Μιλώντας για ένα περιστατικό που ενδεχομένως αν δεν υπήρχε καταγεγραμμένο κανείς να μην πίστευε πως όντως συνέβη, ένας πατέρας από τη Φλόριντα χρησιμοποίησε την κάμερα του κουδουνιού του σπιτιού του για να ομολογήσει στη σύζυγό του ότι μόλις είχε πυρ@βολήσει θανάσιμα τον γιο τους κατά τη διάρκεια ενός καβγά, όπως δείχνουν νέα σοκαριστικά πλάνα.

Ο David Contreras, 52 ετών, καταγράφηκε από την κάμερα να παραδέχεται προφανώς ότι σκότwσε τον 22χρονο γιο του, Eric, στο σπίτι του στο Μαϊάμι, σύμφωνα με το πρόσφατα δημοσιευμένο υλικό που περιήλθε στην κατοχή του Local News 10. «Δεν αναπνέει. Είναι νεκρός», ακούγεται να λέει ο Contreras στη σύζυγό του λίγα λεπτά αφότου φέρεται να άνοιξε πυρ εν ψυχρώ, όπως όλα δείχνουν, κρατώντας το κεφάλι του μοιάζοντας να μην έχει πλήρη επίγνωση του τι ακριβώς έχει συμβεί, με την ίδια να μην του επιτρέπει να μπει μέσα στο σπίτι.

 

 

«Οι καβγάδες στον δρόμο για το σπίτι ήταν αφόρητοι» της λέει όταν τον ρωτάει τι ακριβώς συνέβη. Κάποια στιγμή, ο Contreras φαίνεται να σκύβει στο έδαφος και να καλύπτει το πρόσωπό του με το χέρι του, ενώ έχει μια προφανή δύσπνοια και μια ξεκάθαρη σύγχυση. «Δε φταις εσύ. Σε παρακαλώ φώναξε τον αδελφό μου», παρακαλεί τη σύζυγό του, σύμφωνα με το βίντεο. Τα πλάνα κόβονται με την ταραγμένη σύζυγό του να κλαίει με λυγμούς: «Θα πας φυλακή» φαίνεται να λέει χωρίς να αναφέρει κάτι για τον γιο τους. Ο Contreras καλεί τελικά το 911 λίγα λεπτά μετά, λέγοντας στις Αρχές πως μόλις πυρ@βόλησε τον γιο του.

Σύμφωνα με τη New York Post, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας, βρήκαν τον Έρικ -φοιτητή του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Φλόριντα- να φέρει πολλαπλά τραύματα από πυροβολισμούς. Ήταν πλέον νεκρός. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε επιστρέψει από το κολέγιο για να γιορτάσει τα επερχόμενα γενέθλιά του, και φαίνεται να είχε διαπληκτιστεί σχετικά με το αν θα βρεθεί με κάποιο φίλο του κι αν θα προσκαλέσει κορίτσια στο σπίτι. Μέχρι στιγμής δεν είναι ακριβή τα αίτια που οδήγησαν στον τραγικό θάνατο του εφήβου, με το πιθανότερο να είναι αυτό της ακατάσχετης αιμορραγίας. Ο Contreras επιμένει να δηλώνει αθώος για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού κατά την προσαγωγή του στις 27 Νοεμβρίου, λίγες μέρες αφού σημειώθηκε το περιστατικό.

Δεν είναι ακόμη σαφές πώς ακριβώς ο καβγάς κλιμακώθηκε σε ένοπλη βία, ενώ αυτή τη στιγμή ο πατέρας κρατείται χωρίς εγγύηση μέχρι την επόμενη εμφάνισή του στο δικαστήριο, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 11 Μαρτίου.