pillow92342

Ρωτώντας πας στην Πόλη αλλά μαθαίνεις και πράγματα που κανένα google ποτέ δε θα σου πει. Μυστικά ματζούνια, ερωτήσεις κάπως άβολες ή αδιάκριτες, απορίες για τις μεγάλες ώρες, τιπς για τη δουλειά ή συνταγές ξεχασμένες, ό,τι δεν ήξερες ότι ήθελες να μάθεις, θα στο πουν τα μικρά μας ρεπορτάζ.

 

Η Νίκη Χατζηευστρατίου (Αντικαταπληττικά) λέει:

Συμφοιτητής μού εξομολογήθηκε πως όταν είχε σχέση από απόσταση υπήρξε περίοδος που είχε υποψίες ότι η κοπέλα του τον απατά. Αφού άνοιξε το λάπτοπ της όσο εκείνη έλειπε στη σχολή της, ξεψάχνισε όλες τις συνομιλίες της. Αφού σιγουρεύτηκε, λοιπόν, ότι τον απατά, ξεκίνησε να της κάνει δώρα αρκουδάκια, τα οποία είχαν μέσα κοριούς. Όσο περνούσε ο καιρός έβαζε κοριούς και σε άλλα σημεία του σπιτιού, συμπεριλαμβανομένου του μπάνιο! Η ιστορία μαθεύτηκε, ο χωρισμός επεισοδιακός και εδώ και τρία χρόνια είναι ξανά μαζί…

 

Η Γιοβάννα Κοντονικολάου (Γυάλινος κόσμος) μοιράζεται:

Στα 18 μου που ήμουν νιάτο είχα χωρίσει με έναν τύπο που ήμασταν 2 χρόνια μαζί. Καλή σχέση μέχρι που έγινε πολύ κακή. Ωστόσο, κι επειδή δε χωρίσαμε χωρίς δράματα, όπως όλα έδειχναν δε θα ξαναμιλούσαμε. 3 μήνες μετά κι αφού έχει περάσει το καλοκαίρι, στο οποίο εγώ δεν επικοινώνησα ούτε μια φορά, αποφασίζω κάπου τον Σεπτέμβρη ότι θέλω να μου δώσουν προσοχή και φροντίδα, αλλά ήθελα να φάω κιόλας και δεν είχα τίποτα στο σπίτι -ούτε λεφτά σαφώς. Ξεκινάω, λοιπόν, μια συνομιλία μαζί του, και καλά τι κάνεις, πώς είσαι και τέτοια, κι αραδιάζω ένα ψέμα ότι είμαι άρρωστη και δεν έχω δύναμη ούτε καν να φάω. Ε, μη σας τα πολυλογώ, 20 λεπτά μετά ήταν στην πόρτα μου με ένα κουτί πίτσα. Φάγαμε, τα είπαμε, τα… είπαμε, έφυγε. Την επόμενη μέρα έστειλε μήνυμα, δεν απάντησα ποτέ.

 

Η Σουζάνα Ντεζούκι (Σουζanax_των_25) εξομολογείται: 

Αρκετά χρόνια πριν, μια φίλη χωρίζει άσχημα. Πολύ άσχημα. Για να πάρουμε το αίμα μας πίσω -γιατί ό,τι συμβαίνει στη μία, αφορά και την άλλη- φτιάξαμε ένα λογαριασμό στο zoo. Για όποιον δεν ξέρει είναι chat room που γνωρίζεις κόσμο. Γυναικείο προφίλ, λοιπόν, φωτογραφία από το ίντερνετ, και μιλάγαμε με όλους ταυτόχρονα. Τους ψήναμε για ραντεβού αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει έντονο ερωτικό ενδιαφέρον και δίναμε κινητό. Όχι το δικό μας. Του πρώην, εννοείται. Πρέπει να δέχτηκε από πονηρά μηνύματα μέχρι κλήσεις από πολύ πολύ ερεθισμένους τύπους. Εμείς το διασκεδάσαμε πάντως…

 

 

Η Ζηνοβία Τσαρτσίδου (Παιχνίδια Λεξιμαχείας) αναφέρει: 

Στα 18 μου είχα μια σχέση για 3 χρόνια και μετά τις πανελλαδικές αποφασίσαμε να πάμε διακοπές. Ποιο είναι το θέμα; Δέχτηκα να πάω διακοπές μαζί του μόνο για να ψάξω το κινητό του γιατί μου είχε μπει στο μυαλό ότι μου λέει ψέματα για κάτι. Να μη σας τα πολυλογώ, και διακοπές πήγαμε, και το κινητό του έψαξα, και δίκιο είχα και μου έκανε τις επόμενες 5 μέρες στις διακοπές όλα τα χατίρια και τον χώρισα λίγο αφού γυρίσαμε.

 

Η Αναστασία Διαμαντοπούλου (23_&_Mind_free) παραθέτει: 

Χωρίζει άσχημα μια φίλη με έναν γκόμενο που είχε. Φεύγει από το σπίτι που είχαν νοικιάσει μαζί για καλοκαιρινή σεζόν και τραβάει για το πατρικό της (στο ίδιο νησί). Λίγες μέρες αργότερα πέφτει στην αντίληψή της ότι ο λεγάμενος έχει πάει νέο αίσθημα -τρομάρα του- στο σπίτι και κάνει τα δικά του πάνω στα σεντόνια που είχε φέρει εκείνη από το πατρικό. Για να μη σας τα πολυλογώ, καταστρώσαμε σχέδιο και την ώρα που έλειπε εκείνος, η φίλη μπήκε στο σπίτι και σήκωσε όλα τα σεντόνια και τις πετσέτες, αφήνοντάς τον μόνο με το στρωμένο και ένα μαξιλάρι. Φεύγοντας τον ξεφτίλισε και στον γείτονα που τη ρώτησε τι κάνει και πού έχει χαθεί τόσες μέρες.

 

Η Μαρία Καραγιάννη (Βότκα από πατάτα) θυμάται:

Στην ωραία ηλικία των νιάτων, ερωτεύτηκα -και μάλιστα πολύ- έναν τύπο μορφωμένο και εκλεπτυσμένο! Αγριόπαιδο εγώ, τζέντλεμαν αυτός, αλλά στο σeξ βόμβα (τώρα που μπορώ να συγκρίνω). Η ιστορία μας μια χαρά κρατούσε μέχρι που ένα βράδυ, μετά από μια ερωτική νύχτα, μου λέει ότι είμαι πολύ όμορφη, αλλά μικρή (εκείνος 4 χρόνια πιο μεγάλος). Γκρεμίστηκε ο ουρανός και χλόμιασε το φεγγάρι μόλις το άκουσα. Ντύνομαι, φεύγω και καταλήγω σε ένα μπαρ φίλου. Την ώρα που άνοιγα την πόρτα, έπαιζε το άσμα «Ήτανε σαββατόβραδο και μου πες το αντίο» (Σάββατο ήτανε). Όπως καταλαβαίνετε, χύθηκα στη μπάρα με τα zewasoft και τον Johnny Walker. Ήθελα να πονέσει κι εκείνος όπως εγώ. Λίγο καιρό μετά, κανονίζω και τον πετυχαίνω σε ένα μπαρ. Του την πέφτω και φεύγουμε για τις ερημίες. Εκεί, πριν το…, βγάζω τα ρούχα μου, παίρνω το παντελόνι του μαζί με τα κλειδιά του αυτοκινήτου και φεύγω. Δεν ξέρω πώς γύρισε και τι έκανε. Με έπαιρνε τηλέφωνο αλλά δεν απάντησα ποτέ. Δεν είχα κάτι να πω.

 

Η Κατερίνα Μάρου (Whispers) μάς βάζει στην ιστορία της: 

Πριν χρόνια, όταν χώρισα, έκανα ψεύτικο προφίλ, ακολουθούσα οποιονδήποτε έκανε follow, και κοιτούσα τις ιστορίες που ανέβαζαν οι φίλοι του για να μπορώ να ξέρω τι γίνεται στη ζωή του. Καιρό μετά που συνειδητοποίησα πόσο λάθος ήταν, ένιωσα τύψεις αλλά ακόμα και τώρα αν με ρωτήσει, δεν ξέρω τίποτα. Α, και μια φίλη μου από το χωριό -δεν την ξέρετε- κάποτε χώρισε και παρακολουθούσαμε τον πρώην έρωτα να δούμε μήπως έχει βρει άλλη. Ντυμένες αλά Αστυνόμος Σαίνις, μας βρήκε γνωστός και μας χαιρέτησε. Μιλήσαμε αγγλικά και προσποιηθήκαμε ότι δεν ήμασταν εμείς, αλλά κάποιες άσχετες. Νομίζω ακόμα γελάνε κι εμείς ακόμα κρυβόμαστε στον δρόμο αν τους πετύχουμε.