Ο Δημήτρης Σταρόβας ένα μήνα μετά από την περιπέτεια υγείας που είχε και το εγκεφαλικό που υπέστη, έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν και επέστρεψε αισίως σπίτι του κάνοντας την απαραίτητη  αποκατάσταση. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης βρίσκεται σε μία διαδικασία ανάκαμψης και ανήρτησε στο Instagram το πρώτο βίντεο μετά από όλη αυτή την περιπέτεια που πέρασε, για να μας πει πως είναι καλά και πως αναρρώνει. Στο βίντεο είναι εμφανές ότι το εγκεφαλικό έχει επηρεάσει την ομιλία του, κάτι που όμως δεν το κράτησε από το να κάνει το βίντεο, αλλά στάθηκε αφορμή για να περάσει το μήνυμα πως «Δεν πρέπει να κρυβόμαστε, μέσα στη ζωή είναι όλα»

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Δημήτρης Σταρόβας μιλάει μετά το εγκεφαλικό που πέρασε τον Μάιο. Συγκεκριμένα ο γνωστός μουσικός εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Τζάνειου νοσοκομείου στις 15 Μαΐου. Τα αισιόδοξα νέα είναι πως βρίσκεται σε διαδικασία ανάκαμψης και όπως λέει και ο ίδιος στο βίντεο «όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα».

«Γεια σας. Ένας μήνας έχει περάσει από την περιπέτειά μου»  ξεκίνησε. Και συνέχισε: «Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μη με δείτε έτσι πώς δε με έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε, μέσα στη ζωή είναι όλα. Θέλω να πάρετε πληροφορίες, από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά. Κάθε μέρα βελτιώνομαι. Όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω πόσους ανθρώπους αλλά δε γίνεται, θα μας πάρει δυο μέρες το βίντεο, οπότε επιφυλάσσομαι» κάνοντας και το δικό του χιούμορ στην απαιτητική κατάσταση που περνάει. Δεν παρέλειψε να δώσει ένα μεγάλο ευχαριστώ στη σύντροφό του Άννα Σταθάκη που του στάθηκε σε αυτή τη δυσκολία: «Προς στιγμήν θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου και όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτή την περίοδο και συνεχίζεται ακόμη. Θα τα πούμε σύντομα σας φιλώ. Ευχαριστώ».

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση!