Τα Φιλαράκια είναι μια από εκείνες τις σειρές που μπορεί να παρακολουθήσει κανείς σε πολλές καταστάσεις. Αν έχεις πονοκέφαλο, βλέπεις Φιλαράκια, αν έχεις μόλις χωρίσει, βλέπεις Φιλαράκια, αν βαριέσαι, βλέπεις Φιλαράκια, αν θες να χαθείς και να μη σκέφτεσαι τίποτα, βλέπεις φιλαράκια. Το ίδιο ισχύει και αν είσαι άρρωστος. Είναι καλή σειρά και φάρμακο για όλα.

Ο Cole Sprouse, είναι ένας χαρακτήρας που είδαμε λιγότερο συχνά κατά τη διάρκεια της μακράς ιστορίας της σειράς στον αέρα, και είχε έναν μικρό αλλά σημαντικό ρόλο στα Φιλαράκια από το 2000-2002, παίζοντας τον γιο του Ross, Ben Geller. Ο ίδιος ο Cole Sprouse, χρόνια μετά, μίλησε για τη δυσκολία του να συνεργαστεί με την Jennifer Aniston κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των Friends.

 

Cole Sprouse in Friends as Ross' son. (NBC)

 

Μόλις επτά ετών ήταν όταν έκανε το εμβληματικό ντεμπούτο του στη σειρά. Δυστυχώς για τον ίδιο, σε μια στιγμή τόσο τεράστια στην καριέρα του, υπήρχε κάτι που τον εμπόδιζε να φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Και νομίζω ότι όλοι μπορούμε να το καταλάβουμε…

Του αποσπούσε την προσοχή το γεγονός ότι ήταν ερωτευμένος με την Τζένιφερ. «Μου ήταν πολύ, πολύ δύσκολο να δουλέψω με την Άνιστον επειδή ήμουν τόσο ερωτευμένος μαζί της», δήλωσε ο Cole στην New York Post. «Ήμουν ξετρελαμένος. Είχα μείνει άφωνος – γινόμουν κατακόκκινος και ξεχνούσα τις ατάκες μου, άδειαζε το μυαλό μου τελείως. Ήταν τόσο δύσκολο.»

Τα εύσημα του οφείλονται, γιατί παρά τη δυσκολία του, έκανε αρκετά καλή δουλειά. Τόσο αξιοπρεπή, μάλιστα, που μερικές φορές υπενθύμιζε στους μεγαλύτερους τις ατάκες τους όταν τις ξεχνούσαν.

 

"I was speechless." (NBC)

 

Εδώ που τα λέμε, βέβαια, την εποχή των Friends μάλλον δεν υπήρχαν και πολλοί άνθρωποι που δεν ήταν ερωτευμένοι με την Aniston στον πλανήτη. Πανέμορφη, γλυκιά, ταλαντούχα, με υψηλή ενσυναίσθηση, στο απόγειο της γοητείας και της καριέρας της, ήταν αδύνατον να σε αφήσει αδιάφορο. Εξ ου και το πλατωνικό ειδύλλιο με τον συμπρωταγωνιστή της David Schwimmer, aka Ross, με τον οποίο μοιράζονταν μια κρυφή αγάπη που ποτέ δεν παραδέχθηκαν ο ένας για τον άλλον, μέχρι την πρόσφατη συνέντευξή τους στο reunion των Friends, με το κοινό να μένει άναυδο με την αποκάλυψη.

Πώς μας κάνει αυτή η σειρά και βγάζουμε ταυτόχρονα την πιο ρομαντική πλευρά μας, θέλοντας να ανακαλύψουμε όλα τα κρυμμένα μυστικά των πρωταγωνιστών 20 χρόνια μετά, κανείς δεν ξέρει. Το μόνο σίγουρο είναι, πως αν και πλέον είμαστε μείον ένα φιλαράκι, ποτέ κανείς δεν πρόκειται να μας στερήσει αυτή τη μοναδική αίσθηση αγκαλιάς αυτής της σειράς. Ben, ευχαριστούμε για την αποκάλυψη, να ξέρεις πως συμπάσχουμε!