Και ναι, φαίνεται πως η Θεσσαλονίκη έχει αποκτήσει το πιο φαντασμαγορικό λεωφορείο που έχετε δει ποτέ! Ο γνωστός σε όλους μας οδηγός της γραμμής 57, που τα Χριστούγεννα έκανε το λεωφορείο του να λάμπει περισσότερο κι από το δέντρο της Αριστοτέλους, χτύπησε και πάλι. Αυτή τη φορά αποφάσισε να βάλει λίγη αποκριάτικη διάθεση στις καθημερινές διαδρομές που αποκτούν αντικειμενικά μεγάλο ενδιαφέρον. Έτσι, το λεωφορείο 1206, απέκτησε ιδανική ατμόσφαιρα για καρναβαλικό ξεφάντωμα, γέμισε σερπαντίνες και μπαλόνια και μάλιστα ο ίδιος ο οδηγός έδωσε το καλό παράδειγμα ντυμένος με αποκριάτικη περούκα.

 

@vasosloudias 🎭 Σε αποκριάτικο mood το λιοντάρι της γραμμής 57 για την φετινή εορτή του καρναβαλιού σας περιμένει για καρναβαλικές διαδρομές με το 1206 λεωφορείο 🚍 Συγχαρητήρια στον εξαιρετικό οδηγό ΜΑΝο! 🦁 #karnavali2024 #carnaval2024 #apokries2024 #samba #fyp #viralvideo #viraltiktok #fy #ktelthessalonikhs #mancity ♬ Samba De Janeiro – CDM Project

 

Άρπαξα την ευκαιρία λοιπόν, για να δώσω μερικές ιδέες στον αγαπημένο οδηγό της καρδιάς μας, για το μέλλον:

Θεματικά Αφιερώματα: Κάθε μήνα θα μπορούσε να υπάρχει κάτι διαφορετικό. Μήνας των ζώων, μήνας του διαστήματος, μήνας των πειρατών, κ.λπ. Το λεωφορείο θα ντύνεται και θα διακοσμείται ανάλογα. Ποιος θα έλεγε όχι σε ένα λεωφορείο με αυτιά ελέφαντα ή έναν οδηγό πειρατή!

Disco Bus: Φανταστείτε το λεωφορείο με μια τεράστια ντισκομπάλα και τον οδηγό σε ρόλο DJ. Τελικός σταθμός Αριστοτέλους, όπου θα γίνει ένα τεράστιο πάρτι.

Culture Bus: Μια φορά τον μήνα, ένας ειδικός θα προσκαλείται να δώσει μια διάλεξη πολιτισμού ή τέχνης. Εντάξει το πήγαμε σε άλλο επίπεδο.

Ας παίξουμε: Το λεωφορείο θα μετατρέπεται σε χώρο με επιτραπέζια παιχνίδια και διαγωνισμούς με δώρα για τους επιβάτες, όπως μια μηνιαία κάρτα διαδρομών ή ένα κιλό τρίγωνα πανοράματος.

Το γιορτινό: Εκδηλώσεις στο λεωφορείο με θέμα τις καλοκαιρινές διακοπές, τα Χριστούγεννα, το Χάλογουιν ή οτιδήποτε μπορεί να κατεβάσει το δαιμόνιο μυαλό του οδηγού μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, στον οδηγό της απόλυτης διασκέδασης και του ευχόμαστε καλές διαδρομές!

Συντάκτης: Μιχάλης Δούκας