Φωτιά και πάγος. Δυο τελείως αντίθετα στοιχεία τα οποία μπορούν όμως να σε οδηγήσουν σ’ επικίνδυνα διασκεδαστικές εμπειρίες. Ο άπλετος ελεύθερος χρόνος, η ρουτίνα της σεξουαλικής ζωής και το πολύ game of thrones –βλέπε ομώνυμο τραγούδι της σειράς μυθιστορημάτων– οδήγησαν πολλά ζευγάρια στο να ψάχνουν καινούριους τρόπους ικανοποίησης.

Επιθυμούν λοιπόν να γίνουν οι νέοι πρωταγωνιστές στις δικές τους πενήντα αποχρώσεις του γκρι, του κόκκινου, του μαύρου κι ολόκληρης της χρωματικής παλέτας του καλού εραστή καθώς προσπαθούν να εκτονώσουν την ενέργειά τους στο κρεβάτι με δημιουργικό τρόπο. Γιατί μπορεί η ταινία να μη μας άρεσε αλλά όσο να πεις μερικά point τα είχε η αγαπητή κυρία Τζέιμς.

Κεφάλαιο πρώτο: Φωτιά

Γκουγκλάροντας το σχετικό θέμα είναι σίγουρο πως θα βρείτε πολλές και διαφορετικές μεθόδους προκαταρκτικών που περιλαμβάνουν αρκετά κεριά και πολλές ασυνήθιστές τους χρήσεις. Τοποθετείς λέει μικρά ρεσώ κεριά στο σώμα του συμπρωταγωνιστή σου με αποτέλεσμα να τον κρατάς ακινητοποιημένο. Ανάσκελα ή μπρούμυτα, δεν έχει σημασία.

Ουσιαστικά δηλαδή τον κάνεις ό,τι θέλεις για όσο καίνε τα κεριά –αχ τι ρομαντικό– καθώς ο κακομοίρης φοβάται να κουνηθεί μην αρπάξει φωτιά ο κώλος του. Εσύ προφανώς περνάς καλά, αφού τον έχεις του χεριού σου. Πείτε μου σε ποιον δε θα άρεσε αυτό; Η πιθανότητα οργασμού μεγιστοποιείται, τα νερά της ερωτικής ζωής αναταράσσονται ευχάριστα κι η βιομηχανία κεριών δεν ξεμένει ποτέ από δουλειά όσο υπάρχουν ξαναμμένα ζευγάρια σε σεξουαλική κρίση.

Στα πλαίσια της ίδιας λογικής και στο γενικότερο κλίμα του κυρίαρχου-υποτακτικού, αυτός που υποδύεται τον κύριο Γκρι μπορεί να πάρει και μια λαμπάδα, απ’ αυτές που του περίσσεψαν απ’ το περσινό Πάσχα ή κι απ’ την προηγούμενη Κυριακή που πήγε στην εκκλησία και να κρατάει το κερί με τέτοιον τρόπο ώστε να στάζει πάνω στον υποτακτικό του ως μια μορφή τιμωρίας. Πάλι την πληρώνει ο υποτακτικός φυσικά.

Η αδικία είναι εμφανής. Σίγουρα βέβαια ο υποτακτικός είναι και λίγο μαζοχιστής απ’ τη στιγμή που δέχτηκε να παίξει σ’ αυτό το παιχνίδι και κατά βάθος του αρέσει. Πιο πολύ πιστεύω όμως πως θα του άρεσε αν ήταν αυτός ο κυρίαρχος και είχε τον έλεγχο της λαμπάδας. Ξύπνα υποτακτικέ, ήρθε η ώρα να κάνεις την επανάστασή σου!!!

Κεφάλαιο δεύτερο: Πάγος

Αμέσως αφού εφαρμόσουμε όλες τις παραπάνω τακτικές, κάνουμε γρήγορα εναλλαγή παιχνιδιού και το γυρίζουμε στον πάγο. Μ’ αυτόν τον τρόπο και την απότομη αλλαγή της θερμοκρασίας, θα αυξηθεί η ικανοποίηση, λέει το αγαπητό διαδίκτυο. Σβήνουμε λοιπόν όλα τα κεριά και τις λαμπάδες απ’ την πρώτη σκηνή και τρέχουμε στην κατάψυξη για να φέρουμε ό,τι παγάκι έχουμε, ακόμα κι αν είναι σε σχήμα φραουλίτσα.

Το παιχνίδι με τα παγάκια είναι πιο εύκολο. Βάζετε ένα παγάκι στο στόμα και κάνετε τα ίδια που κάνετε κάθε φορά, απλώς στη συγκεκριμένη περίπτωση θα έχετε και το παγάκι σφήνα. Φιληθείτε άφοβα κι όταν το παγάκι λιώσει, μπορείτε να πάρετε το επόμενο. Αν φοβάστε πως θα πνιγείτε, δοκιμάστε να ζωγραφίσετε με το παγάκι στο σώμα του παρτενέρ σας σαν να είναι το παγάκι νερομπογιά κι εσείς διάσημος καλλιτέχνης.

Σε περίπτωση που παρατηρήσετε πως ο παρτενέρ σας γίνεται λίγο μπλε σταματήστε αμέσως. Κάτι δεν πάει καλά. Προτιμήστε αυτό το παιχνίδι το καλοκαίρι που το επιτρέπει καλύτερα κι ο καιρός κι έχετε και μια πιο σοβαρή δικαιολογία να λέτε στους φίλους σας, όταν σας ρωτάνε πώς πάει η ερωτική σας ζωή κι αρχίζετε να λέτε ιστορίες με παγάκια και βρεγμένα σεντόνια.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα φωτιά και πάγο αν θέλετε να φτάσετε στην απόλυτη κορύφωση. Δείτε το σαν ένα κυριολεκτικό σκωτσέζικο ντους. Η θερμοκρασία θα ανεβοκατεβαίνει κι η ολοκλήρωση του παιχνιδιού θα οδηγήσει και στη δική σας απόλυτη ευχαρίστηση. Κι αν δείτε πως δεν πιάνει τίποτα απ’ αυτά, γυρίστε στον κλασσικό τρόπο. Κεράκια αναμμένα στο τραπεζάκι του σαλονιού κι όχι πάνω σας και παγάκια μόνο στα ποτά σας.

Όποια μέθοδο κι αν διαλέξετε τελικά, είτε είναι αυτή με τη φωτιά είτε αυτή με τον πάγο, είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάτε να παίρνετε κάποια μέτρα ασφαλείας. Καρδιοπαθείς, πουριτανοί και φοβητσιάρηδες αποκλείονται απ’ αυτό το παιχνίδι. Επίσης, καλό είναι να παίζετε με παιδάκια ενήλικα και νηφάλια για να μη μείνει η φαντασίωση στη μέση και βρεθείτε να παίζετε εσείς τον υποτακτικό πίσω απ’ τα κρύα κάγκελα ενός κρατητηρίου.

Γιατί παιχνίδι με το ζόρι δε γίνεται και δυστυχώς το συγκεκριμένο απαιτεί τουλάχιστον δύο παίκτες. Αν παρ’ όλα αυτά βρείτε κάποιον να μοιραστεί αυτή σας την τρέλα και δεν πάθετε κρυοπαγήματα ή μικροεγκαύματα, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα γελάσετε με την ψυχή σας. Ή μπορεί να συμβούν και τα τρία.

Συντάκτης: Ελίνα Ανδρεάδου