Στο ίντερνετ κυκλοφορούν άπειρα βίντεο σε καθημερινή βάση. Πολλά από αυτά έχουν την τάση να γίνονται viral και να παρακολουθούνται αλλά και να σχολιάζονται από ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hanaya, Sapana & Pratik Jain (@hanayaandmom)

 

Το συγκεκριμένο βιντεάκι κυκλοφόρησε πριν μια εβδομάδα κι έχει ήδη κάνει το γύρω του κόσμου με 18.4 εκατομμύρια views και προέρχεται από το προφίλ @hanayaandmom στο ίνσταγκραμ.

Στο βίντεο απεικονίζεται η Hanayaa, η οποία έχει πάει βόλτα με τους γονείς της σε ένα εστιατόριο. Εκεί, αφού έρχεται η παραγγελία τους, το μικρό κοριτσάκι παίρνει το μικρό μπολ με της τηγανητές πατάτες και κατευθύνεται προς το μέρος του σερβιτόρου στον οποίο λέει πως η μερίδα αυτή πρέπει να επιστραφεί και να μην καταναλωθεί από τον μπαμπά της, καθώς εκείνος «τρώει πολύ». Έπειτα, ο σερβιτόρος τη ρωτά αν θα φάει κι αυτή από τις πατάτες κι εκείνη του απαντά πως θα φάει φράουλες που είναι υγιεινές και όχι junk food (όπως οι τηγανητές πατάτες). Στο τέλος προσθέτει στα ινδικά πως τέτοιου είδους φαγητά προκαλούν πόνο στο στομάχι και τάση για έμετο.

Ολόκληρο το ίντερνετ, έχει ενθουσιαστεί με τη μικρή και πολλοί λένε πως θα την ήθελαν για προσωπική τους personal trainer. Είναι σημαντικό να μαθαίνουμε στα παιδιά τη διαφορά του ανθυγιεινού και υγιεινού φαγητού και να τους διδάσκουμε τη συνήθεια να τρώνε και να ακολουθούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Δείχνει πως διεκδικεί αυτό που θέλει κι έχει το θάρρος να το κάνει, με έναν πολύ γλυκό και αστείο τρόπο χωρίς να γίνεται αγενής. Και τι πιο όμορφο από να βλέπεις παιδιά που έχουν γαλουχηθεί να σέβονται όλους τους ανθρώπους, την αξία της διατροφής κι επιλέγουν έναν υγιή τρόπο ζωής;

Θα μου πείτε μα όλα αυτά για ένα απλό βιντεάκι που σκοπό έχει τη διασκέδαση; Μα οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά κι είναι εμφανείς σε μικρά πράγματα στη ζωή και μέσα στη μέρα.

Πηγή εικόνας