Μια νέα και πραγματικά σοκαριστική γυναικοκτονία φαίνεται να βρίσκεται πίσω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση της 42χρονης Francesca Deidda από τη Σαρδηνία, η οποία αναζητούνταν σχεδόν 2 μήνες. Σύμφωνα με την Daily Mail, οι τοπικές Αρχές πρόσφατα συνέλαβαν τον σύζυγο της, Igor Sollai, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τη δ@λ@φονία της.

Η Francesca Deidda εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανή στα τέλη Μαΐου. Η εξαφάνισή της δηλώθηκε στις 30 Μαΐου από τον αδελφό της κι έναν συνάδελφό της, καθώς η ίδια δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Ο 43χρονος σύζυγός της, όμως, Igor Sollai, συνελήφθη μόλις την περασμένη εβδομάδα και παραμένει στη φυλακή με την κατηγορία της δ@λ@φονίας,  με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι είναι αθώος.

Σύμφωνα με όλα όσα βγήκαν στο φως, ο Sollai χρησιμοποίησε το κινητό της νεκρής συζύγου του για εβδομάδες, στέλνοντας μηνύματα σε φίλους και συγγενείς για να καλύψει το έγκλημα και να δείξει πως η άτυχη κοπέλα ζει κι απλώς τον εγκατέλειψε. Τα μηνύματα ενημέρωναν ότι η Francesca χρειαζόταν χρόνο μόνη της για να διαχειριστεί το τέλος της σχέσης τους και δεν ήθελε να μιλήσει σε κανέναν. Επιπλέον, το τηλεφωνικό κέντρο όπου εργαζόταν έλαβε ένα παράξενο email με την παραίτησή της, το οποίο πιστεύεται ότι γράφτηκε από τον Sollai.

 

 

Το σπίτι του ζευγαριού, όπου ζούσαν μαζί από το 2012, καθώς και τα αυτοκίνητά τους, έχουν κατασχεθεί από την αστυνομία για περαιτέρω έρευνα. Παρόλο που το πτώμα της Francesca Deidda δεν έχει βρεθεί, τα ίχνη που άφησε ο Sollai στο διαδίκτυο οδήγησαν στη σύλληψή του κι αυτή τη στιγμή ανακρίνεται, μέχρι να ομολογήσει πού την έχει κρύψει. Παρά την προσπάθεια του δικηγόρου του Sollai, Carlo Demurtas, να τον απελευθερώσει ή να τον θέσει σε κατ’ οίκον περιορισμό, ένας δικαστής αποφάσισε ότι ο 43χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση. Ο δικηγόρος του, δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία. Και μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει ότι ο πελάτης μας χρησιμοποίησε το τηλέφωνο της συζύγου του ή έστειλε το email».

Οι έρευνες συνεχίζονται για να βρεθούν περισσότερα στοιχεία και να αποκαλυφθεί η αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση της Francesca Deidda. Οι φίλοι και οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας ελπίζουν σε δικαίωση, μια δικαίωση που δυστυχώς σχεδόν ποτέ δεν έρχεται για τα θύματα, τα οποία είναι βοά στα χέρια των κακοποιών τους.