Η μαγεία του παιχνιδιού εξιτάρει κάθε ηλικία. Όταν ήμασταν μικρά, τρελαινόμασταν στην ιδέα και μόνο ενός ομαδικού παιχνιδιού, το οποίο θα έφερνε κοντά δύο ή και περισσότερα άτομα. Μας πρόσφερε χαρά και τη διασκέδαση στο τσεπάκι. Μεγαλώνοντας όμως, αυτά τα παιχνίδια πήραν τη μορφή ενός ερωτικού καλέσματος για να ξεκινήσει ένα ερωτικό ειδύλλιο ή μία ερωτική επαφή στην κυριολεξία.

Η αλήθεια είναι ότι κάποια από τα παιχνίδια την παιδικής μας ηλικίας ενδεχομένως να φαίνονταν πιο αθώα από ότι είναι στην πραγματικότητα των ενηλίκων. Θέλεις να έρθεις ακόμη πιο κοντά με το ταίρι σου ή και να εκδηλωθείς στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δίχως να εκφραστείς, παρά μόνο να πάρεις θέση σε ένα παιχνίδι αποπλάνησης και περιπλάνησης; Τόλμησε τα ακόλουθα 5 ερωτικά παιχνίδια για να ξεκινήσεις την περιπέτειά σου!

1. Θάρρος ή Αλήθεια

Ένα παιχνίδι που συνήθως τα παιδιά τολμούν με ίσως πονηρό σκοπό για να πιάσουν λαβράκι από το άτομο που έχουν βάλει στο μάτι. Στη δική σου περίπτωση, το παιχνίδι βρίσκεται στην πλευρά των υπέρ, διότι έχεις την ευκαιρία σου είτε με το «θάρρος» είτε με την «αλήθεια» να προκαλέσεις και να εκμεταλλευτείς τις όποιες προθέσεις έχει το άτομο απέναντί σου αλλά και να μάθεις γεγονότα που προηγουμένως δεν είχες την ευκαιρία. Ασφαλώς και αν βρεθείς στη θέση να ερωτηθείς, μη φοβηθείς να αρπάξεις την ευκαιρία για λίγη προσωπική απόλαυση.

2. Μπουκάλα

Ένα μπουκάλι καθορίζει ένα «κατά τύχη» φιλί με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Τίποτα όμως δε γίνεται τυχαία σε αυτό το παιχνίδι.  Προσπάθησε το μπουκάλι να σταματήσει στο άτομο που γουστάρεις και μη διστάσεις να το φιλήσεις. Στην περίπτωση ζευγαριού, καλύτερα να συμμετέχουν μόνο ζευγάρια προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Και μην ξεχάσεις το μπουκάλι να είναι γυάλινο, διότι ασφαλώς και γλιστράει ευκολότερα.

3. Επτά λεπτά στο παράδεισο

Ένα παιχνίδι όχι και τόσο γνωστό για τα ελληνικά δεδομένα, μα τόσο εντυπωσιακά ενδιαφέρον. Όσο ήσουν μικρός, είχες το άγχος μην καταλήξεις με κάποιον/α που δεν πολυσυμπαθείς ή αντιθέτως ποθείς τρελά και δεν το γνωρίζει σε μία ντουλάπα ή σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Όμως, τώρα, για να ανάψεις εσύ τη φωτιά, κλείσου σε μία ντουλάπα (με ή και χωρίς ρούχα), σβήσε τα φώτα και καθοδήγησε το ταίρι να σε ψάξει στο σκοτάδι για τα αξέχαστα ερωτικά 7 λεπτά. Ωστόσο, εσύ που στοχεύεις να καταλήξεις με το μυστηριώδες φλερτ σου στα σκοτάδια, μη διστάζεις να τον/τη διαλέξεις για ταίρι εξαρχής.

4. Καυτερή σως & φιλί

Ένα ιδιαίτερο και σπάνιο παιχνίδι που αξίζει να δοκιμάσεις. Μια πρόκληση με τη συμμετοχή  δύο ζευγαριών, το ένα έναντι του άλλου, και μια καυτερή σως στο τραπέζι να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Λίγη από τη σως στις γλώσσες σας και ένα φιλί με την περισσότερη διάρκεια θα καθορίσει τη νίκη. Τι μπορεί να σε σταματήσει μπροστά σε ένα καυτό φιλί;

5. Μετέφερε μια κάρτα στον άλλον με το στόμα

Ένα παιχνίδι μέσα σε έναν κύκλο με το άτομο που θέλεις ακριβώς δίπλα σου. Μία κάρτα να μεταφέρεται από στόμα σε στόμα, χωρίς τα χέρια να κινούνται. Στόχευσε όχι μόνο να μεταφέρεις την κάρτα από άτομο σε άτομο, αλλά εσκεμμένα να πέσει ανάμεσα σε σένα και στο πρόσωπο που θέλεις τόσο πολύ να φιλήσεις. Άσε την κάρτα να πέσει, όμως μη σταματήσεις να φιλάς.

Αυτά τα τόσα απλά παιχνιδιάρικα κόλπα ενδεχομένως να απογειώσουν την ερωτική ζωή ενός ζευγαριού, βγάζοντάς το από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και της συνηθισμένης ερωτικής απόλαυσης, χαρίζοντάς του μία διαφορετική νότα ηδονής. Επιπρόσθετα, το παιχνίδι δίνει την ευκαιρία στα άτομα που φλερτάρουν, χωρίς να τολμούν να εκφραστούν, να δώσουν ρέστα. Μια πράξη τόλμης πάντα σε φέρνει πιο κοντά σε μια σχεδόν ολοκληρωμένη ευχαρίστηση. Εκμεταλλεύσου το. Στο χέρι σου είναι και μόνο.

Συντάκτης: Γεωργία Δημητρακάκου
Επιμέλεια κειμένου: Βασιλική Γ.