photo-1496429946712-acb085074b51

Φώτα χαμηλωμένα, κορμιά καυτά, χείλη που αντί να μιλούν, αφήνουν φιλιά πάνω στο αγαπημένο τους πρόσωπο.

Η θερμοκρασία ανεβαίνει όσο περνάει η ώρα, το μόνο που μπορείς να διακρίνεις στο δωμάτιο είναι ο άνθρωπος που θες να κάνεις δικό σου. Οι ορμόνες σου έχουν χτυπήσει κόκκινο, η αδρεναλίνη έχει αυξηθεί και μες την τρέλα σας κυριαρχεί μόνο το πάθος κι η επιθυμία να αγγίζετε ο ένας το κορμί του άλλου. Το σώμα σου σού δείχνει με τον τρόπο του ότι το απολαμβάνει κι εσύ θες να έρθεις όσο πιο κοντά γίνεται με το πρόσωπο που ποθείς.

Ανάμεσα σε φιλιά και τα χάδια, νιώθεις να μην κρατιέσαι, πως δεν μπορείς να περιμένεις άλλο, επιζητάς την ένωση, θέλεις να γίνετε ένα. Λεπτά κομμάτια υφάσματος μονάχα που σας χωρίζουν. Ρούχα και εσώρουχα που στον έξω κόσμο θεωρούνται αναγκαία, αλλά τώρα πρέπει να εξαφανιστούν άμεσα από πάνω σας. Με μάτια κλειστά, αφήνεις τα χέρια σου να εξερευνήσουν το ξένο κορμί, να τρυπώσουν μέσα απ’ τα ρούχα, να αγγίξουν τα πιο απόκρυφα σημεία του. Το σώμα σου έχει παραδοθεί ολότελα στο τρυφερό άγγιγμα που προσπαθεί να το κατακτήσει.

Αυτή η στιγμή, της αποκάλυψης που τα ρούχα θα φύγουν, είναι από τις πιο σημαντικές σε όλη τη διαδικασία. Είναι το λεπτό που ρίχνεις όλες σου τις άμυνες κι αφήνεις έναν άλλον άνθρωπο να σε δει εντελώς εκτεθειμένο. Κάθε ανασφάλεια που μπορεί να είχες εξαφανίζεται, καθώς διακρίνεις τη λαχτάρα στα μάτια του, όταν σε κοιτάζει να γδύνεσαι, και ανυπομονεί να βοηθήσει στη διαδικασία ή καλύτερα να το κάνει εκείνος.

Πόσο ερωτικό, πόσο ερεθιστικό το όλο σενάριο! Με κάθε του κίνηση η ανάσα σου κόβεται και το σώμα σου ανατριχιάζει. Ένα παράξενο είδος ηδονής, που σε εξιτάρει, καθώς παρατείνει τη διαδικασία που τόσο πολύ θέλεις να αρχίσει.

Μα έχει ήδη αρχίσει κι αυτό είναι το μυστικό. Όλο αυτό που συμβαίνει μεταξύ σας, δεν είναι παρά μέρος των προκαταρκτικών. Δε χρειάζεται να αγγίξεις την ευαίσθητη περιοχή του άλλου για να τον ικανοποιήσεις. Μπορείς να κάνεις και το αντίθετο αν θες να τον τρελάνεις: να τον αγγίζεις παντού εκτός από εκεί.

Μέσα από αυτό το αισθησιακό στριπτίζ, που οξύνει κάθε σου αίσθηση και τρελαίνει το μυαλό σου, ανακαλύπτεις με το ταίρι σου κι άλλα παιχνίδια που εντείνουν την ερωτική σας διάθεση. Ένα σουτιέν, μία γραβάτα, ένα καλσόν, μπορεί να αποτελέσουν βάση για εμπειρίες που δεν έχεις ξαναζήσει. Όταν το μυαλό αρχίζει να παίζει με το σώμα, γίνεται η πιο άψογη έκρηξη που μπορεί να δημιουργηθεί από την ένωση δύο ανθρώπων.

Άλλο ένα μυστικό που ανακαλύπτετε, καθώς παίζετε μεταξύ σας, είναι το ότι δεν είναι απαραίτητο να γδυθείτε εντελώς. Τη στιγμή της ερωτικής συνεύρεσης, η λογική εξαφανίζεται από τον ανθρώπινο νου, κι η φαντασία αφήνεται ελεύθερη να οργιάσει. Όσες φορές και να έχεις δει τον άλλο ολόγυμνο, το να κρατήσει κάποιο ρούχο πάνω του θα δημιουργήσει νέες σκέψεις και σενάρια στο μυαλό σου, τα οποία θα σε οδηγήσουν σε νέα επίπεδα απόλαυσης. Είναι κόλπο δοκιμασμένο κι αποτελεσματικό, ένας εύκολος και διακριτικός τρόπος να βάλεις λίγο αλατοπίπερο στο κρεβάτι σου.

Μέσα στη φωτιά της ερωτικής σας δίψας, ολόκληρο το σώμα σας υπακούει πιστά στις ορμές του. Τα άγρια ένστικτα της ανθρώπινης φύσης σας επικρατούν, και κατασκευάσματα, όπως τα ρούχα, είναι μόνο χρήσιμα εάν χρησιμοποιηθούν με τρόπους πρωτότυπους και ευρηματικούς, με μοναδικό σκοπό την ύψιστη ικανοποίησή σας. Είτε εκμεταλλευτείτε το γδύσιμο ως ένα «έπαθλο» που κερδίζει ο άλλος ικανοποιώντας σας, είτε χρησιμοποιήσετε κάποιο ύφασμα για να κλείσετε τα μάτια σας και να νιώσετε το κάθε άγγιγμα στο μέγιστο, είτε αφήσετε πάνω σας κάποιο κομμάτι του συνόλου που φοράγατε για να παραμείνετε ή να παίξετε κάποιο ρόλο, το μόνο σίγουρο είναι ότι, όχι μόνο δε θα το μετανιώσετε, αλλά θα το απολαύσετε και περισσότερο από ποτέ.

Άλλωστε, το κομμάτι «σεξ» κρύβει μέσα του ένα τεράστιο φάσμα ελευθερίας και δημιουργικότητας, και κάθε ιδέα είναι ευπρόσδεκτη και υποψήφια για υλοποίηση. Μη φοβάσαι να πειραματιστείς, μη φοβάσαι να ξεφύγεις από την περπατημένη. Ξεκίνα από μικρά παιχνίδια, και συνέχισε βγαίνοντας σιγά σιγά από το comfortzone σου. Εγγυημένα, δεν πρόκειται να το μετανιώσεις.

 

Συντάκτης: Ελευθερία Αντωνοπούλου
Επιμέλεια κειμένου: Βασιλική Γουγούλα

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!