Για κάποια ζώδια η ερωτική επαφή είναι απαραίτητο και βασικό κομμάτι σε μια σχέση. Για άλλα ζώδια, περνάει σε δεύτερη μοίρα και δεν είναι πρώτο στη λίστα των προτεραιοτήτων. Σε αστρολογικό επίπεδο πρωταρχικό ρόλο παίζει η θέση του Άρη και της Αφροδίτης στο προσωπικό μας ωροσκόπιο. Αυτοί οι δύο πλανήτες καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την ερωτική μας συμπεριφορά. 

Κάποια ζώδια δε φημίζονται για τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι, αλλά ούτε για το πάθος τους και τον αισθησιασμό τους, ή τη διάθεσή τους για πειραματισμό. Δεν εκφράζονται με τόση θέρμη κατά την πράξη και γι’ αυτό θεωρούνται «βανίλια» στο σ3ξ. Ας δούμε ποια ζώδια είναι αυτά.

 

Υδροχόος
Δεν είναι από τα πιο σ3ξουαλικά ζώδια, διότι δε θεωρεί την ερωτική πράξη ως πρώτη προτεραιότητα. Αυτό το ζώδιο αγαπάει τη μοναξιά του και λειτουργεί εγκεφαλικά. Το σ3ξ είναι απλά μια ευχάριστη πράξη, όμως δεν είναι αυτό που τον κάνει να τρελαίνεται. Ο Υδροχόος απεχθάνεται να γίνεται έρμαιο του πάθους του, οπότε μην περιμένεις από αυτόν πολλά πολλά στο κρεβάτι.

 

Παρθένος
Αυτό το ζώδιο μπορεί να συμβιβαστεί σε μία σχέση που δεν έχει καλό σ3ξ, αν το άτομο που έχει στο πλευρό του είναι αξιόλογο ή του καλύπτει κάποιες άλλες ανάγκες. Ο συντηρητικός Παρθένος δε συζητάει ποτέ για το σ3ξ και δεν είναι στη λίστα των προτεραιοτήτων του. Είναι ντροπαλό ζώδιο και έχει μια μανία με τις λεπτομέρειες που τις περισσότερες φορές χαλάει τον αυθορμητισμό.

 

Ζυγός
Αυτό το ζώδιο αναζητάει ηρεμία και αρμονία στην καθημερινότητά του. Αυτή είναι η προτεραιότητά του και όχι το σ3ξ. Ο άνδρας Ζυγός αναζητάει μια σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την αξιοπιστία και την ειλικρίνεια. Δεν παρασύρεται σε απερίσκεπτα πάθη και επιλέγει έναν σύντροφο προσεκτικά. Συνήθως, επιλέγει άτομα ευγενικά, γοητευτικά, χωρίς εξάρσεις και πάθη, όπως είναι αυτός.

 

Δίδυμος
Η προτεραιότητα του Δίδυμου σε μία σχέση είναι η επικοινωνία και το φλερτ και πιο συγκεκριμένα, η εναλλαγή του. Αν νιώσει ότι τον έχουν δεδομένο ο αισθησιασμός πάει περίπατο κι αυτό το ζώδιο δεν αντέχει να βρίσκεται αρκετή ώρα σε ένα κρεβάτι. Ο Δίδυμος έχει το ταλέντο να μαγεύει τον άλλον με τα λόγια του και τη συμπεριφορά του, βέβαια κι έτσι ο άλλος περιμένει κάτι φοβερό στο σ3ξ, καθώς ο πήχης ανέβει πολύ ψηλά. Όμως, τελικά, έρχεται κάτι πολύ διαφορετικό και του σκάει στα μούτρα.

 

Αιγόκερως
Ο συντηρητικός Αιγόκερως δεν μπορεί να γίνει φωτιά και λάβρα στο κρεβάτι. Η ψυχρή λογική του δεν τον αφήνει να έχει φαντασία και να πάρει μια πρωτοβουλία στο σ3ξ. Πολλές φορές μάλιστα φαίνεται λες και έχει χάσει το ενδιαφέρον του για τη σ3ξουαλική ζωή. Είτε έχει σχέση είτε βρίσκεται στην αρχή μιας περιπέτειας είναι διατεθειμένος να κάνει υπομονή μέχρι να φτάσει η στιγμή της σαρκικής απόλαυσης και να έχουν τελειώσει πρώτα οι υποχρεώσεις του. Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περιμένει το σαββατοκύριακο, θα το κάνει.

 

Πηγή: Bovary