Με την καλύτερη δυνατή δόση σκοταδιού και διaστροφής, ο κόσμος του κινηματογράφου ετοιμάζεται να υποδεχτεί έναν ακόμα εκρηκτικό και συναρπαστικό δίδυμο που δεν είχαμε ιδέα ότι χρειαζόμασταν τόσο. Ο Joker του Χοακίν Φίνιξ επιστρέφει, αλλά αυτή τη φορά δεν είναι μόνος του. Στο πρώτο τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας «Joker: Folie à Deux», ο Joker έρχεται και συναντά το καρμικό του ταίρι, την εξίσου διεστραμμένη Harley Quinn, που υποδύεται η Lady Gaga.

Τα πλάνα αρχίζουν από το Άσυλο του Άρκαμ, όπου βρίσκεται η Harley Quinn. Όταν εκείνη συναντά τον επίσης έγκλειστο Joker, συμβαίνει μια έκρηξη ενέργειας και αρκετά σύντομα αποφασίζουν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να αντιμετωπίσουν τον κόσμο. Έτσι, ο Joker και η Harley Quinn εισβάλλουν ξανά στους δρόμους του Γκόθαμ, αυτή τη φορά χωρίς την παραμικρή συστολή.

 

 

Με πλούσια μουσική και σκοτεινή ατμόσφαιρα, το τρέιλερ δεν αποκαλύπτει πολλά για την πλοκή της ταινίας, αλλά αναδεικνύει την ανατρεπτική χημεία μεταξύ των δύο χαρακτήρων. Η πρεμιέρα του “Joker: Folie à Deux” αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου, ανανεώνοντας τον μύθο του Joker και της Harley Quinn πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου φιλμ που έκανε πραγματικό χαμό. Το “Joker” έγινε ένα παγκόσμιο φαινόμενο, ξεπερνώντας το ένα δισεκατομμύριο δολάρια στο box office και κερδίζοντας αναγνώριση με 11 υποψηφιότητες για τα Όσκαρ και δύο βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του καλύτερου ηθοποιού για τον Χοακίν Φίνιξ.

Με το “Joker: Folie à Deux”, ή στα Ελληνικά “Τρέλα για δύο” η ιστορία συνεχίζεται, φέρνοντας μια νέα δόση ανατροπών, συναισθημάτων και, φυσικά, αγάπης. Κι είναι αυτή η αγάπη που φαίνεται να είναι το κλειδί για τον κόσμο του Joker και της Harley Quinn.