Εντάξει, κατανοητό ότι για κάποιο λόγο έχουμε συμφωνήσει σε παγκόσμιο επίπεδο να έχουμε ένα σέβας στη βασιλεία (ένας θεός ξέρει γιατί), ενώ η ποπ κουλτούρα έχει ανάγει τα βασιλικά πρόσωπα σε μεγάλες σταρούμπες. Τι τρώνε, τι πίνουν, τι φοράνε, αν αλληλοκερατώνονται και ποιος θα παντρευτεί ποιον, γιατί τι μας νοιάζει πώς κυβερνούν, άλλωστε διακοσμητικός είναι πλέον ο ρόλος τους.

Τώρα, αν έπρεπε να μιλήσουμε για αγαπητά βασιλικά πρόσωπα, η Καμίλα δε θα ήταν το πρώτο όνομα που θα έσκαγε στο μυαλό μας, μιας και το όλο σκάνδαλο με τον Κάρολο και την Νταϊάνα, την έκανε ενδεχομένως και τη λιγότερο συμπαθή βασίλισσα των τελευταίων ετών, συνδυαστικά με το ότι η Νταϊάνα υπήρξε ένα πρόσωπο που λατρεύτηκε και συνεχίζει να λατρεύεται και μετά θάνατον από ολόκληρο τον κόσμο.

Έτσι, μάλλον όλοι είδαμε με έκπληξη το ότι δημιουργήθηκε μια babrie με τη μορφή της, η οποία μεγάλωσε όταν διαπιστώσαμε πως περισσότερο μοιάζει με τη Θάτσερ σε διασταύρωση με την Κλίντον, παρά με την Καμίλα. Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης «Γυναίκες του Κόσμου» που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, η βασίλισσα των 75 ετών, έλαβε μια μοναδική κούκλα Barbie, φτιαγμένη κατ’ εικόνα της (ή καθόλου μα καθόλου κατ’ εικόνα της), ντυμένη μάλιστα με ένα εντυπωσιακό μπλε φόρεμα Fiona Clare συνδυασμένο με ένα παλτό Amanda Wakeley.

Η ίδια, κρατώντας την περήφανα στα χέρια της δήλωσε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ, είναι υπέροχη! Μου πήρατε περίπου 50 χρόνια από τη ζωή μου. Όλοι θα έπρεπε να έχουμε μια Barbie!»

Εμείς σας παραθέτουμε τις φωτογραφίες, και τα συμπεράσματα δικά σας:

Η βασίλισσα Καμίλα έγινε κούκλα Barbie

Η βασίλισσα Καμίλα λαμβάνει μια Barbie

μαζί με τη βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου και μέλη της Mattel.

PAUL GROVER – WPA POOL/GETTY IMAGES

 

Η βασίλισσα Καμίλα έγινε κούκλα Barbie

Η Mattel σχεδιάζει κούκλα Barbie αντίγραφο της βασίλισσας Καμίλα.

PAUL GROVER – WPA POOL/GETTY IMAGES

 

Η βασίλισσα Καμίλα έγινε κούκλα Barbie

PAUL GROVER – WPA POOL/GETTY IMAGES