Η Μύκονος είναι το απόλυτο party island και ένας ονειρικός προορισμός για πάρα πολύ κόσμο. Φαντάσου να μένεις σε μία χώρα όπου ο ήλιος και η θάλασσα φαντάζουν μακρινό όνειρο, να δουλεύεις όλη μέρα σε ένα γραφείο και ξαφνικά να έρχεται το καλοκαίρι και να κλείνεις εισιτήρια για τον απόλυτο προορισμό. Αν για κάτι είμαστε σίγουροι είναι ότι όλος ο κόσμος γνωρίζει το «νησί των ανέμων».

Το @theacevip απαθανάτισε την πιο viral στιγμή που αντικατοπτρίζει όλα αυτά τα συναισθήματα που νιώθεις όταν φτάνεις στον επίγειο παράδεισό σου και στο νησί που περίμενες τόσο καιρό. Το party mood δεν κρύβεται, ίσα ίσα έχει ξεκινήσει πριν καλά προσγειωθεί το αεροπλάνο.

Φανταστείτε λοιπόν το σκηνικό: Προσγειώνεστε στη Μύκονο όχι μόνο με την εκπληκτική θέα των καταγάλανων νερών του Αιγαίου και του Ελληνικού ήλιου να φωτίζει όλο αυτό το μεγαλείο, αλλά και με ένα αεροπλάνο γεμάτο επιβάτες που γιορτάζουν και τραγουδούν.

«Αυτό το μοναδικό καλωσόρισμα δίνει τον τόνο για τη χαρά και τον ενθουσιασμό που προσφέρει η Μύκονος στους επισκέπτες της. Γνωστή για την έντονη νυχτερινή της ζωή και τα εκπληκτικά τοπία της, η Μύκονος είναι ένα μέρος όπου το πάρτι ξεκινάει από τη στιγμή που προσγειώνεστε!», γράφει η ανάρτηση.

Για εμάς είναι όλα τα λεφτά και ο κυριούλης στο τέλος ο οποίος είναι σε φάση «Μπλέξαμε τώρα». Επίσημα ξεκίνησε η καλοκαιρινή σεζόν και ευχόμαστε το γλέντι να παραμείνει αμείωτο, καλή δύναμη σε όσους και όσες εργάζονται και γενικά καλό καλοκαίρι βρε παιδιά!