Το πώς φιλάς και το πώς θέλεις να σε φιλάνε είναι κάτι εντελώς ατομικό, πιθανότατα εμπνευσμένο από τις ρομαντικές κωμωδίες που είδες μεγαλώνοντας, το πορν@ που σου αρέσει αλλά και τους εραστές που συνάντησες και σου έμαθαν τι λειτουργεί και τι όχι. Οι πιθανότητες είναι ότι και το αστρολογικό σου ζώδιο έχει συμβάλει στη διαμόρφωση του στυλ σoυ στο φάσωμα και το φιλί. Κι αυτό θα εξερευνήσουμε σε αυτό το άρθρο.

 

Κριός
(21 Μαρτίου έως 19 Απριλίου)
Για να θεωρήσει ένας Κριός ένα φιλί καλό, πρέπει να είναι περιπετειώδες. Το χειρότερο αμάρτημα εδώ, είναι να είναι βαρετό. Δοκιμάστε κάτι καινούργιο -αναμείξτε τα βαθιά φιλιά με παιχνιδιάρικα τσιμπήματα, φιλήστε το λαιμό ή το αυτί τους και μετά περάστε στο στόμα τους. Κρατήστε τα πράγματα διασκεδαστικά και καινούργια.

 

Ταύρος
(20 Απριλίου έως 21 Μαΐου)
Ο Ταύρος είναι ένα αισθησιακό ζώδιο. Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί σε αυτό το ζώδιο αγαπούν τη σωματική ευχαρίστηση σε πολλές μορφές της. Προσπαθήστε να διεγείρετε όσες περισσότερες από τις αισθήσεις τους μπορείτε, ενώ τους φιλάτε. Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να παίξετε με τα μαλλιά τους, το στόμα σας για να τους φιλήσετε (duh) και κάντε μικρούς ήχους ευχαρίστησης για να κάνετε την αίσθηση της ακοής τους να συμμετέχει σε αυτό.

 

Δίδυμοι
(22 Μαΐου έως 21 Ιουνίου)
Οι Δίδυμοι θέλουν να κατακλύζονται από πάθος. Δεν έχει καν σημασία αν είστε ειδικευμένοι σε αυτό που κάνετε, αρκεί να φέρεστε σαν να το θέλετε πραγματικά, κι αυτό σίγουρα θα τους ξετρελάνει. Βάλτε τα χέρια σας στο πρόσωπό τους, στα μαλλιά τους, τραβήξτε τους κοντά σας, κάντε μικρά μίνι βογγητά ηδονής. Κάντε το φιλί κάτι που μπορεί να σας συνεπάρει και τους δύο.

 

Καρκίνος
(22 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου)
Ένας Καρκίνος χρειάζεται ένα φιλί να είναι ρομαντικό για να θεωρηθεί καλό φιλί. Δεν είναι το ευμετάβλητο, παθιασμένο φιλί ενός Διδύμου, αλλά είναι ένα φιλί όπου νιώθεις πάθος για το άλλο άτομο. Κάντε το σκηνικό ρομαντικό: καλός φωτισμός, κεριά, μουσική και βεβαιώσου πως θα είστε μόνοι και χωρίς περισπασμούς, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε ο ένας στον άλλον.

 

Λέων
(23 Ιουλίου έως 22 Αυγούστου)
Ας το παραδεχτούμε: Κανένα άλλο ζώδιο δεν ξετρελαίνεται με το δράμα όπως ο Λέοντας. Φιλάνε και θέλουν να τους φιλάνε σαν να παίζουν σε μια ταινία που είναι ο Τιτανικός, το Dirty Dancing και το me before you σε ένα. Το να κάνεις έναν Λέοντα ευτυχισμένο φιλώντας τον, σημαίνει να τον κάνεις να νιώθει σαν σταρ. Όταν τελειώσει επίσης το φάσωμα, μην ξεχάσεις να του πεις πόσο σε εντυπωσίασε το στυλ του φιλιού του.

 

Παρθένος
(23 Αυγούστου έως 22 Σεπτεμβρίου)
Το τέλειο φιλί ενός Παρθένου είναι σύμφωνα με τον κανόνα, οτιδήποτε εναντίον του πειραματισμού. Εντυπωσιάστε τους, αντίθετα με τεχνική ικανότητα και προσπάθεια κρατώντας υψηλά την κλασική αξία ενός καλού φασώματος. Τίποτα δεν είναι καλύτερο για έναν Παρθένο από την τελειότητα μιας δοκιμασμένης μεθόδου.

 

Ζυγός
(23 Σεπτεμβρίου έως 22 Οκτωβρίου)
Ένα φιλί για έναν Ζυγό είναι μια δικαιολογία για να πάει σε μια αποστολή διερεύνησης του πώς αισθάνεστε γι’ αυτόν. Όταν φιλάτε τον Ζυγό σας, θα πρέπει να το χρησιμοποιείτε ως μέσο για να επικοινωνήσετε πόσο πολύ νοιάζεστε γι’ αυτόν. Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να τους χαϊδέψετε απαλά κατά τη διάρκεια του φασώματος που πρέπει να φροντίσετε να είναι γλυκό ή παθιασμένο, ή ό,τι άλλο αισθάνεστε αυτή τη στιγμή, αρκεί να μην είναι επιπόλαιο και χλιαρό.

 

Σκορπιός
(23 Οκτωβρίου έως 22 Νοεμβρίου)
Το να φιλάς έναν Σκορπιό είναι σαν να τσακώνεσαι με έναν Σκορπιό: έντονο, παθιασμένο, εστιασμένο στο τι γίνεται αυτή τη στιγμή κι όχι για το τι θα συμβεί στη συνέχεια. Είναι μια φλογερή εμπειρία που δε μοιάζει με το να φιλάς οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Αφήστε τον Σκορπιό σας να αναλάβει το προβάδισμα, θα είναι κάτι παραπάνω από ευτυχής να σας δείξει τι θέλει.

 

Τοξότης
(23 Νοεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου)
Ένα καλό φιλί για έναν Τοξότη πρέπει να είναι παιχνιδιάρικο και διασκεδαστικό. Μην είστε μονότονοι και μην κάνετε το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά. Εξερευνήστε το σώμα τους, φιλήστε διαφορετικά σημεία τους, κάντε μια παύση για να χαμογελάσετε ή να γελάσετε ή να κάνετε ένα αστείο. Μην κάνετε τη διάθεση πολύ βαριά ή σοβαρή.

 

Αιγόκερως
(22 Δεκεμβρίου έως 20 Ιανουαρίου)
Ένας Αιγόκερως θέλει ένα φιλί που να χτυπάει όλα τα σωστά κουτάκια. Θα πρέπει να είναι στο τέλος ενός ραντεβού για δείπνο και σινεμά, θα πρέπει να είστε και οι δύο καλά ντυμένοι και να μυρίζετε ωραία, θα πρέπει να μοιάζει με φιλί σε ρομαντική κομεντί, βασικά. Μην είστε υπερβολικά παθιασμένοι ή βρώμικοι, αυτό θα πρέπει να είναι ένα συμβατικά τέλειο φιλί για το οποίο θα μπορούν να λένε στους φίλους τους.

 

Υδροχόος
(21 Ιανουαρίου έως 18 Φεβρουαρίου)
Ένα καλό φιλί για έναν Υδροχόο είναι παθιασμένο, αλλά όχι συναισθηματικό. Είναι μια εκπλήρωση της αρχέγονης επιθυμίας, αλλά όχι απαραίτητα μια συναισθηματικά οικεία εμπειρία. Προσπαθήστε να απενεργοποιήσετε το μυαλό σας και να αφεθείτε σε ό,τι νιώθει το σώμα σας ότι θέλει φυσικά να κάνει. Μην κρατάτε το πρόσωπό τους ή μην είστε υπερβολικά ρομαντικοί, επικεντρωθείτε στη σωματική σύνδεση.

 

Ιχθείς
(19 Φεβρουαρίου έως 20 Μαρτίου)
Ένα καλό φιλί για έναν Ιχθύ έχει να κάνει με την προετοιμασία. Η νύχτα πρέπει να είναι ρομαντική και παλιομοδίτικη: φτιάξτε τη διάθεση με ένα καλό γεύμα και καλή μουσική. Πάρτε το χρόνο σας όταν φιλάτε έναν Ιχθύ, δεν είναι αγώνας δρόμου και δεν είναι απαραίτητο να οδηγήσει πουθενά. Δουλέψτε για να δημιουργήσετε ένα φιλί που θα απολαύσετε και οι δύο τη στιγμή.