Κεφάλαιο Δίδυμος. Ευμετάβλητοι, επικοινωνιακοί, έξυπνοι και τόσο μα τόσο αισθησιακοί, οι Δίδυμοι θα σου χαρίσουν αναμφίβολα μοναδικές εμπειρίες σε  όλους τους τομείς! Ως master των σ3ξουαλικών σχέσεων κι εμπειριών, λοιπόν, η προσέγγιση και οι σχέσεις τους βασίζονται κατά μεγάλο ποσοστό στην επικοινωνία του σωστού φλερτ. Και τι εννοούμε με αυτό: πριν οδηγήσεις έναν Δίδυμο στο κρεβάτι μαζί σου, θα πρέπει να τον έχεις εξιτάρει τόσο πολύ εγκεφαλικά, ώστε σταδιακά να σκέφτεται και να υπάρχει μονάχα για σένα και τις spicy συναντήσεις σας.

Take a seat please, υπάρχουν τρόποι να κατορθώσεις να χαλιναγωγήσεις το ατίθασο κι αέρινο πνεύμα του, κάνοντάς τον να αναστατώνεται κάθε φορά που σε αντικρίζει.

 

Note No1: Talk dirty to me

Μπορεί να σου ακουστεί περίεργα πρωτότυπο, αλλά ένας Δίδυμος, άντρας ή γυναίκα, δε μένει ποτέ στο περιτύλιγμα της εξωτερικής σου εμφάνισης, όσο ωραίος ή ωραία και να θεωρείσαι. Εκείνος, μπορεί να δει πέρα από αυτό, τι δηλαδή μπορείς να του προσφέρεις κάτω από το ωραίο σου περιτύλιγμα. Διαβάζει την αύρα σου κι είναι ικανός μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να καταλάβει αν είσαι αυτός που μπορεί μαζί του η κόλαση να μοιάζει με σπίθα ή αν μπορείτε μαζί να δημιουργήσετε εκ νέου μια ολοκαίνουρια.

Η λέξη κλειδί για να τον ρίξεις κι έπειτα να τον απογειώσεις στο κρεβάτι, είναι η επικοινωνία. Πρέπει να τολμήσεις να του ιντριγκάρεις το μυαλό, να παίξεις και να φλερτάρεις με τον εγκεφαλικό του κόσμο, καθώς στην πρώτη σας επαφή ναι μεν θα σε κάνει να αισθανθείς άνετα, αλλά θα σου φανεί ιδιαίτερα ψυχρός, ίσως και ξενέρωτος. Σαν πάγος, που στα κατάλληλα χέρια, λιώνει! Οπότε, το μόνο σίγουρο είναι πως η ωραία σου εικόνα δε θα τον ρίξει. Θα τον γοητεύσει, αλλά όχι σε σημείο να τον έλξεις.

Ένας Δίδυμος, θα παραδεχτεί ένα καλό κρεβάτι μαζί σου, αλλά θέλει να το παραδεχθείς κι εσύ με πάσα λεπτομέρεια. Λατρεύουν, βλέπεις, τους συντρόφους που τους μιλούν κατά τη διάρκειακαι μοιράζονται μαζί τους όλα τα συναισθήματα που μπορεί να νιώθουν γι’ αυτούς εκείνη τη στιγμή. Τους απογειώνει να ακούν τον/τη σύντροφο τους γεμάτο πόθο και ηδονή να τους εκμυστηρεύεται ποσό τους θέλουν και το πόσο απολαμβάνουν αυτό που συμβαίνει μαζί τους εκείνη τη στιγμή. Αν πάλι δεν είσαι ο τύπος που τους αρέσει να εξωτερικεύεται με τον τρόπο αυτόν, περίγραψε τη συνέχεια. Βιώνοντας εκείνη τη στιγμή μια συγκεκριμένη κατά(στάση), ξεκίνα και μοιράσου με γλαφυρότητα και χειρουργική ακρίβεια την επόμενή σας σκηνή· πού θα τον ήθελες και τι θα ήθελες να σου κάνει.

 

Note No2: Μην είσαι βαρετός

Οι Δίδυμοι είναι γεμάτοι ερωτικές φαντασιώσεις και φετίχ. Κι αν σου έχουν πει το αντίθετο, χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω, μάλλον δεν εμπνέονται και τόσο ώστε να τις ζήσουν μαζί σου. Ξεκίνα, λοιπόν, να εξιτάρεις ακόμη από πριν, από το τηλέφωνο ή τα μηνύματα.

Περίγραψε επακριβώς το τι θα ήθελες να τους κάνεις, κι έπειτα εξαφανίσου λιγάκι, διακριτικά πάντα, από την κουβέντα σας, δίνοντας τον απαραίτητο χρόνο να φαντασιωθούν τη μεταξύ σας εμπειρία. Ασφαλώς, όταν βρεθείτε από κοντά θα πρέπει να είσαι έτοιμος να φανείς κι αντάξιος των προσδοκιών και των περιστάσεων. Ακόμη κι αν θεωρείς πως τους έχεις ήδη ρίξει, οι Δίδυμοι δε θα πέσουν στην αγκαλιά του κρεβατιού σου σαν ώριμο φρούτο.

Ακόμη κι αν έχετε αναλύσει λεπτομερώς την πιο hot ερωτική σας σκηνή, μπορεί να αντιδράσουν σαν να μην έγινε και τίποτα, και τώρα καλείσαι και πάλι να τους πείσεις από την αρχή γιατί βρίσκεται εδώ, ώστε να σου δώσουν αυτό που και οι δυο σας ζητάτε·  την απόλυτη ηδονή. Πλησίασε αργά και βασανιστικά, βάλε κάτι να πιουν και ξεκινά να μιλάς για το τι θα κάνεις πριν προλάβουν να τελειώσουν το ποτό τους.

 

Note No3: Φαντασιώσεις entered the chat

Ναι, έχει έρθει εκεί που θέλεις, μην το χάσεις τώρα. Το σ3ξ για τον Δίδυμο είναι ελευθερία κι επιλέγει συντρόφους που τον κάνουν να αισθάνεται άνετα. Οι Δίδυμοι, επίσης, λατρεύουν τον πειραματισμό πάνω στο σ3ξ. Είναι γεμάτοι από πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες που τις μπλέκουν με τις παραδοσιακές στάσεις. Αν κατατάσσεσαι στην κατηγορία των συναισθηματικά ρομαντικών και ντροπαλών συντρόφων πάνω στο σ3ξ, λυπάμαι αλλά μόλις έχασες! Έλκονται συνήθως από σ3ξουαλικά παθιασμένους συντρόφους, χωρίς αναστολές, πρέπει και μη, που είναι πάντοτε ετοιμοπόλεμοι.

 

Note No4: Το κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή

Ένας Δίδυμος αγαπά να κάνει σ3ξ σε περίεργα μέρη, με τον κίνδυνο να παραμονεύει να τον ακούσουν ή να τον δουν περίεργα αδιάκριτα βλέμματα. Γι’ αυτούς είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην αλυσοδένουν τη σ3ξουαλικότητά τους και να την εξωτερικεύουν, συνοδευόμενη όμως πάντοτε από έναν εκλεπτυσμένο τρόπο, ώστε να γίνεται εμφανής κι αισθητή μόνο στο ερωτικό τους ταίρι, άντε και δυο-τρία τραπέζια παραπέρα!

Είτε οι δυο σας, είτε με παρέα, μπορείς πάντοτε να τον αποπλανήσεις αποτραβώντας τον διακριτικά από το πλήθος για να τον ξεναγήσεις και στους υπόλοιπους χώρους. Ταυτόχρονα, αν οι συνθήκες δα είναι τόσο απαγορευτικές, πρότεινε ίσως ένα παιχνίδι ρόλων. Extra tip: όσο πιο τολμηρό κι απαγορευμένο  το κάνεις να φανεί, τόσο το καλύτερο.

Για τέλος, κράτα πως αγαπούν την ευθύτητα ακόμη, τους εύστροφους κι ευφάνταστους συντρόφους που θα απελευθερώσουν μαζί τους όλες τους τις ηδονικές φαντασιώσεις, κάνοντάς τους να μη θέλει κανένας από τους δυο να τελειώσει. Αν θεωρείς, λοιπόν, πως ο Δίδυμος είναι δύσκολος παίκτης για’σένα, καλύτερα να αφήσεις το σπορ για κάποιον αντάξιό τους.

Συντάκτης: Μάριον Μπαλαούρα