Ρωτώντας πας στην Πόλη αλλά μαθαίνεις και πράγματα που κανένα google ποτέ δε θα σου πει. Μυστικά μαντζούνια, ερωτήσεις κάπως άβολες ή αδιάκριτες, απορίες για τις μεγάλες ώρες, τιπς για τη δουλειά ή συνταγές ξεχασμένες, ό,τι δεν ήξερες ότι ήθελες να μάθεις, θα στο πουν τα μικρά μας ρεπορτάζ.

 

Γράφει η Νεφέλη Μπαντελά. (#Νεφελώδης)

Αγόρασα μια σκούπα ρομπότ. Θεώρησα πως έκανα τρομερή αγορά ειδικά λόγω του γεγονότος πως τη βρήκα και με 50% έκπτωση. Φυσικά δε μου πέρασε καν από το μυαλό πως μένω σε ένα πολύ μικρό σπίτι με πολλά πράγματα. Το αποτέλεσμα; Αντί για σκούπα ρομπότ βρέθηκα μ’ ένα μωρό που κάθε τόσο έκανε δυο βήματα και μετά έπρεπε να τρέξω πίσω του να το βάλω στον σωστό δρόμο. Συμπέρασμα; Μην αγοράσετε σκούπα ρομπότ αν δε ζείτε σε μέγαρο

 

Μας εκμυστηρεύεται η Μαρία Πακιακιό. (#live_love_laugh)

Απο ιντερνετικές χαζό-παραγγελίες άλλο τίποτα. Κάποια στιγμή αγόρασα ένα καλώδιο φόρτισης 5m. Μη με ρωτήσετε γιατί, αφού έτσι κι αλλιώς όταν φορτίζω το κινητό δεν το πολυχρησιμοποιώ. Ασφαλώς δεν το χρησιμοποίησα ποτέ το καλώιο και τώρα σκέφτομαι να το κάνω σκοινί για άπλωμα των ρούχων.

 

Mας γράφει ο Π.

Νομίζω ότι η χειρότερη αγορά που έχω κάνει ήταν ένα πανάκριβο ανεμηστηράκι χεριού. Έκανε την ίδια δουλειά μ’ αυτό των 2 ευρώ από τα πανυγήρια (καθόλου δουλειά δηλαδή) και μου πόνεσε και το χέρι να το κρατάω. Δεν ξέρω σε τι θαύμα ήλπιζα αλλά δε συνέβη ποτέ.

 

Μας εξομολογείται η Ελένη Τσεπελίδη. (#noceur)

Είχα αγοράσει μια τσάντα -θήκη τύπου- για το τάμπλετ μου πιστεύοντας πως κάθε φορά που το χρησιμοποιώ, μετά θα το τοποθετώ μέσα στη θήκη στα πλαίσια της εσθέτικ οργάνωσης. Το τάμπλετ δεν μπήκε ποτέ στη θήκη κι η εκείνη χρησιμοποιήθηκε για να πετάω μέσα άχρηστα πράγματα. 3/10 γιατί το σχέδιο της θήκης μου άρεσε πολύ.

 

Μας γράφει η Ζηνοβία Τσαρτσίδου. (#παιχνίδια_λεξιμαχείας)

Αγόρασα μια ροζ θήκη για το apple pencil μου γιατί διάβαζα παντού ότι δε βολεύει να το κρατάς έτσι. Προσωπικά, αν και πολύ φθηνή σαν αγορά, τη βρήκα και πολύ άχρηστη. Ένιωθα τεράστιο το πενάκι στο χέρι μου και δεν ευχαριστιόμουν καθόλου την αίσθηση του λαστιχένιου πλαστικού στα δάχτυλά μου. Zero out of ten, αφήστε το πενάκι σας ήσυχο.

 

Μας εκμυστηρεύεται η Τ.

Πρόσφατα αγόρασα μια μίνι σκουπίτσα γραφείου (μπορεί να την έχει πάρει το μάτι σας στο tik tok), η οποία έχει σαν μοναδικό της σκοπό να καθαρίζει μικρές επιφάνειες (όπως ενα τραπεζάκι ή ένα γραφείο). Αν είστε aesthetic freak cleaner, τότε μπορεί και να το εκτιμήσετε, αλλιώς είναι κομματάκι υπερβολική αγορά -αν και προσωπικά μου άρεσε.