Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν τον Άρη Σοϊλέδη να είναι σε νέα σχέση με τη Μαριλίνα Κυπαρρίση, έπειτα από τον χωρισμό του με τη Μαρία Αντωνά. Μάλιστα τα δημοσιεύματα ήθελαν το νέο ζευγάρι, να έχει πάει τη σχέση ένα βήμα παρακάτω και να συγκατοικούν στο ίδιο σπίτι.

Άρης Σοϊλέδης: Έκανε ήδη το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη νέα του σύντροφο;

Πηγή εικόνας: tlife

 

Την ώρα λοιπόν που τρέχει αυτό το νέο, έρχεται ο Δημήτρης Μακαλιάς να τα ανατρέψει όλα με τις δηλώσεις του στην εκπομπή «I Love ΣουΚου». Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, κάνει παρέα με τον πρώην ποδοσφαιριστή και έδωσε όλες τις πληροφορίες που είχε για τη σχέση του Σοϊλέδη. Μάλιστα υπήρξαν κάποια σχόλια από τη Μαγγίρα για τη φιλία του με τον πρώην ποδοσφαιριστή και όπως ξεκαθάρισε ο Μακαλιάς, έχουν περάσει πολλές στιγμές μαζί και παραμένει φίλος του.

Έτσι λοιπόν ο Δημήτρης Μακαλιάς αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής ότι ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαριλίνα Κυπαρίσση δεν είναι πλέον ζευγάρι και ότι όποια σχέση -φανερή- υπήρξε, έχει τελειώσει. «Δεν έκρυβαν τη σχέση τους. Οι φωτογραφίες είναι από τις διακοπές του Πάσχα στη Μύκονο. Δε θα σταματήσω να μιλάω στον Άρη, επειδή χώρισε από τη Μαρία Αντωνά. Οι τελευταίες πληροφορίες μου λένε ότι η σχέση του Άρη με τη Μαριλίνα είναι παρελθόν. Η σχέση αυτή, αν ήταν σχέση, ολοκληρώθηκε» αποκάλυψε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Πηγή εικόνας: tlife