Στο ίδιο εστιατόριο βρέθηκαν πριν από μερικές ημέρες η Ζέτα Μακρυπούλια κι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος του Νίκου Βέρτη, ενώ η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, είχε κανονίσει να γιορτάσει εκεί τα γενέθλιά της και φυσικά, η Ζέτα Μακρυπούλια δε θα μπορούσε να λείπει απ’ την παρέα. Το πρώην ζευγάρι αντέδρασε με ιδιαίτερη θέρμη όταν αντιλήφθηκε ο ένας την παρουσία του άλλου.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πλησίασε την πρώην σύντροφό του, κι εκείνη έσπευσε αμέσως να τον αγκαλιάσει, ενώ ακολούθησαν και μερικά πολύ τρυφερά στιγμιότυπα ανάμεσά τους, τα οποία έφερε στο φως το περιοδικό ΟΚ!

  

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη, τα τραπέζια που καθόταν οι δυο παρέες ήταν αρκετά κοντά, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα, κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της βραδιάς, να ενωθούν.

Να θυμίσουμε πως η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υπήρξαν ζευγάρι από το 2010 μέχρι και το 2021, όταν αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Ωστόσο, η φιλία τους παραμένει ακέραιη, και αυτό αποτελεί τιμή για τους δυο τους.