Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι τύπος είστε με βάση τις ταινίες 3ρωτiκού περιεχομένου που παρακολουθείτε; Κι αν ναι, το είδος που σας αρέσει περισσότερο, πιστεύετε πως λέει πραγματικά κάτι για εσάς; Υπάρχει κάποιος λόγος που διαλέγετε τη συγκεκριμένη κατηγορία;

Πράγματι, το 3ρωτiκό περιεχόμενο στο οποίο βρίσκετε τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση παρέχει περισσότερες πληροφορίες για εσάς απ’ ό,τι νομίζετε. Αλλά πώς είναι δυνατόν αυτό να συμβαίνει; H σ3ξολόγος Dr Jessica O’Reilly δηλώνει πως ναι μεν δεν οφείλονται όλες οι προτιμήσεις σας σε κάποιο γεγονός από το παρελθόν σας -π.χ. τραύμα-, αλλά πολλές φορές οφείλεται στο γεγονός ότι όσα συμβαίνουν στη συγκεκριμένη κατηγορία των 3ρωτiκων ταινιών, φαντάζει συναρπαστικό σε πολλούς ανθρώπους κι αποτελεί απλά την ιδέα να αποκτήσουν κάτι που δεν πρέπει να έχουν ή κάτι που δεν είναι διαθέσιμο. «Η ντοπαμίνη, αυτή η χημική ουσία που συνδέουμε με την ανταμοιβή και τα κίνητρα, είναι στην πραγματικότητα υψηλότερη όταν προσμένεις την ευχαρίστηση από ό,τι όταν πραγματικά λαμβάνεις ευχαρίστηση», λέει. «Έτσι, η επιθυμία είναι πιο συναρπαστική από την απόκτηση».

 

Ρομαντική εκδοχή

Αν κάποιος απολαμβάνει τις ρομαντικές 3ρωτiκές ταινίες, αυτό μπορεί να υποδηλώνει ότι δίνει μεγάλη έμφαση στη συναισθηματική σύνδεση και την οικειότητα που βιώνει στις σ3ξουαλικές του εμπειρίες. Μπορεί να δίνει προτεραιότητα στην τρυφερότητα και στις συναισθηματικές πτυχές του σ3ξ, ενώ μάλλον δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για @ne nιght st@nd.

 

B@SM και Φετiχ

Μια προτίμηση στο B@SM ή σε φετiχ μπορεί να υποδηλώνει ένα ενδιαφέρον για δύναμη, εξουσία, κυριαρχία, υποταγή και διάφορες συμπεριφορές που δε συμπεριλαμβάνονται στο κάζουαλ κρεβάτι. Αυτό μπορεί να μην αντανακλά απαραίτητα τις επιθυμίες τους στην πραγματική ζωή, αλλά μπορεί να οφείλεται σε περιέργεια ή φαντασιώσεις.

 

3ρωτικ@ς ταινίες του ίδιου φύλο

Η απόλαυση ερwτικών ταινιών του ίδιου φύλου μπορεί να υποδηλώνει τον σ3ξουαλικό προσανατολισμό κάποιου, αλλά είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως γενικότερα ο σ3ξουαλικός προσανατολισμός του ανθρώπου είναι πολύπλευρος και οι προτιμήσεις του σ’ αυτήν την κατηγορία μπορεί να ποικίλλουν ευρέως. Ακόμα, υπάρχει πάντα η περίπτωση να είναι καθαρά θέμα περιέργειας ή και ν’ αποτελεί είδος φετiχ για τον θεατή κι όχι απαραίτητα επιθυμία.

 

Ομ@δικό ή τρ!ο

Οι άνθρωποι που παρακολουθούν αυτήν την κατηγορία ταινιών μπορεί να έχουν περιέργεια για τις συναντήσεις με πολλούς συντρόφους ή να βρίσκουν την ιδέα των κοινών εμπειριών δι3γερτική. Αυτό δε συνεπάγεται απαραίτητα την επιθυμία για πολυγαμία ή μη μονογαμία στην πραγματική ζωή, καθώς η φαντασιώσή τους σχετίζεται περισσότερο με το ενδιαφέρον για το άγνωστο, το «παράνομο», το «βρώμικο».

 

Κινηματογραφικές ή καλλιτεχνικές ταινίες

Η προτίμηση σε κινηματογραφικές ταινίες τέτοιου είδους μπορεί να υποδηλώνει εκτίμηση για την τέχνη, την καλή αισθητική, το ανθρώπινο σώμα, τον ερωτισμό και άλλα πολλά. Αντικατοπτρίζει την επιθυμία για μια πιο καθηλωτική και οπτικά ελκυστική εμπειρία, η οποία δε θα περιορίζεται απλά στο κομμάτι της πράξης, αλλά στον πολυδιάστατο κόσμο του ερωτισμού, της εξερεύνησης του ανθρωπίνου σώματος, των παιχνιδιών κ.ο.κ.

 

Vintage 3rotic@

Η απόλαυση vintage ή κλασικών 3ρωτiκών ταινιών μπορεί να υποδηλώνει εκτίμηση για τις ιστορικές και νοσταλγικές πτυχές των ταινiών 3ρωτικού περι3χομένου αλλά και να αντανακλά μια προτίμηση για την αισθητική μιας συγκεκριμένης εποχής, τον ρομαντισμό -όχι όμως απαραίτητα- και τον διαφορετικό χειρισμό της πράξης -πιο απλά πράγματα, στάνταρ.

 

Hent@i

Οι άνθρωποι που βλέπουν hentai συνήθως έχουν μη ρεαλιστικές προσδοκίες και φαντασιώσεις ως προς το ανθρώπινο σώμα και την πράξη, σκέφτονται πέρα από κάθε φαντασία και μάλλον θα λέγαμε πως τους αρέσουν οι περίεργες (λεπτές μάλλον) φωνές -όχι απαραίτητα όμως. Δεν είναι απαραίτητο πως δεν τους αρέσουν οι αντίστοιχες ταινίες μ’ ανθρώπους αλλά απολαμβάνουν να ξεφεύγουν από το συνηθισμένο.