Casual s3x, one night st@nd, vanill@ s3x, kink# s3x, c#ber s3x, t@ntric s3x. Όροι που δόθηκαν για να εκφράσουν διάφορες τάσεις στην ερωτική επαφή ή το είδος της. Με κοινή συναίνεση και με τις κατάλληλες προφυλάξεις, τα παραπάνω παραμένουν υπέροχα και hot, ανάλογα με την ηλικία, τις ανάγκες, τις επιθυμίες μας και τα «γούστα» μας. Ο άνθρωπος, εν γένει εγωιστικό ον, με κορυφαία έκφραση της κτητικότητας και της αποκλειστικότητας στις ερωτικές σχέσεις, ζητά αγάπη, πόθο, προσοχή και αποκλειστικότητα.

Έτσι, λοιπόν, ζητάμε να μας αγαπούν, να μας ποθούν, να μας θαυμάζουν, ακόμη κι αν εμείς δεν τα αισθανόμαστε όλα αυτά απόλυτα για τους ανθρώπους που κάναμε, κάνουμε ή θα κάνουμε σ3ξ στη ζωή μας. Κατά συνέπεια, ένα είδος σ3ξ παραμένει επιθυμητό και ζητούμενο σε μεγάλο βαθμό στις σχέσεις των ανθρώπων. Το σ3ξ από αγάπη, που θα ‘ναι ιδανικά αμοιβαία. Σε όλα τα είδη και τις εκφράσεις του. Σ3ξ με παράλληλη αγάπη σημαίνει: «Σ ‘ αγαπώ, είτε κάνουμε σ3ξ αυτή τη στιγμή, είτε όχι». «Σ’ εμπιστεύομαι τόσο που κλείνω τα μάτια και σ’ ακολουθώ». «Νιώθω ασφαλής και θέλω κι εσύ να νιώθεις το ίδιο». «Λατρεύω να με αγγίζεις». «Λατρεύω να σε αγγίζω». «Με ενδιαφέρει πώς αισθάνεσαι αυτή τη στιγμή που βρίσκεσαι ανάμεσα στα χέρια μου».

Στο σ3ξ που οι παρτενέρ αγαπιούνται κρύβεται οικειότητα, εμπιστοσύνη, διάθεση για αγκαλιά. Καλό το «δυνατό» και το «γρήγορο» με κάποιον που γνωρίσαμε και μας τράβηξε την προσοχή. Δε λέω! Στιγμές από αμερικάνικη ταινία! Ο πόθος και το πάθος κυριεύουν τις πράξεις και τις επιλογές μας και οι στιγμές παίρνουν φωτιά. Για μία, για δύο φορές, ίσως για δέκα, μέχρι τα πυροτεχνήματα να σβήσουν. Είναι η στιγμή που στο τελευταίο τσιγάρο της ημέρας σκέφτεσαι ότι καλά περνάς, αλλά δε σου αρκεί αυτό.

Φυσικά, αυτά δεν είναι απόλυτα, δεν ισχύουν για όλους, ούτε λειτουργούν με όλους και σε όλους με τον ίδιο τρόπο. Όμως ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων θα προτιμούσε και συντροφικότητα και σ3ξ. Θα θέλαμε έναν πρωινό καφέ με τον παρτενέρ μας, μια βόλτα και -γιατί όχι;- να νιώθουμε την ασφάλεια που χαρίζει η αγάπη. Τόση ασφάλεια που να πειραματιζόμαστε με τον άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας και να έχουμε τη διάθεση να δοκιμάσουμε νέα μονοπάτια και στο σ3ξ.

Η αγάπη «ζεσταίνεται» με το σ3ξ. Έχεις την επιλογή να κάνεις σ3ξ «γρήγορο», «καυτό», αλλά εσύ προτιμάς εκεί που ξέρεις το κoρμί του ανθρώπου σου κι εκείνος το δικό σου. Πόσες φορές αλήθεια το νιώσαμε αυτό στη ζωή μας; Το σ3ξ με έναν άνθρωπο που αγαπάς είναι η απόλυτη επαφή και παράλληλα η ύψιστη μορφή έκφρασης της αγάπης. Ένα σώμα, μια αν@σα, εναρμόνιση κινήσεων και συναισθημάτων. «Σ’ αγαπώ και θα σε σκέφτομαι κι αφού βγεις απ’ το δωμάτιο».

Σ3ξ με αγάπη που ζητάει το σώμα, η καρδιά και η ψυχή. Και να γελάς με τον παρτενέρ πριν, μετά και κατά τη διάρκεια! Να γεμίζεις έρωτα, συναίσθημα και ευτυχία. Τόσο έντονα που να φοβάσαι ότι είναι ύβρις. Κι αυτά τα λαχανιασμένα «σ ‘ αγαπώ» μετά το σ3ξ να μοιάζουν με κατάθεση ψυχής και να τα σκεφτόμαστε και τα αναζητούμε ξανά και ξανά.

Αν κάποια στιγμή στη ζωή μας το αισθανθήκαμε, είμαστε ευλογημένοι. Και σίγουρα, διαβάζοντας αυτές τις λέξεις, όσοι νιώσαμε τη συναισθηματική πληρότητα μιας ερωτικής επαφής βουτηγμένης στην αγάπη και στον έρωτα, τη σκεφτόμαστε και την αναπολούμε, ακόμα αν έχουν περάσει χρονιά. Άλλωστε, η αγάπη είναι που μένει!

Συντάκτης: Ιώ Μιχαήλ
Επιμέλεια κειμένου: Βασιλική Γ.