kat329847293

Αδιαμφισβήτητα η ερωτική πράξη είναι από τα καλύτερα πράγματα που μπορεί να πραγματοποιήσει, να ζήσει και να νιώσει ο άνθρωπος. Είτε έρωτας, είτε σεξ, γιατί για να πούμε και τις αλήθειες μας τις διάφορες τους τις έχουν είναι αναμφίβολα κάτι υπέροχο.

Τι γίνεται, τι ακριβώς συμβαίνει όμως πριν επακολουθήσει η πράξη αυτή; Τι έτσι στα μπαμ σε είδα, με είδες και βουρ πάμε; Δεν λέμε, μας αρέσουν κι αυτά τα ξαφνικά, αυτά τα μπαμ. Αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, που θα το σηκώνουν κι οι περιστάσεις.

Αν μιλήσουμε για μια κάποια αρχή, καταλαβαίνουμε όλοι πως δεν μπορούμε να ανταλλάξουμε δυο φιλιά και να προχωρήσουμε στα απροχώρητά. Θέλει κάποιο χρόνο, μια προετοιμασία, μια εγκεφαλική καύλα ρε αδερφέ. Το εύκολο, το γρήγορο είναι βαρετό κι η ζωή είναι πολύ μικρή για κακά κρεβάτια αγάπη μου.

Χρειάζεται ίντριγκα η υπόθεση, ψήσιμο, τσουρούφλισμα κανονικό, παιχνίδια από εκείνα που όλα επιτρέπονται. Τα γνωστά σε όλους μας προκαταρκτικά, που για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν τους δίνουμε την βαρύτητα που τους αρμόζει.

Πώς θα ακολουθήσει ένα καλό κρεβάτι αν δεν έχουν προηγηθεί καλά προκαταρκτικά; Έντονα φιλιά στο λαιμό, παιχνίδια με την γλώσσα σε διάφορα σημεία του κορμιού. Τραβήγματα μαλλιών, αγγίγματα στις κλειδώσεις, ματιές γεμάτες υπονοούμενο.

Αγκαλιές, μασάζ, σεξυ εσώρουχα και γιατί όχι κι ένα στριπτιζ, έναν χορό που θα έχει τον καλό σου στην θέση του θεατή. Να σε απολαμβάνει την ώρα που έσυ θα έχεις ξεγυμνωθεί εντελώς μπροστά του, δίχως να έχεις βγάλει ούτε ένα ρούχο ακόμη.

Παιχνίδια με παγάκια, αναμένα κεριά σε όλο τον χώρο που θα ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα. Όλα εκείνα που μπορείς να φανταστείς και φυσικά αντέχεις να τολμήσεις. Είναι εκείνα που θα κάνουν ακόμη πιο βασανιστική μα παράλληλα πιο μεγάλη την θέληση και των δυο σας για αυτό που θα προκύψει.

Τα καλά προκαταρκτικά εκτός από την απόλαυση, έχουν την ικανότητα να μας κάνουν να ανυπομωνούμε περισσότερο για το μετά. Έχεις μεγαλύτερη την ανάγκη να γευτείς τον άλλο εξ ολοκλήρου. Είναι σαν να προοικονομούν τι έρχεται, αλλά αυτό όλο και καθυστερεί κι αυτό σε ανάβει περισσότερο.

Νιώθεις πως είσαι τόσο κοντά σε εκείνο που θες να πάρεις κι όταν έρχεται αυτή η ώρα γίνεται μια έκρηξη. Μια απολαυστική και συνάμα αγωνιώδη διεκδίκηση είναι τα προκαταρκτικά που σου υπόσχονται μια αξέχαστη συνέχεια.

Αν κάτσεις να το καλοσκεφτείς κι αν γυρίσεις τον χρόνο πίσω θα δεις πως έχουν μείνει χαραγμένες στο μυαλό σου τέτοιες σκηνές. Στιγμές που δεν περιελάμβαναν την σεξουαλική πράξη, αλλά την αρχή της. Στα προκαταρκτικά φαίνονται οι προθέσεις, το νοιάξιμο, η διάθεση. Φροντίδα δεν είναι το να ασχολείται κάποιος με την δίκη σου ευχαρίστηση; Πόσες φορές έφτασες μέχρι εκείνο το σημείο κι έκανες πίσω διότι ένιωσες πως κάτι πάει λάθος; Που κατάλαβες πως δεν ταιριάζεις σε αυτό τον τομέα τουλάχιστον με τον άνθρωπο που είχες απέναντι σου; Πως δεν τον εμπιστεύεσαι για κάτι παραπάνω.

Εμπιστοσύνη είναι τα προκαταρκτικά και τα καλά προκαταρκτικά είναι εκείνα που σου εξασφαλίζουν μια μεγάλη έκρηξη κι από τις δυο μεριές. Λογικό δεν είναι εξάλλου; Ανυπόμονοι δεν είμαστε οι άνθρωποι; Για πες μου όμως, έχεις δει ποτέ δυο ανυπόμονους ανθρώπους να παίρνουν παράλληλα αυτό που θέλουν;

Συντάκτης: Μάρω Καλλιοντζή
Επιμέλεια κειμένου: Κατερίνα Καλή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!