Article of the day: Πώς θα είναι ο Δεκέμβριος για κάθε ζώδιο; Διάβασε εδώ.

pakiakio69

Όλοι μας όταν ακούμε για το Kama Sutra, ένα λοξό χαμόγελο διαγράφεται στα χείλη μας, το ένα φρύδι σηκώνεται πονηρά πιο ψηλά και το μυαλό μας ταξιδεύει σε στάσεις πονηρές και δύσκολες που μοιάζουν με ακροβατικά. Το Kama Sutra είναι ένα σανσκριτικό κείμενο το οποίο απέκτησε φήμη χάρη στις τολμηρές ερωτικές στάσεις που πρότεινε. Αυτό όμως που πολλοί δε γνωρίζουν είναι ότι, κατά βάση, είναι ένα αρχαίο εγχειρίδιο που αποτυπώνει τη σημασία που δίνουν οι Ινδουιστές στον έρωτα και στην γενετήσια πράξη. Με έντονα διάχυτο το στοιχείο έκφρασης της σεξουαλικότητας, μέσα από την ποίηση και την εικονογραφία του, περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια στάσεις που απογειώνουν την ερωτική επαφή. Όπως κάθε ανθρώπινη πράξη έτσι κι αυτή, υπόκειται σε κανόνες και τεχνικές, έτσι ώστε να επιφέρει το μέγιστο της απόλαυσης κατά την ένωση δυο ανθρώπων.

Στάσεις λοιπόν πάμπολλες, με την ανθρώπινη φαντασία να επινοεί συνεχώς νέες. Θα δώσουμε όμως βάση σε μία απ’ αυτές και μάλιστα ευρέως γνωστή. Ο λόγος για την εξήντα εννέα, η οποία δεν αποτελεί απλώς μια στάση, αλλά εμπεριέχει κι άλλα στοιχεία που προσδιορίζουν μια σχέση. Να τονίσω σ’ αυτό το σημείο, πως για να μείνει αξέχαστη η εμπειρία αυτής της στάσης και να λες «θέλω να βιώσω πάλι αυτό το συναίσθημα ξανά και ξανά» δε θα πρέπει να υπάρχει αμηχανία από κανέναν. Γι΄ αυτόν τον λόγο άλλωστε, είναι μια στάση που δοκιμάζεται κυρίως από τα ζευγάρια, όχι στις πρώτες τους επαφές μα ύστερα από αρκετές, όταν έχει χτιστεί μια μεταξύ τους οικειότητα, άνεση κι εμπιστοσύνη.

Η εν λόγω λοιπόν, είναι η στάση κατά την οποία δύο άτομα ξαπλώνουν κι ευθυγραμμίζονται έτσι ώστε το στόμα του καθένα να είναι στην επικείμενη περιοχή του άλλου, με σκοπό τον ταυτόχρονο στοματικό έρωτα. Οι συμμετέχοντες δηλαδή, είναι ανεστραμμένοι ο ένας προς τον άλλον, όπως οι αριθμοί έξι κι εννέα στον διψήφιο εξήντα εννέα· εξού και το όνομα.  Μπορεί βέβαια να γίνει με διάφορες παραλλαγές, οι οποίες μάλιστα είναι περισσότερο άβολες και δύσκολες. Ναι μεν εκ πρώτης, είναι μια στάση κυρίως στοματική, όμως για όσους έχουν εντρυφήσει στην τεχνική, γνωρίζουν τη σπουδαιότητα του να λαμβάνουν μέρος και τα δάχτυλα, έτσι ώστε να καταφέρουν να πετύχουν το μέγιστο στην ηδονή και ν’ απογειώσουν την απόλαυσή τους.

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

H συγκεκριμένη στάση βέβαια, δεν είναι μόνο μια πολύ διεγερτική ερωτική πρακτική -και για τους δυο συντρόφους- αλλά και μια στάση που πραγματικά απελευθερώνει το ζευγάρι και δίνει και στα δύο άτομα την ευκαιρία να εκφραστούν ερωτικά και να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα. Είναι μια ταυτόχρονη πράξη ανταποδοτικότητας κι άρα αποτελεί μια καλή πρακτική ώστε οι εμπλεκόμενοι να ξεπεράσουν τυχόν ταμπού που αφορούν στον στοματικό έρωτα, αφού ο καθένας παίρνει και δίνει ταυτόχρονα το ίδιο. Απολαμβάνουν και παρέχουν ταυτόχρονα την ίδια απόλαυση, προσφέρουν και λαμβάνουν ταυτόχρονα την ίδια ευχαρίστηση. Οι δυο σύντροφοι παίζουν ακριβώς με τους ίδιους όρους κι εναρμονίζονται τέλεια στους κανόνες αυτού του ανταποδοτικού παιχνιδιού.

Ας το πάμε όμως ένα βήμα παρακάτω κι ας κάνουμε το εξής, είτε νοερά είτε πιάνοντας ένα μολύβι στα χέρια μας. Αν γράψουμε τον αριθμό εξήντα εννέα και προεκτείνουμε με μια γραμμή την κορυφή του έξι προς το εννέα και την άκρη του εννέα προς το έξι, θα δούμε ότι στην ουσία σχηματίζεται ο αριθμός μηδέν. Ο αριθμός αυτός είναι το σύμβολο που δηλώνει το ολόκληρο, το τέλειο. Σ’ αυτήν τη στάση, που ο ένας παρτενέρ συμβολίζεται με το έξι κι ο άλλος με το εννέα, κατά την ένωσή τους σχηματίζουν το μηδέν, δηλαδή κάτι ολοκληρωμένο, χωρίς ατέλειες και χωρίς ελλείψεις. Δυο σώματα που εναρμονίζονται και τη συγκεκριμένη στιγμή της ερωτικής πράξης ενώνονται τόσο απόλυτα που γίνονται ένα σώμα. Η απόλαυση κορυφώνεται κι η όξυνση όλων των αισθήσεων αυξάνεται. Ταυτόχρονη ένωση ψυχής και σώματος, φτάνοντας στην ολοκληρωτική απόλαυση του κορμιού μα γεμίζοντας ταυτόχρονα το μυαλό και την ψυχή.

Αν λοιπόν ακόμη δεν την έχετε δοκιμάσει, πάρτε την πρωτοβουλία και βάλτε την στο πρόγραμμα, αφού το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς από τους δυο σας δε θα χάσει. Τολμήστε να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλα σας και τη φαντασία σας, χωρίς να της επιβάλλετε περιορισμούς. Αφήστε την, από κοινού,  ν’ ακολουθήσει τους δικούς της δρόμους κι αυτή θα επινοήσει τρόπους για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση και μεγιστοποίηση της ηδονής στον κόσμο των αισθήσεων.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Μαρία Παναγή
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου