Η Σοφία Κουρτίδου δίνει το απόλυτο mood της ημέρας. Εντάξει η κοπέλα είναι μία κινητή δόση χαράς και θετικής ενέργειας και μαζί με το σύντροφό της μας χάρισαν προ λίγων ημερών μία από τις πιο συγκινητικές προτάσεις γάμου. Η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής είναι ένα τέλειο ζευγάρι. Ο σύντροφός της, Γιάννης Σεβδικαλής κατάφερε να κάνει το 9ο Παγκόσμιο Ρεκόρ στη δισκοβολία ανεβάζοντας ένα σχετικό βίντεο στα σόσιαλ. Η Σοφία Κουρτίδου όμως, όπως ξέρει να κάνει ο άνθρωπος που αγαπάει και χαίρεται 1000 φορές παραπάνω με τη χαρά του αμόρε, βγήκε στους δρόμους και βρωντοφώναξε τα νέα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sofiakourtidou (@sofiakourtidou)

 

Ο Γιάννης Σεβδικαλής λοιπόν,  είναι Παραολυμπιονίκης και κατακτά το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στον στίβο. Το 2012 ένα ατύχημα που είχε του άλλαξε τη ζωή αλλά εκείνος δεν το έβαλε κάτω. Στις 10 Οκτωβρίου του 2012 και ώρα 14.30, ο Γιάννης Σεβδικαλής σχόλασε από τη δουλειά που εργαζόταν ως σερβιτόρος και επέστρεφε στο σπίτι του με το ποδήλατο του. Όπως κάθε μέρα, έπρεπε να διασχίσει τις σιδηροδρομικές γραμμές του τρένου. Λίγα δευτερόλεπτα μετά μια διερχόμενη αμαξοστοιχία τον παρέσυρε με αποτέλεσμα να χάσει τα κάτω άκρα του από τα γόνατα και κάτω. Έναν χρόνο μετά το ατύχημά του ο Γιάννης χρησιμοποίησε για πρώτη φορά προσθετικά μέλη. Τόσοι μήνες όμως χωρίς περπάτημα τα κόκκαλά του είχαν ατροφήσει και χρειάστηκε να περπατάει με πατερίτσες. Μετά από παρότρυνση όμως ενός φίλου μπήκε στον κανονικό στίβο και ξεκίνησε ο πρωταθλητισμός.

«Δεν πρόλαβα να θρηνήσω, δεν πρόλαβα να σκεφτώ αυτό που μου είχε συμβεί, γιατί πέρα από τη μεγάλη αγάπη που ήρθε από συγγενείς και φίλους, ήρθαν άνθρωποι που μου έδωσαν θάρρος και δύναμη λέγοντας μου ότι υπάρχουν τεχνητά μέλη, που σου δίνουν τη δυνατότητα να περπατάς και να τρέχεις. Είχα φοβηθεί για τη ζωή μου και έτσι χάρηκα που έμεινα ζωντανός. Άρπαξα ότι ευκαιρία μου δόθηκε. Θέλει απλά να έχεις όρεξη για τη ζωή και να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο», είχε εξομολογηθεί ο ίδιος στην εκπομπή Tatiana Live.

Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος που κατάφερε να μετατρέψει αυτή τη μεγάλη απώλεια σε μία υπερδύναμη, κατέκτησε το 9ο Παγκόσμιο Ρεκόρ στη δισκοβολία. Γράφει στην ανάρτηση που έκανε στο instagram:

«Το 9ο που καταφέρνω μέχρι  στιγμής. 6 βολές σε κάθε αγώνα  και μετά από κάθε προσπάθεια,  η γυναίκα της ζωής μου πάντα εκεί. Όχι μόνο σε κάθε αγώνα αλλά και σε κάθε προπόνηση, όχι μόνο στις επιτυχίες αλλά και στις δυσκολίες.  Και στον αγώνα μου χθες λίγο πριν φτάσω στην τελευταία μου προσπάθεια με αγκάλιασε και μου έδωσε εκείνη το δίσκο.
Με αυτό τον δίσκο έκανα το παγκόσμιο ρεκόρ.
Πόσο σημαντικό είναι να μην τα παρατάμε ποτέ…
Πάντα πίστευα στον εαυτό μου και τελικά η δύναμη της κάθε προσπάθειάς μας, πολλαπλασιάζεται από την πίστη που έχουν οι άνθρωποι που αγαπάμε σε μας.
Και φυσικά ο αγαπημένος μου άνθρωπος χάρηκε με τη χαρά μου περισσότερο  από όλους… Η χαρά ειναι πραγματικά μεγάλη , όχι για το αποτέλεσμα αλλά για τη διαδρομή και έχει πραγματικά νόημα όταν τη μοιράζεσαι.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yiannis Sevdikalis (@sevdikalis)

 

Πηγή εικόνας: okmag

Με πληροφορίες από star.gr