Λένε πως όλη η δουλειά για ένα πετυχημένο κρεβάτι στηρίζεται κατά ένα μεγάλο μέρος στα προκαταρκτικά και στα διάφορα παιχνίδια πριν να μπει το νερό στ’ αυλάκι. Κι αυτό ισχύει αν σκεφτείς πως σε περίπτωση απουσίας τους –τουλάχιστον–  μία απ’ τις δυο πλευρές θα το ευχαριστηθεί λιγότερο.

Και πώς απ’ τα παιχνίδια αυτά θα μπορούσε να λείπει το στοματικό; Είναι ίσως το πιο σημαντικό σ’ όλη την υπόθεση κι αυτό που θ’ ανεβάσει την κάβλα στα ύψη. Είναι εκείνο που θα ευχαριστηθείς περισσότερο –συνήθως– πριν φτάσεις στο ψητό, αν κι είναι ικανό να σε κάνει να τελειώσεις μόνο απ’ το ορεκτικό.

Τι γίνεται όμως όταν όλη αυτή η κατά τ’ αλλά καβλωτική διαδικασία, αρχίζει να μοιάζει περισσότερο με αγγαρεία; Γιατί αυτή η ιεροτελεστία –όπως δικαίως θα τη χαρακτήριζαν πολλοί–  δεν είναι και κάτι το τόσο απλό. Θέλει χρόνο, ενδιαφέρον και προσοχή μα πάνω απ’ όλα όρεξη. Το να γίνει απλώς από συνήθεια ή γιατί «πρέπει» δεν προσφέρει σε κανέναν τίποτα και σίγουρα καμία υποψία οργασμού. Αν γίνει απλώς για να γίνει, κανείς δε θα το ευχαριστηθεί.

Σίγουρα παίζουν ρόλο ο χώρος κι οι συνθήκες. Για να γίνει σωστά θες σίγουρα την άνεσή σου. Αν για παράδειγμα παλεύεις να το κάνεις καλοκαιριάτικα σε ένα αυτοκίνητο, να σκας απ’ τη ζέστη και να γίνεσαι λάστιχο για να βρεις το κατάλληλο σημείο, η όλη φάση ούτε εύκολη ούτε ευχάριστη θα μοιάζει. Θα το δοκιμάσεις βέβαια κι αυτό γιατί έχει κι η δυσκολία τη χάρη της και κυρίως γιατί η άνεση δεν πρέπει με τίποτα να θυμίζει ρουτίνα.

Το στοματικό είναι η επαφή αυτή μπορεί να σ’ εξιτάρει και να σε ερεθίσει απ’ τη μια στιγμή στην άλλη. Είναι η κίνηση που μπορεί να ευχαριστήσει πολύ εύκολα και τις δύο πλευρές, κι αν φαντάζεσαι πως μόνο ο δέκτης το ευχαριστιέται, κάνεις λάθος. Θα έπρεπε να καβλώνει το ίδιο, για να μην πω και περισσότερο, αυτός που το προσφέρει. Δεν είναι λίγο να αισθάνεσαι ποθητός, να μοιράζεις ηδονή και να νιώθεις ένα χέρι στο κεφάλι σου να σου λέει «συνέχισε, μη σταματάς». Όταν ξέρεις πως το κάνεις καλά, φτιάχνεσαι περισσότερο.

Σίγουρα φαίνεται αγγαρεία αν δε γίνεται με την κατάλληλη τεχνική και κυρίως αν λείπει η κάψα και το πάθος γι’ αυτό που κάνεις, αλλά μην κάνεις το λάθος να ξεσηκώνεις κινήσεις από διάφορες ταινίες πορνό που μπορεί να έχεις παρακολουθήσει. Ναι, θέλει και τεχνική, αλλά σίγουρα με το ένστικτο και την εμπειρία, θα δεις καλύτερα αποτελέσματα κι άσε τ’ ακροβατικά για τους επαγγελματίες.

Αν βλέπεις πως βαριέσαι, ταξίδεψε στο σώμα του παρτενέρ σου και μπες σε λίγο πιο απαιτητικά μονοπάτια. Βγες απ’ τα καλούπια, άσε τις γνωστές ζώνες και πήγαινε ένα βήμα παραπέρα. Με λίγα λόγια μην επικεντρώνεσαι σε ένα μόνο σημείο, γιατί κάποια στιγμή καταντάει και βαρετό. Κάνε μία μικρή ξενάγηση με οδηγό το σύντροφό σου και κυρίως το ένστικτό σου. Αν το αποτέλεσμα απογοητεύσει, απλώς δεν επαναλαμβάνεις. Δε χάλασε δα κι ο κόσμος!

Και για να το πάμε και λίγο πιο συγκεκριμένα, αν σκεφτείς πόσο πολύ μπορείς να ευχαριστήσεις μια γυναίκα, να την κάνεις να σπαρταράει, να αναστενάζει και να ζητάει τη γλώσσα σου συνέχεια, να παρακαλάει για λίγο ακόμα, τότε και μόνο στη σκέψη σταματάς να το βλέπεις σαν αγγαρεία.

Κι αντίστοιχα, το ίδιο ισχύει για έναν άντρα καθώς ένα καλό στοματικό είναι δείκτης για μία καλή συνέχεια. Μια δυνατή στύση κι ένα καλό στοματικό, θα σου χαρίσει έντονες στιγμές πάθους, θα ανεβάσει την ψυχολογία του και θα απογειωθεί στο κρεβάτι. Ενώ μία –σχεδόν– στύση προμηνύει στην καλύτερη ένα μέτριο προς κακό σεξ ως και καθόλου.

Και για να μην τα πολυλογούμε, το στοματικό κάνει καλό, στην υγεία και την ψυχολογία. Το λένε κι οι επιστήμονες, καθαρίζει τις κάτω περιοχές κι απογειώνει την κάβλα. Άλλωστε όπου μπαίνει σάλιο, όλα κυλούν καλύτερα.

 

Επιμέλεια Κειμένου Κωνσταντίνου Δρόσου: Πωλίνα Πανέρη

Συντάκτης: Κωνσταντίνος Δρόσος