Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις σχετικά με τη συμπεριφορά μιας δασκάλας σε παιδικό σταθμό στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ανακαλύφθηκε ότι η εκπαιδευτικός επέβαλλε τιμωρίες στα παιδιά, κλείνοντάς τα στο αποθηκάκι της τάξης όταν αυτά ήταν ανήσυχα.

Όπως αναφέρει το e-evros, ο πατέρας άκουσε το μικρό του κοριτσάκι να παίζει με την κούκλα του και να λέει τη φράση: «Θα σε κλείσω στο αποθηκάκι, θα σβήσω τα φώτα και θα τραβήξω τον σύρτη». Τότε αυτό του φάνηκε εξαιρετικά περίεργο και ξεκίνησε να κάνει ερωτήσεις στο παιδί του, για να πάρει την απάντηση: «Έτσι μας κάνει κι η κυρία».

Την επόμενη μέρα οι γονείς συγκλονισμένοι απ’ το περιστατικό αυτό, πήγαν στο σχολείο, προκειμένου να μάθουν τι συμβαίνει απ’ την ίδια τη δασκάλα, η οποία κι επιβεβαίωσε τα όσα ανέφερε το τρίχρονο κοριτσάκι στον πατέρα του λέγοντάς τους ότι το κάνει για να ηρεμήσουν.

Η αντίδραση των γονέων αλλά και του συλλόγου ήταν άμεση κι αφού ενημέρωσαν τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης σχετικά με τη δράση της δασκάλας, ο οποίος κι επιβεβαίωσε ότι θα κινηθούν άμεσα όλες οι νόμιμες διαδικασίες για ν’ απομακρυνθεί η εκπαιδευτικός απ’ τα καθήκοντά της. Παράλληλα, άρχισαν να έρχονται στο φως περισσότερες αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά της, με τους γονείς να σκέφτονται να κινηθούν νομικά εναντίον της.

Πηγή εικόνας: e-evros