, όσο πιο πολύ εξερευνούμε νέους τρόπους για να βάζουμε καινούργια ερωτικά βοηθήματα στη ζωή μας, κατανοούμε τι μας ελκύει κι απενoχοποιούμε τις σκέψεις μας γύρω από την ερωτική πράξη, ενώ απολαμβάνουμε τη σεξουαλικότητά μας.

Καλή ακρόαση!

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Δέσποινα Κυριάκου
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου