Η επιβεβαίωση της κυριαρχίας είναι κάτι που πρωτίστως δεν ξεκινάει από το κρεββάτι. Για μένα είναι μια διαδικασία σε συνάρτηση με την καθημερινή και επαγγελματική μου ζωή. Έτσι λοιπόν όταν ως άνθρωπος στην καθημερινότητα μου διαχειρίζομαι την ίδια μου τη ζωή χωρίς να αφήνω κάποιους να την ελέγχουν, όταν τα πιστεύω μου, μου έμαθαν να μην επιτρέπω κανέναν να εισβάλλει στη ζωή μου χωρίς τη θέληση μου και αφού αγαπάω τον εαυτό μου παρά τα άπειρα ελαττώματα που μπορεί να έχει, μπορώ κι αποκτάω αυτοπεποίθηση περισσότερη απ’ όση φαντάζεσαι. Γιατί όχι λοιπόν να μην την ανακαλύψω και στο κρεββάτι μου;

Το να είσαι κυρίαρχη σαν γυναίκα στο σ3ξ σημαίνει πως έχεις την τόλμη να απολαύσεις την ευχαρίστηση σου. Να είσαι σίγουρη για τις ικανότητές σου. Παρ’ όλο που μια κυρίαρχη γυναικεία προσωπικότητα στο σ3ξ κάποιες φορές μπορεί να παρεξηγείται ή και να τρομάζει το ανδρικό φύλο, είναι σημαντικό να υπάρχει επικοινωνία γύρω από τις επιθυμίες του καθενός. Όλο αυτό άλλωστε έχει να κάνει με τη γυναικεία μας φύση και μ’ εκείνη την πλευρά του εαυτού μας που απλά θέλει να απελευθερωθεί ανακαλύπτοντας νέα ερωτικά μονοπάτια.

Για να επιτευχθεί αυτό χρειάζονται δύο πράγματα. Το πρώτο είναι να ξέρεις ποιες είναι όλες οι επιθυμίες σου και το δεύτερο η συγκατάθεση από το ταίρι σου. Όσο περισσότερο αγαπάς το σώμα σου, ξέρεις τις ανάγκες του κι επιτρέπεις στον εαυτό σου να λειτουργεί χωρίς καθωσπρεπισμούς τόσο καλύτερα θα νιώθεις. Ο σύντροφος μου δε θα διαβάσει το μυαλό μου αν εγώ η ίδια δεν του πω τι μου αρέσει ή τι θέλω ή κατά πόσο θέλω να ηγηθώ σ’ αυτό το παιχνίδι του σ3ξ. Ας ξεχάσουμε λοιπόν αυτήν την κατά τα άλλα «χαζή» λογική τύπου πως για να είσαι κυρίαρχη σημαίνει να έχεις και μια kιnky ή απρεπής πλευρά και ας σκεφτούμε πώς μπορείς να πειραματιστείς με ό,τι κάνει και τους δυο να νιώθουν καλά και ασφαλή.

Από την αίσθηση και την επιθυμία να νιώσω πως είναι να είσαι κυρίαρχη στο κρεββάτι ξεκίνησαν όλα. Να δοκιμάσω με τον άνθρωπο μου και να εξερευνήσω τη δική μου σ3χουαλική κυριαρχία. Η σε3χουαλική κυριαρχία περιλαμβάνει τον έλεγχο του συντρόφου μου (υποτακτικό) για την ευχαρίστησή μας. Δυο ρόλοι που αποφασίζουμε να παίξουμε με μένα να έχω την ευθύνη της κυρίαρχης.

Αναρωτιέστε ποια είναι αυτή η ευθύνη; Να έχω τον έλεγχο των πάντων, να περιμένω τη δική μου ευχαρίστηση, να νιώθω την αίσθηση πως μπορώ να «τιμωρήσω» παίζοντας σ3χουαλικά με τον σύντροφο μου, να θέτω τις προτεραιότητες μου και να επιτρέπω την υπακοή του άλλου στο κρεββάτι.

Νομίζω πως όλοι το έχουμε σκεφτεί κάποια στιγμή. Να φαντασιωνόμαστε πως είναι να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο. Πώς επιτυγχάνεται όμως αυτό στην πράξη; Πρώτα μίλησα με τον σύντροφο μου για να ξέρω πόσο ανοιχτός είναι σε τέτοια πράγματα. Η συναίνεση είναι αυτή που μου εξασφάλισε πως μπορώ να πάω παρακάτω. Για να νιώσω κυρίαρχη εγώ -και κάθε άλλη γυναίκα- είναι απαραίτητη η αυταρχικότητα. Σ όλα, από το πώς θα κινηθώ, τη στάση που θα κρατήσω, μέχρι και τον τόνο στον οποίο θα ανεβάσω τη φωνή μου. Το ίδιο λοιπόν ισχύει και για σένα που διαβάζεις αυτό το κείμενο, είσαι γυναίκα και δεν ξέρεις πώς να ξεκινήσεις τα παιχνίδια σ’ έναν τέτοιο ρόλο.

Το ντύσιμο σου καθώς και η άδεια που θα δώσεις στον σύντροφο σου να λατρέψει το σώμα σου είναι το επόμενο βήμα. Είναι απίστευτη η αίσθηση κυριαρχίας όταν δίνεις την εντολή να απολαύσει ο άλλος το σώμα σου, φιλώντας ή χαϊδεύοντας όπου εσύ απαιτείς. Να θυμάσai το «αργά και με πάθος» και να ζητάς να επαναλαμβάνεται συνεχώς.

Ίσως ένας ακόμα καλύτερος κι ερωτικός τρόπος επιβολής είναι να δέσεις τα μάτια του συντρόφου σου αποκτώντας τον πλήρη έλεγχο του. Να τον αγγίζεις, να τον χαϊδεύεις και να τον φιλάς, τόσο όσο εσύ θέλεις και όσο εκείνος δεν αντέχει άλλο. Ανοίξε το στόμα σου και μίλα έπειτα, πες όσα επιθυμείς. Η κυριαρχία είναι λόγια πρόστυχα που βγάζουν όλη την ερωτική έξ@ψη που έχεις μέσα σου. Όσο και να σου αρέσει η ισοτιμία σε μια σχέση άλλο τόσο λατρευτικό είναι να νιώθεις κυρίαρχη στο κρεββάτι. Οπότε φρόντισε ν’ ενημερωθείς σ’ αυτό το παιχνίδι για το ποιο είναι το αφεντικό.

«Είμαι κυρίαρχη στο κρεββάτι» σημαίνει πως επιλέγω τις στάσεις που εγώ θέλω. Εκείνες που μπορώ να ελέγξω, εκείνες που με ανέβουν και με φέρνουν εκεί που επιθυμώ. Σας πληροφορώ πως το βλέπετε τον σύντροφο σας χωρίς να έχει ο ίδιος τον έλεγχο, λίγο αβοήθητο ή λίγο αναστατωμένο από όλα όσα γίνονται είναι ένα σ3χουαλικό παιχνίδι που κορυφώνει τον oργ@σμo και των δύο.

Και φυσικά το καλύτερο το κρατάμε για το τέλος. Ένας από τους καλύτερους τρόπους κυριαρχίας στο κρεβάτι είναι ο έλεγχος του oργ@σμoύ του ανθρώπου δίπλα σου. Η αίσθηση πως ελέγχεις κάθε κίνηση μέχρι και το να σταματήσεις έναν oργ@σμo, γιατί το απαιτείς βλέποντας τον άλλον να υποφέρει από ευχαρίστηση σ’ απογειώνει. Αυτό το «ζητιάνεμα» όπως το έχω πει είναι η δική σου ευχαρίστηση και η δική του ταλαιπωρία. Αλλά μια ταλαιπωρία που θα σας επιβραβεύσει και τους δύο.

 

Συντάκτης: Ταρασία Γεωργιάδου
Επιμέλεια κειμένου: Ζηνοβία Τσαρτσίδου