frgthtyere

Φίλος φίλη φίλησε και φιλικά… αγαπήθηκαν θα πω εγώ και τα φύλα είναι τυχαίες επιλογές, feel free να βάλετε ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε καλά. Όλοι μας έχουμε φτάσει κάποια στιγμή στη ζωή μας ν’ αναρωτηθούμε αν ο τάδε άνθρωπος από την παρέα μάς την πέφτει ή αν είναι η ιδέα μας. Παιδιά, τις περισσότερες φορές δεν είναι η ιδέα μας, απλώς έχουμε μια ιδιαίτερη αγάπη για το παρεάκι μας και κανένας μας δε θέλει να το χαλάσει για ένα πήδημα, ένα φλερτ που ίσως δε βγάλει πουθενά. Στην πραγματικότητα όμως, πώς μπορείς να καταλάβεις αν όντως σου την πέφτει, ρε φίλε, ή όχι; Να σκάσουμε δηλαδή.

 

1. Σε ψάχνει πάντα!

Δηλαδή, έχετε κανονισμένο αραγματάκι, έρχεται και το πρώτο πράγμα που ρωτάει είναι πού είσαι κι αν θα εμφανιστείς. Προφανώς έχει έρθει με την ιδέα ότι θα περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί για ακόμα μια μέρα, πώς να μην είσαι το πρώτο πράγμα που θα ψάξει μόλις φτάσει; Δεν έχει ουσία αν η αφεντιά σου δεν υπάρχει στον χώρο!

 

2. Κάθεται πάντα δίπλα σου

Ή τουλάχιστον προσπαθεί. Βρίσκει πάντα δικαιολογίες να μετακινηθεί να φτάσει κοντά σου, σου κρατάει πάντα θέση δίπλα του και δεν αφήνει κανέναν να την ακουμπήσει μέχρι να φτάσεις εσύ, εννοείται! Δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το αν κάνει μπαμ στους υπόλοιπους ότι σε γουστάρει! Σε θέλει δίπλα τ@ και θα σε έχει!

 

3. Δεν πολυμιλάει όταν λείπεις

Η απουσία σου στην παρέα είναι αισθητή και δεν έχει καμία όρεξη να μιλήσει και να αναφερθεί στο οτιδήποτε από τη στιγμή που λείπεις εσύ. Σε ποιον να μιλήσει και τι να πει; Δεν είναι ότι πίνει το αμίλητο νερό, απλώς η ενέργεια είναι εμφανώς πεσμένη. Βέβαια, αυτό εσύ δεν μπορείς να το μάθεις, αλλά γι’ αυτό είναι η παρέα, για να μεταφέρει τα γεγονότα καυτά τη στιγμή που συμβαίνουν!

 

 

4. Προτείνει συνέχεια άραγμα εκτός παρέας

Πριβέ μηνυματάκια παίζουν διαρκώς, προσπαθώντας να σε πείσει να κάνετε πράγματα μαζί. Συνήθως είναι δραστηριότητες που ενδιαφέρουν εσένα συγκεκριμένα κι όχι τόσο τους υπόλοιπους, ως ένας πανέξυπνος τρόπος να σε πείσει να κάνετε κάτι μαζί, χωρίς να καρφωθεί ότι εννοεί μόνο τα δυο σας.

 

5. Ο άγιος ενθουσιασμός και η οσία ξενέρα

Είναι πολλές οι φορές που αν κανονίσετε αραγματική, περιμένει πρώτα ν’ απαντήσεις εσύ για το αν θα πας ή όχι και μετά δείχνει ενδιαφέρον ή παθητικά δίνει και μια απάντηση. Δέκα γνώμες να ακούσει, αν η δική σου είναι αρνητική θα ξενερώσει. Είτε είναι γι’ αυτό που φοράει, για το μαγαζί που θα πάτε, για την ταινία που είδατε. Όπως επίσης δέκα συμβουλές να λάβει, τη δική σου θα κρατήσει.

 

6. I volunteer

Έλα εντάξει, ξέρετε όλοι ζητάμε μαλακίες από την παρέα μας που δεν έχει καμία απολύτως όρεξη να κάνει, όπως π.χ. να τους τραβολογάμε για παρέα στην εφορία που θα περιμένουμε δυο ώρες στην ουρά. Ε, όταν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον, η ουρά αυτή αποκτά άλλη γλύκα. Προφανώς κι είναι ακόμα μία δραστηριότητα για να περάσετε χρόνο μαζί.

 

7. Ξέρεις εγώ, παίζω και τέλειο μπάσκετ!

Όλες τις ποιότητες που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να προκαλέσει τον θαυμασμό σου, τις έχει πάνω πάνω στο ρεπερτόριο. Και θα φροντίσει με κάθε ευκαιρία και να τις μάθεις και να δώσεις έγκριση, για να ξέρει ότι τα καλά στοιχεία που έχει είναι σοβαρά ενδεχόμενα γέννησης του έρωτά σου.

Μην το παίζετε κρυφομουσίτσες, τα περισσότερα τα καταλαβαίνει κι η παρέα άλλωστε και κάποια στιγμή θα ξεκινήσει το δούλεμα. Κι αν υπήρχαν δεύτερες σκέψεις, ορίστε λοιπόν το green light που χρειαζόσασταν για να το σιγουρέψετε.

Συντάκτης: Αθανασία Κεχαγιά
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου