let051077

Και εκεί που κάθεσαι χαλαρά και πίνεις το κρασάκι σου, σε μια ατμόσφαιρα λιγάκι ηλεκτρισμένη, λίγο το αλκοόλ που ρέει άφθονο στο αίμα σου και κάνει την καρδιά σου να χτυπάει πιο δυνατά από το κανονικό, λίγο τα κεράκια που τρεμοσβήνουν στο τοίχο, αρχίζει να σου μιλάει για τις επιδόσεις του στο επίμαχο άθλημα. Όχι, δε μιλάμε για μπάσκετ. Ούτε για στίβο. Για άλλο είδος άλματος κοκορεύεται ο κύριος.

Σου έρχεται λοιπόν φλασιά ο στίχος από το γνωστό άσμα του Σταμάτη Κραουνάκη το οποίο μάλιστα έγινε και -με μεγάλη επιτυχία- διασκευή από τα Ημισκούμπρια. Το ακούς σε repeat στο πίσω μέρος του μυαλού σου «όποιος κάνει πως πολύ καλά το ξέρει, δεν τα ‘χει καταφέρει ποτέ στον τελικό». Ταυτόχρονα αναβοσβήνει το φωτάκι για την έξοδο κινδύνου και χτυπάει το καμπανάκι, όλα μαζί.

Από πού ν’ αρχίσω τώρα να εξηγώ; Νομίζω έχετε ήδη καταλάβει πού το πάω. Το σεξ, ένα θέμα το οποίο παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα ταμπού όλων τον εποχών. Χωρίς  βέβαια να υπάρχει ένας άνθρωπος σε αυτό το πλανήτη που να μην έχει συζητήσει ή αναλύσει εις βάθος το γνωστό σπορ.  Θα έλεγα ότι τους απασχολεί όλους δέοντος όμως κανένας δε συζητά άνετα για αυτό.

Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις, όπως σε κάθε κανόνα, που δεν έχουν κανένα απολύτως θέμα να μιλήσουν για τις  επιδόσεις  ή τις κατακτήσεις τους στο εν λόγω «άθλημα» λες και είναι τίποτε Ολυμπιονίκες. Όχι, αγάπη μου, δεν έχει μετάλλιο στο τέλος και ναι, είναι το μοναδικό άθλημα που χάνει ο πιο γρήγορος, αυτός που τερματίζει πρώτος και που χαίρεται μόνος του τη νίκη του.  Σε τούτο τον αγώνα, ή θα τερματίσουν –είτε ταυτόχρονα είτε με διαφορά δευτερολέπτων- και οι δυο, ή ασ’ το μαναράκι μου, μη λες κουβέντα. Δεν το κατέχεις και όσο καλά θες να λες.

Έτσι λοιπόν μου έρχονται στο μυαλό και κάποιες παροιμίες που συχνά πυκνά άκουγα και από την γιαγιά μου. Επανωτά κι αυτά, λες και σκεπάζουν το τραγούδι τα πάνσοφα λόγια της που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση, πόσο μάλλον εδώ.  «Τα πολλά λογία είναι φτώχια», «Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι» και πάει λέγοντας. Έτσι, όμορφα και παραδοσιακά, η σκέψη τερματίζει και τελειώνει με το «όποιος πολυμιλεί, δεν πολυγαμεί».

Με βάση λοιπόν μελέτες ειδικών, όποιος μιλάει για τις επιδόσεις του κρύβει κάποιο πρόβλημα στο κρεβάτι και μάλλον συνήθως το έχει μόνο για να κοιμάται. Άσε που είναι εκνευριστικό  να ακούς τον άλλον να μιλάει για το πόσο καλός είναι. Το σεξ δεν θέλει λόγια αλλά πράξη δεν απαιτεί καθόλου προπόνηση και τεχνική, έμφυτο ταλέντο που πηγάζει από τα αρχέγονα ζωώδη ένστικτα μας είναι κι αυτό. Μην το αναλύεις· ή το ‘χεις ή δεν το ‘χεις

Και κάπως έτσι τουλάχιστον ένα άρθρο θα τελειώσει σήμερα, αφού δε νομίζω να καταφέρει ο φίλτατος πρωταθλητής μας να στεφτεί από νίκη. Χωρίς πολύ άσκοπο μπλα-μπλα, είπαμε κιόλας για τα πολλά λόγια, μιας και αυτό είναι το θέμα μας.

«Γιατί το sex είναι μια άλλη ιστορία, δε θέλει φασαρία μπλά-μπλά και θεωρία. Θέλει ίντριγκα, ρυθμό και αβαρία να φτάσει η συνουσία και να δέσει το γλυκό. Είναι εκείνο που σε άγει και σε φέρει, την ώρα που γουστάρεις κάποιος να σου βάλει χέρι. Κι όποιος κάνει, ότι καλά το ξέρει δε τα `χει καταφέρει ποτέ στο τελικό»

 

Συντάκτης: Γεωργία Ιακώβου
Επιμέλεια κειμένου: Νικολέττα Βασιλοπούλου

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!