Απόψε μελετάμε τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησε η εταιρία προφυλακτικών «Skyn» με δείγμα 2.000 γυναίκες, από τις οποίες ζήτησε να αναφέρουν ποια είναι τα σημεία εκείνα του σώματός τους που διεγείρονται περισσότερο στο άγγιγμα. Η έρευνα κατέληξε σε 6 σημεία που υπέδειξαν οι γυναίκες και τα οποία θ’ αναλύσουμε, φτάνοντας στον βασιλιά όλων. Κάποια αναμενόμενα και προβλέψιμα, κάποια όμως, ίσως μας ξενίσουν. Όπως και να έχει ο σοφός λαός λέει πως δεν πρέπει ν’ αγνοούμε τα σημάδια, οπότε έσω έτοιμοι.

 

Στομάχι

Αν και μικρό το ποσοστό του, μόλις 4%, υποτιμημένο σημείο το στομάχι, αλλά σε χάδια και φιλιά φαίνεται να έχει θέση. Το στομάχι αποτελεί μια στάση της ερωτικής διαδρομής που ξεκινάει από πρόσωπο και λαιμό. Θεωρώντας πως βρίσκεται σχετικά κοντά στα γεννητικά όργανα και μόνο η αίσθηση πως εκεί κάνουμε μια μικρή παύση έστω και δευτερολέπτων για να ξαποστάσουμε δήθεν, από μόνο του ανεβάζει την επιθυμία στα ύψη. Τόσο κοντά στον στόχο. Χρησιμοποιούμε τη γλώσσα, τα δάχτυλα, σχεδιάζουμε κι επιμένουμε πεισματικά για μερικά λεπτά μέχρι το αποτέλεσμα να μας δικαιώσει. Καθώς είναι ένα ευαίσθητο σημείο με τη θερμοκρασία, ίσως ένα παγάκι αποτελούσε μια «γλυκιά τιμωρία». Στην τελική, ακόμη και να προκαλέσουμε το γέλιο, καθώς ίσως να είναι και ένα σημείο που γαργαλιέται, απολαμβάνουμε τον ήχο του και την αίσθηση του σώματος σ’ αυτή την αντίδραση.

 

 

Πλάτη

Θα διαφωνήσω με το καταγεγραμμένο 6% ποσοστό. Η πλάτη είναι μια ερωτογενής ζώνη που κρύβει μυστικά ανακάλυψης. Είναι μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί, αν ασχοληθείς και της δώσεις την πρέπουσα σημασία. Απόλυτα ευαίσθητο σημείο πρωτίστως. Φιλάς, αγγίζεις, δαγκώνεις κι όλα αυτά με την πιο άμεση ερωτική ανταπόκριση. Μεγάλη καθαρή επιφάνεια να απλώσετε τα «παιχνίδια» σας. Ξεκινήστε με μασάζ από τον αυχένα και προχωρήστε. Όσο πιο κάτω πηγαίνετε, ανασηκώστε το σώμα και κάντε ερωτικούς συνδυασμούς. Μην ξεχάσετε λαδάκια κι αρώματα.

 

Γλουτοί

Όσο πιο κοντά στο ιδανικό σημείο τόσο ανεβαίνουν τα ποσοστά. 15% επέλεξαν τους γλουτούς ως την ερωτογενή ζώνη που τους διεγείρει. Επίσης είναι ένα σημείο της γυναίκας που εκτινάσσει τη λίμπιντο κι ίσως ακόμη κι αυτό συντελεί στο να προκαλεί ερεθισμό. Οι γλουτοί είναι μια περιοχή που αποτελείται από μικρές απολήξεις νεύρων οι οποίες έχουν την ιδιότητα να ερεθίζονται πολύ εύκολα- ειδικά με μικρά χτυπηματάκια ή έντονο τρίψιμο. Η γυναικεία απόλαυση οφείλεται ακριβώς σ΄ αυτό. Στους γλουτούς δε συμπεριφέρεσαι τρυφερά. Η δύναμη, το σφιχτό πιάσιμο από ένα χέρι, ακόμη κι η μικρή ή μεγάλη -αναλόγως πού τοποθετείται το όριο- αίσθηση του πόνου, απογειώνει ερωτικά.

 

Λαιμός

Ένα από τα πιο έντονα ερωτικά σημεία, στην τρίτη θέση με ποσοστό 28%. Κάπου διάβασα και θα συμφωνήσω απόλυτα πως «Ο γυναικείος λαιμός είναι συνώνυμο της συγκίνησης, της ταραχής, ακόμα και της κορύφωσης. Είναι ένας ερωτικός τόπος που θέλεις να διαβείς». Πόσο δίκιο είχε αυτός που το έγραψε. Σκεφτείτε μια γυναίκα κι ένα κάλεσμα. Λαιμός που γέρνει ελαφρά πίσω, ανεπαίσθητο άγγιγμα που φτάνει μέχρι τους λοβούς. Τα χάδια στον λαιμό προκαλούν διέγερση και σύμφωνα με τους ειδικούς, αιφνίδια. Μπορεί ένα απλό χάδι ή άγγιγμα να προκαλέσει ταραχή. Ομοίως και στο σβέρκο. Το ιδανικότερο ερωτικό σημείο της προκαταρκτικής φάσης.

 

Θηλές

Το ποσοστό εκτινάσσεται στο 35%. Τυχαίο; Δε νομίζω. Ιατρικά θα σας πω πως κάτω από τις ρώγες κυκλοφορούν πολλά μικρά νεύρα τα οποία με το άγγιγμα της γλώσσας φουντώνουν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Για να μη μιλήσω για τον οργασμό της θηλής. Το πιπίλισμα των θηλών είναι επίσης μια ιδιαίτερη εμπειρία καθώς μεγαλώνει την προσμονή για ό,τι επακολουθήσει. Κανόνας. Μην αφήσετε ποτέ μια γυναίκα παραπονεμένη χωρίς να ασχοληθείτε με τις θηλές της.

 

Αιδοίο

Και το Όσκαρ πηγαίνει εκεί που ήταν αναμενόμενο. Εκεί που συμφωνήσανε πως είναι το πρώτο και καλύτερο σημείο που ερεθίζεται από το ερωτικό άγγιγμα. Η αρχή και το τέλος της κορύφωσης. Οι αισθήσεις όλες μαζεμένες σε μια περιοχή. Κι όλες για χάρη του. Αφή, γεύση, όσφρηση, ακοή κι όραση. Με όποια και να καταπιαστείς αυτή η περιοχή θα σε ανταμείψει. Ένας παράδεισος απολαύσεων.

Νομίζω πως δε έπρεπε καν να μπει σε συναγωνισμό. Αιδοίο δεν είναι μόνο η κλειτορίδα και ο κόλπος. Και ναι, σίγουρα σ’ αυτά οφείλουμε τις μεγάλες συγκινήσεις αλλά μην υποτιμάτε και τα χείλη. Γενικώς μην υποτιμάτε τίποτα που να έχει ως θέμα του αυτή την περιοχή. Μπορεί να σας εκπλήξει κάθε στιγμή της ερωτικής πράξης. Από το πώς υγραίνεται όταν ερεθίζεται μέχρι την αλλαγή χρώματός του κατά την κορύφωση.

 

Κι άλλα τόσα να είχαμε -που σίγουρα υπάρχουν- η αρχή είναι το μυαλό. Αν ο εγκέφαλος δεν προκαλέσει και δεν προσκαλέσει την παράδοση στο άγγιγμα, τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί. Κάθε γυναικείο σώμα έχει τα δικά του μυστικά. Ένα άλυτο μυστήριο που κάθε γυναίκα έχει το δικό της κλειδί για να βοηθήσει στη λύση του.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Ταρασία Γεωργιάδου
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου