kavatza17

Σεξ! Η αρχαιότερη μορφή ηδονής, έρωτα και πάθους. Η κανονική ερμηνεία της λέξεως σημαίνει φύλο, άνδρας ή γυναίκα. Ωστόσο, σε όλους μας είναι ευρέως γνωστό ως η επαφή ενός άνδρα και μιας γυναίκας που φτάνουν στην κορύφωση.

Σε ποιον δεν αρέσει το σεξ; Μην μου πείτε, ξέρω ήδη. Αρέσει σε όλους. Και γιατί όχι; Πώς όχι δηλαδή; Το σεξ φέρνει σ’ επαφή, στην πιο κοντινή επαφή που υπάρχει έναν άντρα και μία γυναίκα. Το σεξ ξεγυμνώνει, διώχνει όλο το στρες της ημέρας. Αποκαλύπτει όλα αυτά που δε μπορεί η λογική να φανερώσει.

Το κορμί δίνεται ολόκληρο σ’ έναν αγώνα μίσους, αγάπης, έχθρας, ένωσης. Έννοιες διαφορετικές μεταξύ τους, αρμονικά δοσμένες όμως σ’ αυτήν την πάλη που δίνουν τα σώματα των ανθρώπων. Ποιος θα κάνει ποιον δικό του; Και φυσικά ανεξαρτήτως του ποιος θα βρίσκεται από «πάνω», κερδίζουν και οι δύο.

Φαντάζομαι όλοι έχετε δει ταινίες μάχης, πολέμου. Είπαμε ήδη πως το σεξ, λίγο πολύ είναι το ίδιο πράγμα. Σε όλες τις μάχες, λοιπόν, υπάρχει ένα σφύριγμα, μία δυνατή φωνή, κάτι που κάνει φασαρία για να κάνει τους εχθρούς σου ή και τους δικούς σου να καταλάβουν πως ο αγώνας επιβίωσης ξεκίνησε. Κι είναι απόλυτα λογικό, γιατί χωρίς να είναι με μελάνι γραμμένο σε χαρτί, είναι μυστικά, σιωπηλά ειπωμένο πως πρέπει να ειδοποιήσεις τους γύρω σου τι γίνεται.

Έτσι δε γίνεται και στο κρεβάτι; Στις φωνές που εκρήγνυνται στο κρεβάτι. Σ’ αυτά τα ηδονικά ακούσματα που κυριεύουν το μυαλό σου και η έξαψη, η κορύφωσή σου, έρχεται μιαν ώρα αρχύτερα σαν ηφαίστειο γεμάτο λάβα. Σαν λάβα βγαίνει από μέσα σου όλο αυτό που τόση ώρα πάλευες να βγάλεις με κάθε τρόπο. Με κάθε μέσο. Με τη γλώσσα, με τα χέρια, με τη διείσδυση.

Τα λόγια μπορούν κι αυτά να βοηθήσουν στην όλη κατάσταση. Οι χειρονομίες είναι δεδομένο πως θα σε κάνουν να τελειώσεις, θα σε κάνουν να καβλώσεις σαν να μην υπάρχει αύριο. Ξέρεις πώς είναι όμως να σε καβλώσει ο άλλος με τη φωνή του; Πόσο ηδονικά θεός νιώθεις όταν η άλλη σου φωνάζει πως εσύ και μόνο εσύ τη φτάνεις σ’ αυτό το σημείο, σ’ αυτήν την τρέλα; Ξέρεις πόσο θα ερεθιστεί η μικρή σου περιοχή στο άκουσμα και μόνο ενός δυνατού «αχ» από τη δική του πλευρά; Από τη μαγική φράση που θα σου πει «πόσο καυλωμένος είναι».

Μη μου πείτε λοιπόν, πώς όλα αυτά δε μπορούν να σε κάνουν να τελειώσεις με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που θα γίνει είτε με τη βοήθεια ενός χεριού ή ενός γλειψίματος. Και το βασικό ερώτημα τελικά είναι το εξής. Αν είσαι μουγκός, άνθρωπε μου, στο κρεβάτι πώς θα καταλάβει ο άλλος ή η άλλη αν το ευχαριστιέσαι; Δεν αναφέρομαι στις ψεύτικες φωνές, στις υποκριτικές ηδονές και οργασμούς. Όσοι βρίσκεστε σε μία τέτοια σχέση, δεν υπάρχει νόημα να το συνεχίσετε αν δεν, πρώτα, λύσετε αυτό σας το πρόβλημα.

Μιλάω για ένα ζευγάρι στο οποίο το πάθος υπάρχει, όπως κι ο έρωτας ή οτιδήποτε άλλο σας κάνει να πηγαίνετε με το σύντροφό σας. Πώς θα καταλάβει ο σύντροφος αυτός αν «τελειώσατε» και αν χρειάζεται να συνεχίσει; Γιατί να συνεχίσει να κοπανιέται ο καημένος αν εσείς έχετε ήδη τελειώσει;

Το σεξ είναι ωραίο, μας αρέσει και γυμνάζει αν το δούμε κι απ’ αυτήν την άποψη. Αλλά αν συνεχίζεις για ώρες χωρίς να ξέρεις αν ο άλλος το απολαμβάνει, αν τελείωσε ή έστω αν πρόκειται να τελειώσει, τότε καταντάει και λίγο κουραστικό. Και δε χρειάζεται να αισθάνεστε άσχημα γι’ αυτό. Η κούραση είναι λογική συνέπεια. Άσχημα πρέπει να αισθάνεται ο μουγγοθόδωρος δίπλα σας, που δεν έχει αξιωθεί να πει μια κουβέντα, έτσι για το γαμώτο. Βγάλε έναν αναστεναγμό εν ανάγκη δηλαδή. Δώσε κάτι στον παρτενέρ σου να καταλάβει ότι δεν κοιμάσαι. Ότι είσαι ακόμη εκεί και κάνεις focus στην όλη διαδικασία.

Μετά από αυτήν την πολύωρη πράξη, είναι πραγματικά άσχημο, ο άλλος να ψάξει εξονυχιστικά τα σεντόνια, για να δει αν έχουν υγρανθεί, μπας και καταλάβει τι συνέβη. Κι η αλήθεια είναι πως είναι πολύ δύσκολο ώρες-ώρες ή μέσα στα σκοτάδια, μέσα στην κούραση, να αναγνωρίσεις τα σημάδια του ιδρώτα και του οργασμού. Εντάξει, εσείς οι λίγοι που είστε εξπέρ μπράβο σας που το καταφέρνετε χωρίς δυσκολία, το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων όμως δυσκολεύεται.

Αρχίστε να μιλάτε όσοι το αποφεύγετε. Είτε από ντροπή, είτε από φόβο είτε απ΄ οτιδήποτε άλλο. Οι σεμνοτυφίες απ’ τη στιγμή που πέφτεις στο κρεβάτι παύουν να ισχύουν. Πάνω στα ιδρωμένα σεντόνια, υπάρχουν μόνο δύο κορμιά και κανείς άλλος. Εσείς οι δύο. Κι ό,τι γίνει εκεί, μένει εκεί. Ακόμη κι αν ο/η σύντροφός σου δε στο έχει ζητήσει, να ξέρεις ότι το θέλει. Εξέπληξε τον ευχάριστα και θα δεις πώς θα στο ανταποδώσει. Θα τελειώσεις βλέποντας πυροτεχνήματα και δε θα μπορείς να σταθείς στα πόδια σου. Αν τα πόδια σου τρέμουν στο τέλος και η φωνή σου δε βγαίνει, άλλο αυτό. Τότε ξέρεις ότι έχεις κάνει καλή δουλειά.

Ένα μικρό τιπ βέβαια για τους καινούριους. Το να φωνάξει η γειτονιά την αστυνομία δεν είναι καλό σημάδι. Όλα έχουν τα όριά τους. Μην ξεκουφάνετε τον/την παρτενέρ σας και μην το παρακάνετε!

 

Επιμέλεια κειμένου Στέλλας Τσομόρα: Ελευθερία Παπασάββα.

Συντάκτης: Στέλλα Τσομόρα