pillow1234545345

Καθημερινά γνωρίζεις διάφορους ανθρώπους. Κάποιοι περνάνε αδιάφοροι, όπως το φύσημα του ανέμου, ενώ άλλοι σε εντυπωσιάζουν με την αύρα τους, προκαλούν ερωτικά ερεθίσματα από το πουθενά. Αρκεί όμως μια έλξη για να πεις πως το άτομο απέναντί σου θα ήθελες να γίνει δικό σου;

Μια τυχαία ματιά ενδέχεται να προκαλέσει αναταραχή και να φέρει πανικό. Μπορείς όμως να ερωτευτείς δυο ζευγάρια μάτια δίχως να τα έχεις διαβάσει; Η απάντηση δεν είναι τόσο εύκολη. Συναναστρέφεσαι τόσους και τόσους ανθρώπους, εκ των οποίων κάποιος/α ενδέχεται να σου τραβήξει την προσοχή, με ένα βλέμμα, με ένα χαμόγελο που έσπασε τον πάγο της αμηχανίας, με μια ευγενική κίνηση για προσφορά βοήθειας, με κάτι μικρό, μα συνάμα τόσο όμορφο.

Έχεις την τάση να θέλεις ν’ ανταποκριθείς σ’ αυτή την έλξη, αφού σε τρελαίνει η ιδέα να ερωτευτείς ένα άγνωστο πρόσωπο μέσα σε δευτερόλεπτα -κάτι που δε σου συμβαίνει συχνά. Έχει την επιθυμία να γευτείς τον έρωτα, την αγάπη, το πάθος και την ηδονή της περιπέτειας. Η ερωτική έλξη για το άγνωστο πρόσωπο σού ξυπνά απωθημένα και γεννά φαντασιώσεις που ο νους σου δεν μπορεί να έχει το πάνω χέρι. Η έλξη έχει πάρει τον έλεγχο και ανάβει φωτιές με εικόνες κάτω από σεντόνια, δίνει στα γεγονότα άλλη όψη, κάνοντας δυο σώματα ένα. Όμως, το πάθος είναι απαραίτητα και έρωτας;

Μια χημεία που προέκυψε τυχαία δε σε διαβεβαιώνει για τον χαρακτήρα του ατόμου που συναναστρέφεσαι. Παραμένει άγνωστος στα μάτια σου, εκτός και αν σου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις καλύτερα τα μάτια που σε μάγεψαν. Ίσως να εξελιχθεί σε ένα όμορφο ειδύλλιο, ίσως όμως και σε τίποτα παραπάνω και να παραμείνετε άγνωστοι.

Τους ανθρώπους που θα κλέψουν την καρδιά, συνήθως δεν τους συναντάς τυχαία. Εμφανίζονται την κατάλληλη στιγμή για να προκαλέσουν πανικό στην ήρεμη ζωή σου. Να φέρουν με το «έτσι-θέλω», χωρίς να σε ρωτήσουν, τα πάνω-κάτω. Όσο κι αν σε εξιτάρει το συναίσθημα που ένιωσες, η στιγμιαία έλξη την οποία δεν κατάφερες να ελέγξεις, όσο κι αν θες να τα δώσεις όλα εκείνη τη στιγμή, μόλις δεις τα γεγονότα από μια πιο λογική σκοπιά, θα καταλάβεις πως τα πράγματα μπορεί και να ‘ναι διαφορετικά.

Το παιχνίδι του έρωτα θα γεννήσει επιθυμίες που μέχρι τώρα δεν ήξερες ότι υπάρχουν στα σκοτεινά μονοπάτια του μυαλού σου. Ένα άγγιγμα, ένα χάδι, μια αγκαλιά, θα σε τρελάνουν. Θα θέλεις ακόμη πιο πολλά και θα ζητάς να γνωρίσεις τον άνθρωπο που σου προκαλεί ρίγος μόνο με την παρουσία του και με το μυστήριο βλέμμα του. Πριν δώσεις όμως όσα η καρδιά σου κρατάει φυλαγμένα εδώ και καιρό, σκέψου το καλά και πάρε το χρόνο σου, ώστε να γνωρίσεις το συγκεκριμένο άτομο και η απόφασή σου να μην είναι μόνο θέμα έλξης. Ο έρωτας θα σου χτυπήσει σύντομα την πόρτα και πρέπει να είσαι έτοιμος να τον υποδεχτείς!

Συντάκτης: Γεωργία Δημητρακάκου
Επιμέλεια κειμένου: Βασιλική Γουγούλα

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!