Στον πολύχρωμο χάρτη της αγάπης, ένα νέο κεφάλαιο ετοιμάζεται να γραφτεί, καθώς ο γνωστός συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ ανακοίνωσε επίσημα τον επικείμενο γάμο του με τον επί 17 χρόνια σύντροφό του Αναστάσιο Σαμουηλίδη.

Η ανακοίνωση έγινε με μια χαρούμενη και τρυφερή φωτογραφία της αγγελίας του γάμου τους, την οποία κι ανέβασε στα social media, δίνοντας μια πρώτη γεύση από τον ερχομό της μεγάλης ημέρας. «Μαζί σου πάντα. ❤️» ήταν το λιτό και τόσο ουσιαστικό μήνυμα που θέλησε να δώσει ως λεζάντα, συνοδευόμενη από μια γλυκιά φωτογραφία του ευτυχισμένου ζευγαριού, την παλαιότερή τους.

 

 

Ο Αύγουστος Κορτώ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για αυτήν τη νέα φάση της ζωής του από την πρώτη στιγμή της ψήφισης του νομοσχεδίου, αφού ανακοίνωσε εξ αρχής την πρόθεσή του να ανταλλάξει όρκους αγάπης. Ο γάμος του θα πραγματοποιηθεί στον δήμο Αθηναίων, δίνοντας μια επιπλέον σημασία σε αυτήν την ιδιαίτερη περιοχή που έχει σημαδέψει την ιστορία του ζευγαριού.

Το ζευγάρι, που είναι ένα από τα πρώτα ομόφυλα που υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης τον Ιανουάριο του 2016, έχει γράψει τη δική του ιστορία αγάπης και αφοσίωσης. Ο γάμος τους είναι ένας ακόμα λόγος για να γιορτάσουμε την ποικιλομορφία και την αγάπη που ενώνει τους ανθρώπους. Συγχαρητήρια στον Αύγουστο Κορτώ και τον σύντροφό του, με το καλό κι αναμένουμε με ανυπομονησία να δούμε αυτό το όμορφο κεφάλαιο να ανοίγεται μπροστά στα μάτια μας.