Και σε ποιον δεν έχει τύχει να κάνει σεξ όντας μεθυσμένος ή έστω ζαλισμένος έχοντας πιει δυο-τρία ποτηράκια παραπάνω; Κι αν δεν έχει τύχει σε κάποιον, τότε σίγουρα κάποια στιγμή θα ζήσει κι αυτήν την εμπειρία και θα δει πόσο διαφορετική είναι. Κι αν ποτέ την ξεχάσει –ό,τι τουλάχιστον θυμάται μετά από μια τέτοια νύχτα– τότε το συζητάμε πάλι.

Προσωπική μου άποψη; Θα το έκανα ξανά. Και ξανά. Κι όσες φορές θα μου τύχαινε, θα συνέχιζα να το κάνω. Καλά, δε λέμε να είσαι τελείως «ζάντα» και να το προσπαθήσεις, γιατί εκεί σίγουρα δε θα θυμάσαι ούτε τι έκανες, αλλά και πιθανότατα ούτε με ποιον το έκανες. Σε μια τέτοια φάση, είσαι για το κρεβάτι του νοσοκομείου κι όχι για το δικό σου με κάποιον σύντροφο.

Όταν απλά έχεις «φτιάξει κεφάλι» τότε όλα είναι καλύτερα. Εκεί ξεχνάς για λίγο όλα τα ήθη που σε διακατέχουν, χαλαρώνει το σώμα και το μυαλό κι αφήνεσαι περισσότερο. Και πίστεψέ με, όταν θ’ αρχίσεις να τρέμεις από τα φιλιά του συντρόφου σου πάνω στο σώμα σου, τότε σίγουρα θα το ευχαριστηθείς περισσότερο. Και θα ‘χεις, τουλάχιστον να θυμάσαι αυτήν την εμπειρία.

Το μόνο που θ’ απέφευγα ξανά σε παρόμοια εμπειρία, είναι να το κάνω με κάποια άγνωστη. Εκεί που δεν έχεις τον πλήρη έλεγχο του εαυτού σου, προσπάθησε να είσαι τουλάχιστον με κάποιον που γνωρίζεις. Και σίγουρα, με κάποιον που εμπιστεύεσαι περισσότερο από έναν άγνωστο.

Ναι, επιμένω σ’ αυτό. Γιατί αν βγουν τίποτα χειροπέδες κι άλλα παιχνιδάκια, τότε θα ψάχνεις μέρος να κρυφτείς από τον άγνωστο που επέλεξες. Από την άλλη, ωστόσο, αν το ευχαριστιέσαι, τότε θα περάσεις απλά γαμάτα. Κι ας μείνουν τα σημάδια στο σώμα και την επόμενη ημέρα. Τουλάχιστον, θα σου μείνει καλά χαραγμένη η εμπειρία. Μπορεί και το σημάδι από το μαστίγιο, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Θα φτάσει όμως κι η στιγμή που θα ‘χεις ανάψει για τα καλά. Που θα σπαρταράς από ηδονή και πάθος. Που θα τρέμει όλο σου το σώμα. Που θα έχεις ανατριχιάσει σ’ όλο σου το κορμί κι απλά θα θέλεις σαν τρελός να φωνάξεις και να μη σε νοιάζει ποιος θα σ’ ακούσει. Ναι, αυτή είναι η πραγματική έξαψη όλης της εμπειρίας. Γιατί δε θα υπάρχουν φραγμοί εκεί και δε θα σ’ ενδιαφέρει ούτε τι θα πεις αλλά κι ούτε τι θα κάνεις.

Γιατί κάτι τέτοιο δεν το ζεις κάθε μέρα (έτσι πιστεύω τουλάχιστον). Γι’ αυτό πρέπει με κάθε τρόπο να το ευχαριστηθείς και να μη νιώθεις ούτε τύψεις ούτε ένοχος για ό,τι κι αν έκανες. Είναι κάτι που θα κάνεις once in a lifetime που λέμε –καλά, μην το δένεις και κόμπο. Κοίτα να το ευχαριστηθείς λοιπόν.

Αλλά τουλάχιστον, μην ξεχάσεις τα βασικά κι όσα θα έκανες στο κρεβάτι τις στιγμές που δεν έχεις πιει. Έστω με το λίγο μυαλό και τους ελάχιστους φραγμούς που έχουν μείνει όταν το αλκοόλ θα κυλάει σε μεγαλύτερες ποσότητες στο αίμα σου.

Και το πιο σημαντικό, μη ξεχάσεις πως υπάρχει κι ένα «σκουφάκι» που πρέπει να χρησιμοποιήσεις. Αν δε θες να γίνεις γονιός ακόμη, τότε σίγουρα είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Αλλιώς σε λίγους μήνες ξεκίνα να σκέφτεσαι τ’ όνομα του παιδιού σου. Κι αν μια εγκυμοσύνη δε σε απασχολεί, τότε σίγουρα θα πρέπει να σεβαστείς τον εαυτό σου και την υγεία σου, ειδικά όταν κάνεις κάτι με κάποιον άγνωστο.

Καλώς ή κακώς (καλώς θέλω να πιστεύω για όλους), αυτό δε σηκώνει κουβέντα! Και σίγουρα είναι κάτι το οποίο είναι στο χέρι σου. Γι’ αυτό, το νου σου!

Μπορεί, λοιπόν, το σεξ σ’ αυτές τις περιστάσεις να έχει και κάποια ­–πολύ λίγα– κακά, αλλά αν με ρωτούσες για το αν θα το ξαναέκανα, τότε σίγουρα θ’ απαντούσα με ένα σκέτο «ναι». Χωρίς σκέψη και χωρίς ενδοιασμούς.

Α και για να μην ξεχάσω, απόφυγε να βγάλεις τη ντουντούκα και να το διατυμπανίσεις σ’ όλον τον κόσμο.

Υ.Γ.: Κι απόφυγε να βγάλεις οποιοδήποτε οπτικοακουστικό υλικό. Γιατί «όποιος έχει καεί από το χυλό, φυσάει και το γιαούρτι»!

 

Επιμέλεια Κειμένου Κωνσταντίνου Δρόσου: Ιωάννα Κακούρη

Συντάκτης: Κωνσταντίνος Δρόσος