Ορισμένα ζώδια δε θα μπορέσουν να συγκρατήσουν αυτές τις δύο μαγικές λέξεις. Θα είναι πολύ ενθουσιασμένοι για να φωνάξουν την αγάπη τους από τις ταράτσες. Άλλα ζώδια δεν πρόκειται να ρισκάρουν να μιλήσουν πρώτοι, επειδή προτιμούν να τους δώσει τον ρυθμό το ταίρι τους. Ακολουθούν τα 4 ζώδια που μάλλον δεν πρόκειται να είναι εκείνα που θα ξεκινήσουν να εκφράζουν τα βαθιά τους συναισθήματα:

 

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι μυστηριώδεις. Κρατούν τα συναισθήματά τους για τον εαυτό τους, επειδή το να φορούν την καρδιά τους στο μανίκι τους θα ήταν ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Δε θέλουν να πληγωθούν, γι’ αυτό είναι προσεκτικοί στο πόσα αποκαλύπτουν στους άλλους. Ακόμα και όταν ερωτευτούν κάποιον, θα διστάσουν να πουν τις λέξεις δυνατά. Δε θέλουν να κάνουν ένα λάθος που θα μετανιώσουν, οπότε προτιμούν να είναι ασφαλείς παρά να τραβάνε τα μαλλιά τους αργότερα. Προτιμούν να περιμένουν τον σύντροφό τους να ξεκινήσει μια συναισθηματική συζήτηση, επειδή δεν είναι πολύ καλοί στο να μιλούν για τα συναισθήματά τους. Δυσκολεύονται να δείξουν ευαλωτότητα, γι’ αυτό μπορεί να χρειάζονται μια μικρή ώθηση.

 

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι αποκαλούνται μερικές φορές ψυχροί και αποστασιοποιημένοι, επειδή αποφεύγουν να κάνουν γλυκανάλατες, συναισθηματικές συζητήσεις. Δυσκολεύονται να εκφράσουν τις πιο ουσιαστικές σκέψεις τους επειδή τα συναισθήματα τους κάνουν να νιώθουν άβολα. Δεν τους αρέσει να εκθέτουν την καρδιά τους στον κόσμο. Επιπλέον, οι Υδροχόοι δε δίνουν μεγάλη σημασία στα χρονοδιαγράμματα ή στο τι πρέπει να κάνουν, οπότε μερικές φορές νιώθουν χαμένοι στις σχέσεις. Αν και συνήθως δεν τους ενδιαφέρει τι σκέφτονται οι άλλοι, δε θα θελήσουν να χαλάσουν μια σχέση που πηγαίνει ομαλά. Δε θέλουν να χαλάσουν τα πράγματα κατά λάθος. Προτιμούν να περιμένουν από τον σύντροφό τους να δώσει τον τόνο και να πει πρώτα αυτές τις δύο μαγικές λέξεις.

 

Καρκίνος

Το να πει πρώτα το σ’ αγαπώ είναι υπερβολική πίεση για έναν Καρκίνο. Παρόλο που μπορεί να είναι ξετρελαμένοι με κάποιον ξεχωριστό, φοβούνται μήπως πουν αυτές τις δύο μικρές λέξεις και δεν τις ακούσουν πίσω. Είναι ένα ευαίσθητο ζώδιο, οπότε δεν πιστεύουν ότι η καρδιά τους θα μπορούσε να αντέξει την απόρριψη. Δεν πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να συνέλθουν από την αμηχανία. Εκτός αυτού, αυτό το ζώδιο δεν αγαπάει να παίρνει τον έλεγχο στις σχέσεις. Προτιμούν οι σύντροφοι να δίνουν τον ρυθμό, ώστε να μπορούν να ακολουθούν. Είναι ευχάριστοι άνθρωποι, γι’ αυτό και χαίρονται να κάνουν υπομονή με τον σύντροφό τους. Δε χρειάζεται να λένε τα λόγια, γιατί οι πράξεις τους μιλούν ήδη γι’ αυτούς.

 

Ταύρος

Φοβούνται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους γιατί δε θέλουν να αλλάξει τίποτα. Θέλουν τα πράγματα να παραμείνουν τα ίδια και ανησυχούν ότι αν εκφράσουν τα συναισθήματά τους θα αλλάξει με κάποιο τρόπο η δυναμική τους. Οι Ταύροι δε θέλουν να πάρουν αυτό το ρίσκο, οπότε θα περιμένουν υπομονετικά να πει πρώτα ο σύντροφός τους αυτές τις δύο μικρές, αλλά δυνατές, λέξεις. Αυτό δεν είναι και τόσο σημαντικό, γιατί έτσι κι αλλιώς τους αρέσει να κινούνται με αργούς και σταθερούς ρυθμούς. Δεν τους πειράζει να πάρουν το χρόνο τους, γιατί αν αυτό είναι το κατάλληλο άτομο γι’ αυτούς, δεν πρόκειται να πάνε πουθενά. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζονται προς το επόμενο ορόσημο. Μπορούν να απολαύσουν τη στιγμή χωρίς να τρέχουν προς την επόμενη.

 

Πηγή εικόνας: The Today Show