nrhf

Μετά από 27 χρόνια μαζί, σαν ένα από τα πιο ανθεκτικά ζευγάρια του Χόλιγουντ, ο Hugh Jackman,  54 ετών, και η Deborra-Lee Furness, 67 ετών, μας έκαναν τη μεγάλη ανακοίνωση: αποφάσισαν να χωρίσουν. Οπότε, ένα-ένα τα power couples πάνε για βρούβες κι εμείς οριακά δεν πιστεύουμε πια στην αληθινή αγάπη. Ας χαθούν κι οι τελευταίοι ρομαντικοί στον πλανήτη αυτό, να δούμε τι θ’ απογίνουμε.

Καταλαβαίνετε ότι αφορά ένα ζευγάρι που έμοιαζε να έχουν βρει το απόλυτο μυστικό της ευτυχίας, οπότε κι είναι ένα μεγάλο σοκ για τους φανς. Το ζευγάρι από την Αυστραλία έχει δύο παιδιά μαζί, τον 23χρονο Oscar και την 18χρονη Ava. Επίσης, προσφάτως, είχαν γιορτάσει δημόσια την 27η επέτειο του γάμου τους, μόλις τον Απρίλιο του 2023.

Την Παρασκευή, λοιπόν, έβγαλαν μια δήλωση μέσω του People που έλεγε: «Είχαμε την τεράστια χαρά να μοιραζόμαστε σχεδόν τρεις δεκαετίες σαν ένα ενωμένο ζευγάρι σε έναν υπέροχο, αγαπημένο γάμο. Το ταξίδι μας αλλάζει τώρα, κι αποφασίσαμε να χωρίσουμε για να επιδιώξουμε τη δική μας ατομική ανάπτυξη. Η οικογένειά μας ήταν πάντα και θα παραμείνει η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας. Αντιμετωπίζουμε αυτό το νέο κεφάλαιο με ευγνωμοσύνη, αγάπη και καλοσύνη. Εκτιμούμε πραγματικά την κατανόησή σας και τον σεβασμό σας για την ιδιωτική μας ζωή, καθώς η οικογένειά μας διανύει αυτή την αλλαγή.» Υπογράφοντας τη δήλωση ως «Deb και Hugh Jackman», προσέθεσαν: «Αυτή είναι η μοναδική δήλωση που θα κάνει κανείς από εμάς.»

Αν και ο Hugh είναι πιο γνωστός από την πρώην πια σύζυγό του στις μέρες μας, όταν πρωτοσυναντήθηκαν, η Deborra-Lee είχε ήδη εργαστεί σε 20 ταινίες κι ήταν ένα μεγαλύτερο όνομα στην αυστραλιανή βιομηχανία του κινηματογράφου. Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν πρωταγωνίστησαν στην αυστραλιανή τηλεοπτική σειρά Correlli το 1995. Συνδέθηκαν αμέσως κι από τότε, ο Hugh και η Deborra-Lee δεν έχουν περάσει περισσότερο από δύο εβδομάδες χωριστά από τον γάμο τους. Αν κι αρχικά ήταν αμήχανο το κλισέ των συναδέλφων που ερωτεύτηκαν, το ζευγάρι αντιμετώπισε αυτήν την έντονη σχέση με χιούμορ και είδε τον ελέφαντα στο δωμάτιο. Μάλιστα, ο Hugh είχε κάνει μια δήλωση λέγοντας πως αρχικά το θεώρησε λιγάκι παιδαριώδες, αλλά σύντομα κατάλαβαν ότι ήταν ο ένας για τον άλλον.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1996 στη Μελβούρνη κι αφού ξεπέρασαν δυσκολίες με την υπογονιμότητα, τις οποίες και θέλησαν να μοιραστούν δημοσίως για να βοηθήσουν κι όλα τα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν παρόμοια θέματα, υιοθέτησαν τα παιδιά τους, τον Oscar και την Ava, στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Το 2019, ο Hugh αποκάλυψε μια συμφωνία που είχε κάνει με τη σύζυγό του πριν αποκτήσουν παιδιά. Σε ένα απόσπασμα από το βιβλίο «The Father Hood: Inspiration For The New Dad Generation», εξήγησε: «Πριν κάνουμε παιδιά, η Ντεμπ κι εγώ κάναμε μια απλή αλλά ισχυρή επιλογή να κοιτάμε ο ένας τον άλλον στα μάτια σε κάθε σταυροδρόμι της ζωής. Αυτά τα σταυροδρόμια είναι μερικές φορές μεγάλα, μερικές φορές μικρά, μερικές φορές δε συνειδητοποιείς καν ότι είναι σταυροδρόμια μέχρι να κοιτάξεις πίσω. Αλλά σε αυτές τις στιγμές, είπαμε ότι θα ρωτάμε ο ένας τον άλλον: «Είναι αυτό καλό ή κακό για τον γάμο μας;». Ή, τώρα που έχουμε παιδιά, «Είναι αυτό καλό ή κακό για την οικογένειά μας;». Κι όσο πιο συχνά γίνεται, κάνουμε αυτό που είναι καλό για την οικογένειά μας.»

Έτσι και τώρα λοιπόν, οι δρόμοι τους χωρίζουν γιατί αυτό έκριναν πως είναι το σωστό για την οικογένειά τους. Αλλά εντάξει, να το πούμε, μια πίκρα την πήραμε. Δεν πειράζει, θα έχουμε πάντα την Μπλέικ Λάιβλι και τον Ράιαν Ρέινολντς. Τι, όχι;

 

Πηγή φωτογραφίας: CNN