Και ξυπνάς ένα ωραίο πρωινό, γεμάτος ενέργεια και πονηρές σκέψεις. Λογικό άλλωστε, καθώς το πρωί είναι η πιο εποικοδομητική ώρα της ημέρας για πονηρές φαντασιώσεις και πράξεις. Αρχίζεις να χαϊδεύεις τον εραστή σου, να τον φιλάς με πάθος και σπιρτάδα, να τον ακουμπάς σε ευαίσθητα σημεία και να νιώθεις κι εσύ απίστευτη ηδονή καθώς τον βλέπεις να ξυπνάει σιγά-σιγά.

Μέχρι να έρθει ωστόσο, σε επαφή με την πραγματικότητα και να ξυπνήσει, εσένα σου έχει ήδη καρφωθεί η ιδέα, έχουν ήδη τεντώσει τα νεύρα σου κι έχει ήδη ερεθιστεί απίστευτα το πονηρό μυαλό σου.

Θέλεις να κάνετε κάτι διαφορετικό, κάτι, να κάνεις τον εραστή σου να πεθαίνει από ηδονή και κάβλα. Να ξυπνήσει κι η διείσδυση να έχει γίνει ήδη. Γενικότερα να παίξεις με κρυμμένο χαρτί, να τον πιάσεις απροετοίμαστο και σαν θύμα σου να μην μπορεί να κάνει τίποτα παρά μόνο να αντιδράει στην έξαψη και την ηδονή που έρχεται το σώμα και το μυαλό του και στο να συνεχίσει ταπεινά να ακολουθεί την πορεία που έχεις χαράξει εσύ.

Έτσι λοιπόν αποφασίζεις να παίξεις με το νερό. Δε σου φτάνουν αυτή τη φορά τα δικά σας υγρά στοιχεία και θέλεις κάτι επιπλέον. Υπάρχουν, λοιπόν, δύο επιλογές. Ντουζιέρα ή μπανιέρα; Κι αυτό κρίνεται απ’ το αν είσαι vanilla ή kinky, μωρό μου!

Μια γρήγορη ανασκόπηση για τους vanilla και τους kinky. Την ώρα λοιπόν, που η μεταβλητή κάβλα έχει φτάσει στο σημείο κορύφωσης, του καθενός (γιατί ο καθένας μας έχει διαφορετικά όρια κι αντοχές) ανάλογα με το αν είσαι vanilla ή kinky, μπορείς να την εξελίξεις και να τη φτάσεις σε διαγαλαξιακό επίπεδο, να ανακαλύψεις δηλαδή ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πόση μεγάλη ενέργεια μπορεί να βγάλει το σώμα σου προς τα έξω και φυσικά με αποτέλεσμα να λερώσεις τα πάντα και τους πάντες ή απλά να μπει το σώμα σου κι η ψυχολογία σου σε φάση αδράνειας, επαναλαμβάνοντας μια συγκεκριμένη διαδικασία ξανά και ξανά, με αποτέλεσμα να συμβιβάζεσαι ή και για κάποιους (αλλά σχεδόν ποτέ και για τους δύο) που νιώθουν ευχαρίστηση, με έναν απλό οργασμό.

Η πρώτη κατηγορία λοιπόν όπως θυμηθήκαμε είναι αυτή των kinky εραστών. Αυτοί που θα επιλέξουν την ντουζιέρα. Θα προτιμήσουν το σεξ στα όρθια με αποτέλεσμα να έχουν πλήρη επαφή με τον εραστή τους. 360ᵒ είναι εκτεθειμένος σε σσένα. Μπορείς να έρθεις σε επαφή μαζί του από παντού, με ευκολία κι η όρασή σου να σε ακολουθεί.

Έχεις το πλεονέκτημα να παρακολουθείς το νερό καθώς κυλάει και καλύπτει τα επίμαχα σημεία του κορμιού του και μπορείς χωρίς πολλές κι άσκοπες κινήσεις να τον φέρεις στα μέτρα σου. Ο ελεύθερος χώρος που υπάρχει σου δίνει τη δυνατότητα να κινηθείς με άνεση και ν’ αλλάξεις στάσεις, καταφέρνοντας έτσι έναν -ή πολλούς- ιντριγκαδόρικους οργασμούς.

Τα δάκρυα του νερού αρχίζουν κα εξατμίζονται με σταθερούς ρυθμούς καθώς η κάβλα που κυλάει μέσα στις φλέβες σου κάνει το κορμί σου να καίει κι η θερμότητα ξεπερνάει τη δροσιστική επίγευση που αφήνει το νερό στο σώμα σου. Ξαφνικά αρχίζεις και καταλαβαίνεις ποια είναι τα υγρά σου και ποια είναι αυτά του νερού. Σε κολλάει στον τοίχο, γραπώνεσαι απ’ αυτόν και με τα νύχια σου, έχεις αρχίσει ασυναίσθητα να προσπαθείς να τον γδάρεις. Νιώθεις το νερό που κυλάει μέσα σου. Γυρνάς και κοιτάς τον εραστή σου και του δίνεις να καταλάβει ότι μέσα εκεί, στο μικρό χώρο της ντουζιέρας είσαι έτοιμος να κάνεις τα πάντα.

Απ’ την άλλη πλευρά του δωματίου έχουμε τους vanilla, αυτούς που όπως καταλαβαίνουμε θα προτιμήσουν την μπανιέρα. Ρομαντικά κεράκια, κόκκινο κρασί, λουλούδια, σαπουνάδα έως πνιγμού κι ατμόσφαιρα είναι η κύρια σκέψη των vanilla boys and girls.

Γενικότερα οι ρομαντικούληδες, αυτοί που θέλουν να προσέξουν τον άλλον, που φοβούνται μην τον πονέσουν και γενικότερα μη χαλάσουν κάτι απ’ την τέλεια εικόνα του εραστή τους. Θα αφήσουν τη μουσική να γαργαλάει τα αυτιά τους και με φιλιά κι αγκαλιές θα εισχωρήσουν μέσα στον άλλον. Όμορφα βλέμματα γεμάτα πάθος και πλημμυρισμένα με αγάπη θα κυριαρχούν. Γλυκές λέξεις κι απαλά χαδέματα στο κεφάλι θα συνοδεύουν την ερωτική πράξη.

Μονότονοι και σταθεροί στις αξίες τους, είναι αυτοί οι σπιτόγατοι. Κάνουμε μια αλλαγή, βρε αδερφέ, αλλά δε θ’ αλλάξουμε και τους τρόπους μας. Ο οργασμός θα είναι ίδιος σε όποιο μέρος κι αν γίνει το σεξ. Ξανά και ξανά με τον ίδιο ρυθμό.

Το συναίσθημα κυριαρχεί και το σεξ δεν είναι για αυτούς μία απλή πράξη την οποία θα εκμεταλλευτούν για φτάσουν εγωιστικά τον εαυτό τους στην απόλυτη κορύφωση. Γι’ αυτούς είναι η ένωση με τον άνθρωπό τους μέσω της οποίας τα συναισθήματα περνάνε στην άλλη πλευρά, χωρίς πολλά λόγια.

Όπως και να έχει, σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, το θέμα είναι ότι προσπαθείς να ευχαριστήσεις τον εραστή σου και μέσω αυτού, να ευχαριστηθείς κι εσύ.

Καλοί και οι kinky, καλοί κι οι vanilla. Καλή κι η ντουζιέρα, καλή κι η μπανιέρα. Τι γίνεται όμως εάν μπερδευτούν οι kinky με τους vanilla; Γι’ αυτό φρόντισε να δοκιμάσεις και τα περίεργα των kinky, αλλά και τα ναζιάρικα των vanilla και τότε δε θα σε φοβίζει τίποτα. Θα έχεις σίγουρα αποτελέσματα και φυσικά, πολλούς και παιχνιδιάρικους οργασμούς.

Εσύ όμως τι θα προτιμούσες; Μπανιέρα ή ντουζιέρα; Eίσαι vanilla ή kinky;

Συντάκτης: Στέλλα Σεπέρα