Ρωτώντας πας στην Πόλη αλλά μαθαίνεις και πράγματα που κανένα google ποτέ δε θα σου πει. Μυστικά μαντζούνια, ερωτήσεις κάπως άβολες ή αδιάκριτες, απορίες για τις μεγάλες ώρες, τιπς για τη δουλειά ή συνταγές ξεχασμένες, ό,τι δεν ήξερες ότι ήθελες να μάθεις, θα στο πουν τα μικρά μας ρεπορτάζ.

Γράφει η Αντιγόνη. 

«Πώς να του κάνω μάγια για να μείνουμε για πάντα μαζί». Ξέρω, σας φαίνεται γελοίο, όμως είχα απελπιστεί που έβλεπα πως το τότε ταίρι μου είχε αρχίσει να απομακρύνεται, που έψαχνα τρόπους να μη φύγει από κοντά μου. Φυσικά, αν πετύχαινε τη συγκεκριμένη αναζήτηση, θα είχαμε τα αντίθετα αποτελέσματα και θα γινόταν της μουρλής.

Μοιράζεται ο Φώτιος. 

Κάποτε θυμάμαι έβαλα στην αναζήτησή μου στο Google το ερώτημα «πώς να ικανοποιήσεις ψυχικά και ερωτικά δύο γυναίκες ταυτόχρονα».
Έχω την εντύπωση ότι θα γινόταν έξαλλη όποια απ’ τις δύο κι αν το πετύχαινε. Για καλή μου τύχη, γλίτωσα το ξύλο και ξέμπλεξα κι απ’ αυτή την ιστορία.

Αναφέρει η Σταυριάνα.

Περνούσα μια φάση απελπισίας και έκανα Google Search «manifestation techniques για να τον κάνεις δικό σου». Και όλο αυτό μετά από 3μιση χρόνια σχέσης. Τώρα αν το έπαιρνε χαμπάρι και με χώριζε ο άνθρωπος, άντε να πούμε μετά ότι έχει άδικο και να του ζητήσουμε και τα ρέστα.

Παραθέτει η Σίτσα. 

Είχα σηκώσει τα χέρια ψηλά, και εγώ και η επιστήμη, προσπαθώντας να κατανοήσω φαινόμενα και συμπεριφορές του χαρακτήρα του. Οπότε στράφηκα για βοήθεια στη Google καθώς και με τον Θεό να μιλούσα το μόνο που θα εισέπραττα ήταν η λέξη «κουράγιο». Όλα τα έψαχνα και τα αναζητούσα. Πολλές φορές από αντίδραση ακόμα και μπροστά του, λέγοντας «δε σε κατανοώ, μισό να σε γκουγκλάρω».  Μετρήστε. Δεν είχα ιδέα από ζώδια. Έψαξα όλα τα ζωδιακά site για να καταλάβω χαρακτήρα. Και μετά τα ψυχολογικά και τα περί συμπεριφορών. Εκείνα δε τα περί ζήλιας μού έχουν προσφέρει και συνδρομή καθώς προσπαθούσα να κατανοήσω γιατί ζηλεύει ο κόσμος. Επίσης τα χαρακτηριστικά ενός μα*@#$κα. Αν ψάξετε για αυτό, θα απορήσετε με το πόσο υλικό θα βρείτε. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, δεν κοίταξα αν μετά από τόσες αναζητήσεις η Google μάς είχε βάλει στην κατηγορία «προβληματικά ζευγάρια».

Λέει η Ελένη. 

«Γιατί δεν τελειώνω στο κρεβάτι». Ντρεπόμουν να του το πω. Νόμιζα πως κάτι έκανα λάθος εγώ. Πως δε χαλαρώνω, πως περνάνε άπειρες σκέψεις απ’ το μυαλό μου τη στιγμή της πράξης. Μια απ’ τις αναζητήσεις, λοιπόν, ένα φεγγάρι ήταν πώς μπορώ να τα καταφέρω. Το μεγάλο λάθος μου, βέβαια, ήταν να προσποιούμαι να μην έχω μοιραστεί μαζί του το θέμα μου αυτό. Σίγουρα αν το έπαιρνε χαμπάρι θα γινόταν έξαλλος και με το δίκιο του, αφού έδειχνα ικανοποιημένη ενώ δεν ήμουν.