Το πρώτο τιζεράκι της πολυαναμενόμενης ταινίας “Υπάρχω”, αφιερωμένης στη ζωή και το έργο του Στέλιου Καζαντζίδη, κυκλοφόρησε προκαλώντας ενθουσιασμό κι αυξάνοντας τις προσδοκίες. Ο Χρήστος Μάστορας, γνωστός τραγουδιστής και πλέον (από ό,τι φάινεται) ηθοποιός, θα υποδυθεί τον θρύλο του ελληνικού πενταγράμμου, φέρνοντας στη μεγάλη οθόνη την ιστορία ενός από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της Ελλάδας.

Το trailer ανοίγει με έναν νεαρό Στέλιο Καζαντζίδη στο στούντιο, όπου ο παραγωγός του ζητά να μπει πιο ζεστά στο τραγούδι. Η αυθόρμητη και ειλικρινής απάντηση του Καζαντζίδη -πως δεν μπορεί να δώσει συναίσθημα “κατά παραγγελία”- δίνει μια πρώτη γεύση από την αυθεντικότητα και το πάθος που χαρακτήριζε την καριέρα του.

Ακολουθεί η εμβληματική μελωδία του “Υπάρχω”, αυτή τη φορά με τη φωνή του Χρήστου Μάστορα, ενώ μπροστά στα μάτια των θεατών ξετυλίγεται η ζωή του Καζαντζίδη. Από τα χρόνια της δουλειάς στο εργοστάσιο, στη μετανάστευση στην Αμερική, και από την επιτυχία στην Columbia Records μέχρι τις εμφανίσεις στα πάλκα, τις προσωπικές σχέσεις και τα παρασκήνια των συναυλιών, το trailer υπόσχεται να παρουσιάσει μια συγκινητική και πλήρη εικόνα της ζωής του.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Mastoras (@xmastoras)

 

Ο Χρήστος Μάστορας δηλώνει ενθουσιασμένος και συγκινημένος που του δόθηκε η ευκαιρία να τιμήσει τον μεγάλο καλλιτέχνη μέσα από αυτή την ταινία. «Είναι τεράστια τιμή και ευθύνη να υποδυθώ έναν τόσο σημαντικό άνθρωπο για την ελληνική μουσική και κουλτούρα», αναφέρει σε συνέντευξή του.

Η ταινία “Υπάρχω” αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους αργότερα φέτος, ενώ το πρώτο trailer έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις και έχει δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες για την πλήρη αφήγηση της συναρπαστικής ζωής του Στέλιου Καζαντζίδη.