anastasia1577

Αν είσαι απ’ τους μαμούχαλους που τους αρέσει να αράζουν σπίτι και να μην κάνουν τίποτα ή είσαι απ’ αυτούς που όταν του προτείνουν να πας σε πάρτι, αλλάζεις δρόμο τότε δε θα καταλάβεις την αξία όσων θα σου παρουσιάσω παρακάτω. Αλλά, ρε παιδιά, σοβαρά τώρα υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που δε γουστάρουν τα πάρτι; Τρελοί είναι ή άρρωστοι; Στον αντίποδα αυτών, είμαστε εμείς. Εμείς που, όχι μόνο πεθαίνουμε για πάρτι, αλλά τα οργανώνουμε κιόλας.

Χα! Εκεί είναι η μαγκιά. Να οργανώνεις πάρτι και να τους τρελαίνεις όλους. Να τους κάνεις να ανυπομονούν για το επόμενο, επειδή έχεις γίνει ειδήμων πια και ξέρουν ότι τα πάρτι τα δικά σου μένουν αξέχαστα.

Γουστάρουμε να οργανώνουμε πάρτι, ναι. Απ’ αυτά που υφίσταται λόγος για να γίνουν, μέχρι εκείνα που δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Απλώς γίνονται για να γίνουν, αφού πρόκειται για μία συνήθεια που έγινε λατρεία. Πάρτι γενεθλίων, πάρτι ορκωμοσίας, πάρτι επίτευξης ενός στόχου, ό,τι πάρτι κι αν είναι αυτό, λίγη σημασία έχει.

Σημασία έχει να το ευχαριστηθείς με την ψυχή σου κι εσύ κι οι άλλοι. Γι’ αυτό δεν το οργανώνουμε άλλωστε; Για να περάσουμε καλά, να ξεδώσουμε, να ξεθυμάνουμε απ’ ό,τι μας τρώει την ψυχή, να πιούμε και να χορέψουμε.

Σαν οργανωτής θα φροντίσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια. Θα φροντίσεις για ποτά, ήχο, χώρο, μουσική και ό,τι άλλο μπορεί να περάσει απ’ το μυαλουδάκι σου. Αν μπορούσες να το κάνεις και σαν επάγγελμα, θα το έκανες. Χαρτί και στιλό να σημειώσεις τι ποτά θα πάρεις εσύ, τι θα φέρουν οι άλλοι. Τι σνακ και ό,τι άλλο φαγώσιμο σου έρθει που πρέπει να προμηθευτείς. Και παραλίγο να ξεχάσεις τον ήχο. Να μεριμνήσεις για ηχεία, μεγάλα, όχι της πλάκας. Απ’ αυτά που έχουν στα πανηγύρια μωρέ. Τι είμαστε τίποτα τυχαίοι;

Είτε γίνει στο χώρο σου είτε βρεις κάποιον άλλο χώρο να νοικιάσεις, ένα είναι το σίγουρο. Το πάρτι αυτό θα μείνει αξέχαστο σε όλους, φίλους και γνωστούς. Γιατί δε σου αρέσει να καλείς μόνο φίλους. Δεν κάνουμε παρτάκια εμείς, ακόμη δεν το κατάλαβες; Κάνουμε παρτάρες. «Φέρε και φίλους ή γνωστούς» θα πεις στο παρεάκι σου. Βρε, εδώ μπορεί και δημόσια ανακοίνωση στα social media να κάνεις. Ή κάνουμε πάρτι ή δεν κάνουμε, τι λέμε τόση ώρα!

Μας αρέσει να προσφέρουμε διασκέδαση και ξεφάντωμα τόσο σε εμάς, όσο και στους άλλους. Χορός μέχρι να ξεβιδωθείς και να μην μπορείς να κουνηθείς, ποτό να ρέει άφθονο και να μας καίει τα σωθικά, ενώ συγχρόνως θα καίει τα «λείπει» και τσουπ και το φλερτ στη γωνία που θα απογειώσει τη βραδιά. Γιατί πάρτι, χωρίς γνωριμίες και παιχνίδι, δε γίνεται άλλωστε. Ξέρουμε φυσικά ότι δε θα υπάρξει μέλλον, αν και σίγουρα ποτέ δεν ξέρεις, αλλά αυτό δεν είναι και το νόημα;

Να βγεις λίγο έξω απ’ τα νερά σου. Να το γλεντήσεις με την ψυχή σου και να αφήσεις το ποτό και τη μουσική να σε συνεπάρουν και να σε σπρώξουν χωρίς φραγμούς και ντροπές στο φλερτ με το οποίο επίμονα γλυκοκοιτάζεστε.

Τι ψυχή έχουν μωρέ ένα φάσωμα ή ακόμη καλύτερα ένα σεξ; Αυτά θα έχεις να θυμάσαι και να γελάς. Αυτά και μαζί τους και τις στιγμές που θα ξεφτιλίζεσαι με τα φιλαράκια σου.

Αυτή είναι η μαστούρα των πάρτι. Κυριολεκτική και μεταφορική. Βγάλε από μέσα σου ό,τι σου τρώει την ψυχή. Ξέχνα για λίγο τα προβλήματά σου και ξέδωσε. Πες «ναι» σε προκλήσεις και γλέντα το με την ψυχή σου. Ούτως ή άλλως, σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε. Οπότε ας περνάμε καλά κι ας πιούμε στην υγειά του οτιδήποτε, που μας βασανίζει και μας τρώει τα σωθικά. Εβίβα!

Συντάκτης: Γεωργία Ιορδανοπούλου
Επιμέλεια κειμένου: Αναστασία Νάννου

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!