Στην πρώτη εκπομπή του νέου έτους του «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, η διάσημη τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου παραχώρησε μια συγκινητική συνέντευξη, αναφερόμενη σε πτυχές της καριέρας της αλλά και της προσωπικής της ζωής. Ανάμεσα στις κουβέντες λοιπόν, προχώρησε και σε μια αποκάλυψη για τον γιο της, Βαγγέλη, συζήτηση που κουβάλησε έντονα συναισθηματικά στοιχεία κι έφερε στο φως μια πτυχή της μητρότητας που δε συζητιέται ανοιχτά, ενώ είναι απολύτως υπαρκτή.

Η Άντζελα Δημητρίου μιλώντας για τα «αχ και βαχ» της ζωής της, αποκάλυψε ότι ο γιος της, που ήρθε στη ζωή της στην άγουρη εφηβεία της, ήταν αντικείμενο ενός μεγάλου μυστικού για 27 ολόκληρα χρόνια. Η τραγουδίστρια γέννησε τον Βαγγέλη σε ηλικία μόλις 15 ετών, όμως την κηδεμονία του ανέλαβε η θεία της, η οποία αποφάσισε να τον υιοθετήσει, κρατώντας την πραγματική ταυτότητα της μητέρας του μυστική όλα αυτά τα χρόνια.

  

«Κάποια στιγμή το παιδί έπρεπε να μάθει ποια είναι η μάνα του και γιατί έφυγε από την κλινική χωρίς τη μάνα του. Πήγε σε άλλο σπίτι, υιοθετημένο. Το πρόσεχα πάντα από μακριά όλα τα χρόνια κι όταν πήγε φαντάρος και απολύθηκε, ήρθε και με βρήκε μαζί με τη γυναίκα που θα παντρευόταν. Μέχρι τότε με είχε σαν ξαδέλφη του», ανέφερε η Δημητρίου.

Η στιγμή της αποκάλυψης ήρθε όταν η θεία της, που υιοθέτησε τον Βαγγέλη, αντιμετώπισε καρκίνο, όμως τελικά έχασε τη μάχη κι έφυγε από τη ζωή. «Όταν έφυγε, θεώρησα καλό να κάτσω και να του πω όλη την ιστορία. Του είπα λοιπόν ότι ένα μικρό κοριτσάκι που το έλεγαν Αγγελική πήγε στην Κρήτη, ήταν έγκυος, δούλευε εκεί, γύρισε μετά στην Αθήνα, έμεινε περίπου έναν μήνα για να γεννήσει. Έχει μείνει και με κοιτάζει, μου λέει «ναι» και του λέω πως αυτό το παιδί το λένε Βαγγέλη. Παθαίνει ένα σοκ, (…) ήθελε να μάθει ποιος είναι ο πατέρας του.», εξομολογήθηκε η καλλιτέχνις.

  

Σε ερώτηση των παρουσιαστών για το πώς ένιωσε όταν το μυστικό της βγήκε στην επιφάνεια, η ίδια δήλωσε: «Όταν του είπα την αλήθεια έφυγε ένα βάρος από πάνω μου».

Δεν είναι νέο το γεγονός να ακούμε τη Λαίδη του ελληνικού πενταγράμμου να μιλάει ανοιχτά και να μας επιτρέπει να γνωρίσουμε στοιχεία της ζωής της, που ενδεχομένως θα την προστάτευαν αν επέλεγε να τα κρατήσει για την ίδια. Ωστόσο, η επιλογή της να εκτίθεται και να μοιράζεται τις εμπειρίες της, είναι κι ένα από τα στοιχεία εκείνα που σε κάνουν να αισθάνεσαι πως απέναντί σου έχεις μια φίλη, την αδερφή σου, τη μάνα σου, έναν άνθρωπο που σε καταλαβαίνει. Η συγκίνηση και η ειλικρίνεια που επέδειξε η καλλιτέχνις στο «Στούντιο 4» αφήνουν αυτή τη γλυκόπικρη αίσθηση της μητρότητας, όταν εκείνη συμβαίνει σε γυναίκες που καλούνται να κολυμπήσουν σε έναν ωκεανό αλλαγών κι υποχρεώσεων χωρίς καμία βοήθεια. Όπως επίσης, συνιστά και μια προσωπική λύτρωση για την ίδια, σε μια εξομολόγηση σαν αυτές που μόνο η Άντζελα θα μπορούσε να κουβαλήσει.

Δείτε εδώ, τι δήλωσε για το τραγούδι Ποια Θυσία, που εξιστορεί το βίωμά της: