Ένα σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη νύχτα της δολ@φονίας της 28χρονης Κυριακής από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή “Το Πρωινό” του καναλιού ΑΝΤ1, δείχνει τις συγκλονιστικές στιγμές λίγο μετά το συμβάν, σε ένα βίντεο που κάνει τον θεατή να ανατριχιάζει σε σχέση με τη χαλαρότητα και την πραότητα με την οποία αντέδρασαν όσοι υπήρξαν ουσιαστικά αυτόπτες μάρτυρες. Στις εικόνες, ο φρουρός του αστυνομικού τμήματος, μαζί με άλλους αξιωματικούς, φαίνεται να κοιτούν παγωμένοι κι άπραγοι το τι έχει συμβεί, με τον φίλο της να δείχνει μια άνευ προηγουμένου ψυχραιμία.

Στις εικόνες, ο νεαρός άντρας και φίλος της Κυριακής φαίνεται να αποχωρεί από το σημείο με νωχελικό βήμα και το χέρι του στην τσέπη, ενώ κινείται προς το Αστυνομικό Τμήμα, πιθανόν για να ενημερώσει τις αρχές για το τι συνέβη. Μάλιστα, το σοκαριστικό είναι πως το πρώτο πλάσμα που φαίνεται να αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί είναι ένα σκυλί που ξάπλωνε ακριβώς δίπλα από το σημείο του εγκλήματος.

Να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής κι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την περασμένη Παρασκευή (12.04.24) έξι αστυνομικοί είναι που μέχρι στιγμής εμπλέκονται στη γυναικοκτονία, κι έχουν κληθεί να δώσουν έγγραφες εξηγήσεις.

  

Κι ενώ το περιβάλλον της συνεχίζει να αναφέρει το καθεστώς της σχέσης της με τον δ@λοφόνο της, όλο και περισσότερες σκοτεινές πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια, όπως αναφέρει και το prwtothema.gr σε ρεπορτάζ του. Συνάδελφός της αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ήταν ένα πολύ φοβισμένο κορίτσι. Όποτε απομακρυνόμασταν για να πούμε δυο κουβέντες σαν γυναίκες, ερχόταν ο Θανάσης τρέχοντας. Ήταν πολύ χειριστικός και αυταρχικός και κάποια στιγμή που έπρεπε να δω την Κυριακή για ένα θέμα δουλειάς, μου απαγόρευσε να της μιλήσω και για ότι ήθελα θα έπρεπε να μιλάω με εκείνον».

«Ακόμα και αυτό τώρα που κάνει που το παίζει τρελός με έχει εξοργίσει και όχι μόνο εμένα. Ελπίζω να μην τη γλιτώσει.»