Είστε σε φάση τετ α τετ με το αμόρε. Όλα καλά κι όλα ωραία, αλλά θέλεις να δοκιμάσεις και κάτι διαφορετικό βρε αδελφέ. Έστω κι αν αυτό είναι μόνο για τα προκαταρκτικά. Αλλά τι; Σκέφτεσαι από εδώ, σκέφτεσαι από εκεί, τίποτα. Αν αρέσει λοιπόν και στους δύο σας ο στοματικός έρωτας και η στάση 69, σε έχω. Πιο δύσκολη και πιο απαιτητική από την προαναφερθείσα στάση είναι αυτή η παραλλαγή της με το όνομα «Χρυσή Πύλη». Και τώρα, πώς το κάνουμε αυτό; Μην πτοείσαι, πάμε να δούμε βήμα-βήμα τι είναι αυτή η στάση και πώς μπορείτε να την εντάξετε στην κρεβατοκάμαρά σας. Γιατί κακά τα ψέματα, όλοι μας θέλουμε να δοκιμάσουμε κάτι λίγο εξτρίμ.

Το από πού πήρε το όνομά της αυτή η στάση είναι, όχι και τόσο, προφανές. Η ονοματοδοσία, προέκυψε από τη γνωστή γέφυρα Golden Gate (Χρυσή Πύλη) του San Francisco, μιας και η θέση αυτής της στάσης φέρνει αρκετά στην πασίγνωστη γέφυρα. Για να εκτελέσετε τη θέση Golden Gate, ο ένας παρτενέρ πρέπει να ξαπλώσει στο κρεβάτι ανάσκελα. Στη συνέχεια, πρέπει να λυγίσει τα γόνατά του και να βάλει τα πόδια στο κρεβάτι για να μπορέσει να ισορροπήσει. Μετά, ο άλλος παρτενέρ πρέπει να γονατίσει απευθείας πάνω από το στόμα του πρώτου, ώστε να είναι με την πλάτη στο σώμα του ξαπλωμένου παρτενέρ. Ο παρτενέρ που είναι από πάνω, γέρνει προς τα πίσω, κρατώντας τα γόνατά στο κρεβάτι και λυγίζει την πλάτη για να μπορέσει να φτάσει στο ευαίσθητο σημείο του άλλου κι έτσι, να ξεκινήσει το ζευγάρι να κάνει αμφότερο στοματικό, ο ένας στον άλλον. Αν όλα αυτά σας ακούγονται πολύ δύσκολα, τότε ίσως έχετε ένα δίκιο.

Αν είστε ο παρτενέρ που είστε από πάνω, το μόνο που χρειάζεται στη στάση αυτή είναι απλώς να βρείτε έναν τρόπο να βολευτείτε. Μπορεί, επίσης, να χρειαστεί να μην κάνετε πολύ βαθύ στοματικό, γιατί ίσως υπάρχει κίνδυνος να πνιγείτε. Έτσι, αν είστε αυτός ο παρτενέρ που είσαι από πάνω, τότε έχετε πολύ λίγα να κάνετε. Απλώς χαλαρώστε, κάντε το στοματικό που «σας αντιστοιχεί» και μην προσπαθήσετε να δώσετε εσείς ρυθμός προς τον άλλον παρτενέρ. Ο κίνδυνος να τον πνίξετε κατά λάθος, όπως είπαμε και πριν είναι μεγάλος.

Πέρα από τον κίνδυνο, όμως, του κατά λάθος πνιγμού, υπάρχουν και κάποιες ακόμη δυσκολίες σε αυτή τη στάση. Για αρχή, μπορεί να είναι δύσκολη ως προς το πώς να συμβεί με ροή, χωρίς κανείς να χτυπήσει. Ίσως, εδώ χρειάζεται να επιστρατεύσετε την παιχνιδιάρική σας διάθεση. Επίσης, μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο και για τον παρτενέρ από κάτω, να μείνει σε θέση, μιας και είναι και ο πολύ λίγος έλεγχος που έχει στην κατάσταση και μπορεί ανά πάσα στιγμή να αισθανθεί μια δυσφορία ή λίγο κλειστοφοβικά.

Αν είστε άνθρωπος που δε θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα σας, αλλά θέλετε κιόλας να κάνετε μια δοκιμή και να τολμήσετε κάτι διαφορετικό, η «Χρυσή Πύλη» είναι η ευκαιρία σας. Δύσκολη; Ναι. Απαιτητική; Χίλια ναι. Αξίζει μία προσπάθεια; Εννοείται! Αν είσαι ο παρτενέρ που θα είναι από πάνω, θα ζοριστείς λίγο, αλλά σου υπόσχομαι ότι θα το απολαύσεις. Αν πάλι είσαι ο παρτενέρ από κάτω, θα επωφεληθείς σίγουρα, από την «ωραία θέα» αλλά και θα χαλαρώσεις, αν το ταίρι σου ξέρει πού να σταθεί και πόσο να σε πλησιάσει. Όποια θέση και να έχεις πάντως σε αυτή τη στάση, αξίζει μία προσπάθεια. Και στην τελική, αν δεν την καταφέρετε, σίγουρα θα γελάσετε αρκετά προσπαθώντας.

Συντάκτης: Χριστίνα Γκούτη