Και οι Ευρωεκλογές θέλουν το μπουζουκάκι τους κυρίες και κύριοι και μάλλον αυτό σκέφτηκε κι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος έκανε ένα διάλειμμα από τον προεκλογικό αγώνα και πέρασε ένα ξέγνοιαστο βράδυ με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού. Γιατί αν είναι να πας μπουζούκια, τότε σίγουρα πρέπει να πας Αργυρό, αυτό το υπογράφουμε.

Το ζευγάρι βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 17 Μαΐου στο νυχτερινό κέντρο Fantasia, όπου ο δημοφιλής τραγουδιστής έκανε την πρεμιέρα του και γινόταν πραγματικός πανικός. Ο Κασσελάκης και ο Μακμπέθ διασκέδασαν σε μία από τις σουίτες του κέντρου, απολαμβάνοντας τις μεγάλες επιτυχίες του Αργυρού, αλλά και της Λένας Ζευγαρά, χωρίς ωστόσο να παρτάρουν και σε βαθμό εκτός της δημόσιας εικόνας που έχουν συνηθίσει να μας δείχνουν, κρατώντας στο ακέραιο το χαμηλό προφίλ τους.

 

Στέφανος Κασσελάκης: Στον Αργυρό μαζί με τον Τάιλερ Μάκμπεθ - Διασκέδασαν στη σουίτα του νυχτερινού κέντρου

 

Φωτογραφίες και βίντεο από την έξοδο του Κασσελάκη και του Μακμπέθ έκαναν γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου, με τα σχόλια να του δίνουν να καταλαβαίνει για την επιλογή καλλιτέχνη που έκαναν, καθώς και για την κοινή τους έξοδο εν γένει, με τους χρήστες να αστειεύονται και για τον ίδιο τον Αργυρό, αναφέροντας ότι πρέπει να κόψει το “κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας” και να ξεκινήσει το “σύντροφοι και συντρόφισσες γεια σας”. Μοιάζει, θα λέγαμε, η σχέση Κασσελάκη-ΜακΜπεθ να είναι ένα από τα πιο πολυκλικαρισμένα θέματα της σόουμπιζ, και πάντα μα πάντα τραβάει τα φώτα επάνω της.

 

 

Η πρεμιέρα του Αργυρού σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με το Fantasia να είναι ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο που ήθελε να απολαύσει τον αγαπημένο του τραγουδιστή. Ο Αργυρός, σε φόρμα και με άψογη φωνή, ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες του, χαρίζοντας ένα αξέχαστο βράδυ διασκέδασης. Ε, δικαίως λοιπόν τον διάλεξαν, κι εμείς κατεβάζουμε και πρόταση για συνεργασία άμα λάχει. Τώρα θα πάει ο ένας στο τραγούδι, ή ο άλλος στην πολιτική, αυτό το αφήνουμε στην κρίση και τις φιλοδοξίες τους.

Εμείς θυμίζουμε ότι πριν 2 μήνες είχαν βγει και για φαγητό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τους συνδέει και φιλία μεταξύ των οικογενειών τους: