Αν ήταν ένας ο έρωτας με τον οποίο ασχολούμαστε τα τελευταία χρόνια, δεν είναι άλλος από αυτόν του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή. Λες κι αυτοί οι δυο άνθρωποι βγάζουν ο ένας στον άλλον τον καλύτερο και πιο λαμπερό εαυτό τους, λες και συνωμότησε το σύμπαν έτσι ώστε κάποια στιγμή να συναντηθούν και να κάνουν το πιο δυνατό power couple. Kι επειδή ένας δυνατός έρωτας, δυο πολύ επιτυχημένων ανθρώπων, πάντα έχει το δικό του ζουμί, έτσι και τώρα, για άλλη μια φορά, τα φώτα πέφτουν πάνω του.

 

 

Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα κι από τη χθεσινή πρεμιέρα της Βανδή στον Βοτανικό, στο πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη, σε μια βραδιά για εκείνους που ξέρουν να εκτιμούν το καλό, το τίμιο καψουροτράγουδο, σε όποιο είδος κι ανήκει. Σε μια sold out εμφάνιση κι έναν κατάμεστο Βοτανικό, βγήκε η Δεσποινάρα με τις δημιουργίες της Σίλια Κριθαριώτη κι έδωσε την έναρξη, ενώ από μικροφώνου έδωσε ένα θερμό καλωσόρισμα στο κοινό κι έσπευσε να ευχαριστήσει και την ομάδα που βρίσκεται στο πλευρό της και δίνει ένα μοναδικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα στις εμφανίσεις της.

 

 

Ο δε Μπιμπίκης, με τη χαρακτηριστική πια μαύρη μπλούζα και το τσιγάρο ανά χείρας, έδωσε πόνο από τα πρώτα τραπέζια κι απήλαυσε την αγαπημένη του, τιμώντας τη με τρόπο που ο καθένας θα χάζευε. Γιατί, ας είμαστε ειλικρινείς και ποιος δε θέλει τον άνθρωπό του να τον στηρίζει σε νέα ξεκινήματα, να χαίρεται με την επιτυχία του και να τον βλέπει στα καλύτερά του (γιατί η Βανδή είναι ξεκάθαρα στην καλύτερή της φάση).

 

 

Τώρα οκ, δεν το ακούσατε από εμάς -ειδικά γιατί το ανέφερε το in.gr πρώτο- αλλά φήμες λένε ότι οι δυο τους ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αφού άτομα του περιβάλλοντός τους επιβεβαιώνουν πως βρίσκονται πολύ κοντά στην επισημοποίηση ανεβαίνοντας σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα, υπάρχει και η θεωρία ότι ξεκίνησαν οι προετοιμασίες λίγο πριν τη μεγάλη στιγμή για το ζευγάρι, που θα αποτελέσει τον δεύτερο γάμο για καθένα από αυτούς. Τώρα, εδώ που τα λέμε, ισχύει δεν ισχύει λίγο μας νοιάζει, γιατί το θέμα είναι ο έρωτας παιδιά. Από το “σ’ αγαπάω και δεν πάω καλά” της Δέσποινας στο “όλα ξαναρχίζουνε με μένα” που αφιερώνει στο δικό της Βασίλη.

 

 

Να βρείτε λοιπόν έναν άνθρωπο να σας κοιτάει όπως αυτοί οι δύο ο ένας τον άλλο. Έναν άνθρωπο που ό,τι και να λένε οι γύρω, εσείς θα ξέρετε ότι τίποτα δεν μπορεί να αγγίξει τη δική σας χαρά και σύμπνοια. Που θα σηκώνει τα χέρια ψηλά και θα σας αποθεώνει, όσο θα του αφιερώνετε: Λόγια, τραγούδια, ποιήματα, βλέμματα, λίγη σημασία έχει. Αυτό που έχει πολλή σημασία, είναι να έχεις κάποιον να του αφιερώνεσαι -συνολικά- κι αυτός σε σένα.

 

 

Οι φωτογραφίες είνα από το in.gr